ELŐZETES – Megszólalt a férfi, aki kocsija mögé kötve húzta kutyáját

Kocsija után kötötte és több száz méteren keresztül húzta kutyáját egy férfi. Az elkövető azt mondta figyelmetlensége miatt történt a baleset, nagyon szereti a kiskutyáját és mindent megtesz, hogy minél előbb meggyógyuljon a kölyökkutya. A kutya gazdája csak az N1 TV-nek nyilatkozott.

N1Tv

7 című bejegyzés “ELŐZETES – Megszólalt a férfi, aki kocsija mögé kötve húzta kutyáját” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Nem úgy tűnik, hogy a festői környezetben elhelyezkedő, tiszta, rendezett, ezer lakosú Pogányban lusta, dologtalan, csak evő-ivó magyar emberek laknának.
    Inkább úgy tűnik, hogy az amerikás magyar(?) amit odaát lenyelt, eltűrt, itthon szeretné kiélni, akiken -úgy gondolja – lehetséges.
    Igaz a gyógyszerek (mellék)hatása, de illene ezeket figyelembe venni, s addig tartózkodni minden olyan cselekedettől, amiből baj lehet.

    Kedvelés

    1. Megnéztem a videót és elolvastam a Kuruc-ba beírt hozzászólásokat is. Összegezve az egészet, úgy látom, hogy egy véletlen, nem szándékosan elkövetett balesetet okozott az úr, és ez elég “ok” arra, hogy a rohadtul írigyek rávessék magukat és sértegessék őt. Az, hogy valaki hazaköltözik a saját hazájába nem jelenti azt, hogy nem lenne Magyar és állatszerető. Mire jó ez a “kioktatom ha kell – ha nem”? Senki sem nyel le semmit “odaát”, mert szamárság azt gondolni, hogy “odaát” az embereknek nincsenek jogaik! Sajna, itt van az, hogy totál tele a gatya, és nincs kiállás önmagunkért! Vagy marad a sunyi, tetves fizikai terror! A kutyus – remélem felépül és szép jövő vár rá. Mi pedig maradunk és örjöngünk az élve elégetett kacsákért, a kútba dobott kutyákért, stb. stb

      Kedvelés

  2. Nem tudom mit gondoljak – eléggé magyarázkodósnak tűnik a történet.
    Egyébként pedig akár mi is az igazság az úri ember nem alkalmas arra,hogy kutyát tartson,gondozzon.
    H.B.

    Kedvelés

  3. Gondolkodás nélkül szedje be a tablettáit… Az úr nem magyarázkodott, hanem elmondta mi történt! Aki vérnyomáscsökkentőt szed alkalmatlan kutyatartásra? NNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAA!
    Mi az, hogy mi az igazság? Talán az agresszív, verekedős szomszéd?

    Kedvelés

  4. Kedves Zsuzsa!
    Valahonnan ismerős ez a stílus.
    Az nem alkalmas kutyatartásra aki az autójához köti a kutyáját aztán elindul az autóval – csak hogy ne beszéljünk mellé!
    H.B.
    „Aki el akarja nyomni a kritikát: annak vagy becstelen szándékai vannak, vagy érzi a maga szellemi silányságát.”
    (Szabó Dezső)

    Kedvelés

    1. Tisztelt H.B.! Végre rászorítottam egy értelmesebb hozzászóláshoz. Mindössze arra kérem, hogy kritikáját ne az írigységből eredően fogalmazza, hogy egyebeket ne is említsek. Egyáltalán: mitől érzi magát kritika kimondására alkalmasnak? Lehet kersni újabb idézetet, annak azért örülök, hogy nem Kádár Jánostól idézett. Üdv. Zs. Ps: az utolsó szót is meghagyon Önnek………….

      Kedvelés

Hozzászólások lezárva.