Akár meg is válik Novák Elődtől a Jobbik elnöke

Ha Novák Előd tartja a sort, akkor párttag marad, ha nem mehet. Vona Gábor elvárja az együttműködést. A HírTv Reggeli járat című műsorában egyértelműen fogalmazott az újraválasztott pártelnök.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

12 című bejegyzés “Akár meg is válik Novák Elődtől a Jobbik elnöke” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Diktatura bevezetése a cukisodas érdekében!!! Gyönyörü!!! Igazi komcsi modszer: Pàrtfegyelem a végtelenségig, vagy kizàràs.
    Fasza fiu ez a Zazri!!! A pàrtfegyelem egyedüli forràsa Zazri! Ki màs?
    Megvalasztasa utan az önbizalma az Isten làbàt csiklintja!

    Kedvelés

  2. Milyen demokratikus kormányt alakíthatna Vona, ha pártjában is diktatúra van, az ő diktatúrája? Finoman szólva is problémás, ha egy magyarnak látszani akaró pártot zsidók alapítanak és ők is írják a szabályokat.
    Ha Novák Előd tud két lépésben előre gondolkodni, akkor kilép a Jobbikból, és vele azok is, akik hasonlóan gondolkoznak., Alapítanak egy pártot. A Jobbikban már eldőlt, hogy csak az lehet tag, aki aki azt teszi, mint Vona. De ezzel valójában a Jobbik sorsa is eldőlt.

    Kedvelés

  3. Zazrivecz a mesterét,Orbánt utánozza azért szabadul meg a hatalmát veszélyeztetőktől.
    Milyen párt-demokrácia az amikor a vezető dönti el,hogy ki indulhat el egy megmérettetésen ellene?
    H.B.

    Kedvelés

  4. “kaphatott egy ‘oltást,amitől a hovatartozás tipikus jelei egyre jobban fellelhetők nála!

    Kedvelés

    1. “amitől a hovatartozás tipikus jelei egyre jobban fellelhetők nála!”
      Pedig igyekszik eltüntetni a zsidó jegyeket plasztikai műtéttel.
      H.B.

      Kedvelés

  5. Nem marad más a kényszerrel leváltott alelnököknek, mint beperelni Vonat és a Jobbik alapszabályzatát az Alkotmány Bíróságig vinni, ha kell. Ugyanis demokrácia törvényei nem engedik meg, hogy valaki ne lehessen választható! Csak olyan esetben, ahogy azt a JOBBIK Eszes Tamás elpusztításának folyamatában tette: ki kellett volna hasonló módon valamit agyalnia Vonának, együttműködve a “magyar” erőszakszervezetekkel, hogy a tisztújító gyűlésre a lecserélendő alelnökök legyenek letartoztatva! Ha ezt Vona nem tudta megcsinálni, akkor kellett volna tartsa magát a demokrácia törvényeihez és nem a JOBBIK nevetséges alapszabályzatához!
    Igy a radikalizmusból Vona megtartotta a vezér elvet, de ezt csak arra használta, hogy a pártot végérvényesen elcukisozhassa. Igy most Vona a CUKIBAJNOK, CUKIVEZÉR!

    Kedvelés

  6. Kinézetre olyan ez a többnevű,mint aki be van lőve állandóan,olyan kifejezéstelen az arca,mint a drogosoknak,vagy a debileknek.A Kálmán nevű zsidóval beszélgetve,talán még össze is fosta magát,annyira meg akart felelni a gazdának!

    Kedvelés

  7. Dumálnak itt a nagy szarkeverő jobbik szakértők, Szánalmasak vagytok. Egyszerűek és szánalmasak. De lassan ez az weboldal is.
    Alakítssatok már egy saját pártot és tegyetek már végre le vmit a nemzet asztalára! Na mivan? Az már nem megy? Mert a seggeteket is meg kéne hozzá emelnetek, Na látjátok. Ezért vagytok ti ennyire szánalmasak.

    Kedvelés

  8. “alakítsatok már egy saját pártot,
    Nemzet Asztala? Erre hivatkozva fosztották ki az országot,és tart ma az az erkölcsi fertő,amit te is hangoztatsz! Olyat mint az eddigiek, nem érdemes!! Mert ezek csak kiszolgálói a világ bűnözőinek!! Tisztességes pártot meg nem egyszerű,mert épen a magadfajta az,aki tűzzel vassal,pintérrel,harcol az igaz Magyar ellen.
    De felesleges idegeskedned,mert “nincs hatalmasabb annál a gondolatnál, melynek elérkezett az ideje.

    Kedvelés

  9. Greetings from Idaho! I’m bored to death at work so I decided to
    browse your site on my iphone during lunch break.
    I really like the information you present here and can’t wait to take
    a look when I get home. I’m shocked at how quick your blog
    loaded on my phone .. I’m not even using WIFI, just 3G ..
    Anyhow, wonderful site!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.