Az angol, és vele az egész nyugat-európai hivatalos politika,gyakorlatilag Európa elkereszténytelenítését, és egyúttal iszlamizálását támogatja, illetve hajtja gőzerővel végre.

Ez várhat miránk is, ha a referendumon szabad kezet adunk a parlamentnek.  Hol a garancia, hogy akár a mai parlament nem nyitja meg a kapukat a migránsok előtt?  Már nem egy magyarellenes döntést hozott – OV vezetése alatt. Megszavazták, hogy a MAGYAR földet külföldiek és magyarellenes kettős állampolgárságú személyek is felvásárolhassák. Olyanok vállnak földbirtokossá, akiknek semmi köze, sőt fogalma sincs a mezőgazdasághoz, a termeléshez. A mai parlamentben kevés a felelős, nemzettudattal rendelkező “honatya” és akár a 2/3-a is egy néhány millió euró ellenében megnyomja akár melyik gombot… (v. Kövér György)

Ez a  történet nehezen értelmezhető  és előre jelzi az elkövetkező tragikus eseményeket .Megfoghatatlan,hogy egy hagyományokat tisztelő országban -Angliában ,Európa régi királyságában ,melynek uralkodója Oroszlánszivű  Richárd a III. Keresztes hadjáratot vezette a XII. században. ( dr. Fábián István )

Az angol, és vele az egész nyugat-európai hivatalos politika,
gyakorlatilag Európa elkereszténytelenítését, és egyúttal iszlamizálását támogatja, illetve hajtja gőzerővel végre.


Londonnak 8,6 millió lakosa van.
Londonban és környékén ma már 3 millió mohamedán él.
London az első európai főváros, melyet egy mohamedán vezet.

 allah-reklam-angol-buszokon

Iszlám-reklám az angol buszokon

Az angol nagyvárosokban a londoni polgármester választást – melyen egy mohamedán lett a főváros első embere – napokon belül a nyilvános helyeken megjelenő az iszlámot és Allahot reklámozó feliratok megjelenése követte.

Egykor ezt volt szokás mondani: „Ad maiorem Dei gloriam” – „Isten nagyobb dicsőségére”. Ez a megfogalmazás már Nagy Szent Gergely (590-604-ig pápa) Dialógusában megtalálható. Ma Londonban ez a divatos szólam: „Subhan Allah”, azaz „Dicsőség Allahnak”.
Pár nappal a londoni polgármester-választás után – melyet a Pakisztánból származó mohamedán Sadiq Khan nyert meg – Londonban, Manchesterben, Bradfordban és Birminghamben a tömegközlekedési vállalat piros emeletes buszait az iszlámot reklámozó plakátokkal díszítették fel.

Londonnak 8,6 millió lakosa van, ebből a született britek aránya már csak 44 százalék. Londonban és környékén ma már 3 millió mohamedán él. London az első európai főváros, melyet egy mohamedán vezet. Egy egész médiagépezet foglalkozik azzal, hogy Khant egy mérsékelt, liberális muzulmánnak állítsa be, amit azonban az iszlám-szakértőknek kétségbe vonnak. [G. K. Chesterton „The Flying Inn” című magyarra is lefordított könyvében már 1914-ben egész Anglia mohamedánná válásáról, illetve a mohamedánok előtti behódolásáról írt.]

Az angliai iszlám-reklámot az Islamic Relief Worldwide nevű iszlám szervezet készíttette. Ez a szervezet 1984-ben alakult Birminghamben iszlám segélyszervezetként. Tagja az ENSZ gazdasági és szociális tanácsának, s mint ilyen különféle juttatásokban részesül mind az angol kormánytól, mind az ENSZ-től. Míg az angol kormány szorosan együttműködik a szervezettel, addig Izraelből és az Egyesült Arab Emirátusokból kitiltották az IRW-t azzal a váddal, hogy a terroristákat pénzeli. Más európai országok, mint például Hollandia, zárolták az IRW kontóit, mert az az Iszlám Állammal tart fenn kapcsolatokat. Mindeközben más intézmények és hatóságok nemzetközi kitüntetésekkel halmozzák el a szervezetet.

A londoni tömegközlekedési cég, az TFL-Transport tiltja a politikai pártok reklámozását járműveiken, de a vallásokét nem. Mindeközben kétféle mércével mér: míg minden keresztény témájú reklámot elutasít, addig a keresztényellenes – mint például Richard Dawkins „Isten nem létezik”, most pedig az iszlámot dicsőítő feliratot – reklámokat engedélyezi.

Egyre inkább bebizonyosodik, hogy a mohamedánoknak minden meg van engedve. Az angol, és vele

az egész nyugat-európai hivatalos politika, gyakorlatilag Európa elkereszténytelenítését, és egyúttal iszlamizálását támogatja, illetve hajtja gőzerővel végre.

forrás: Szigeti Rózsa

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

8 című bejegyzés “Az angol, és vele az egész nyugat-európai hivatalos politika,gyakorlatilag Európa elkereszténytelenítését, és egyúttal iszlamizálását támogatja, illetve hajtja gőzerővel végre.” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “Az angol, és vele az egész nyugat-európai hivatalos politika,gyakorlatilag Európa elkereszténytelenítését, és egyúttal iszlamizálását támogatja, illetve hajtja gőzerővel végre.”
  Számomra ez eddig is nyilvánvaló volt – aki tudja hogy a legtöbb európai országban zsidók a vezetők az nem lepődik meg ezen.
  H.B.

  Kedvelés

 2. Már egyszer feltettem ezt a kérdést egy másik cikk kapcsán, (https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/05/16/a-ciganysag-mint-eszkoz-a-zsido-politikai-maffia-kezeben/) de nemigen kaptam rá értelmezhető választ, amit tovább gondolhatnánk. Most megismétlem:
  “Mikor ezt a biológiai fegyvert elhasználták és velük kiirtották a magyarságot, utána a zsidók kiirtják a cigányokat, betelepülnek a kárpátmedencébe, létre jön az új zsidó ország.
  Ki fog dolgozni, kiből fognak megélni?
  Ráadásul az ő közreműködésükkel özönli el Európát a muzulmán horda.
  Létre jön Eurábia a szomszédban. Az ellenség a nappaliban, ők meg a spájzban. Hol itt a logika?
  Ki érti ezt?”

  Kedvelés

  1. Azt hiszem sok évvel ezelőtt ezen a portalon megjelent egy cikk “A Kárpátmedence betelepítése” címmel. A zsidók azt gondoljak, hogy van már elég tapasztalatuk a palesztinokat, hogy kell kordában tartaniuk, így majd az összes muzulmán testvért is megtanítják a “pofabe-dolgozni!” jeligére. De a zsidóknak van már tapasztalatuk az amerikai színes bőrű lakosság manipulálására is. Ha nem találja ezt a cikket, akkor szóljon vissza, mert kitesszük!

   Kedvelés

 3. Pike három világháborús tervéből a tervnek megfelelően kettő megvalósult. A mai fejlemények pedig a terv szerinti harmadik világháború irányában mutatnak:

  ,,Az Albert Pike által hirdetett program szerint a harmadik világháborúra azért kerülne sor, hogy kiszélesítse, majd megoldja a politikai cionizmus és az iszlám világ közötti konfliktust. A két oldal kölcsönösen kimerítené egymást, és ez előkészítené a háttérerők illuminátus világközpontjának az átfogó és teljes hatalomátvételét.”

  A migránsok Európába özönlése felfogható a harmadik világháború előkészítésével is, csak nem az illuminátus számára.

  Kedvelés

 4. “Kedves” Róza,ha csak az ön eszmefuttatását olvasnám a termőföld eladásával kapcsolatban,még azt gondolhatnám,az írása szerint,hogy az EU azért indít vizsgálatot a Magyar Kormány ezirányú intézkedései, tőrvényei ellen,mert a külföldieknek adja el azt,a magyar gazdák kárára -hitelesebben kellene a hazugságokat “tálalni”

  Kedvelés

 5. Ha a kvotaugyben szabad kezet ad a nemzet a nepszavazassal a Kormanynak, Parlamentnek, Fidesznek es a Liberalis baloldalnak, akkor Magyarorszagnakvege, mint magyar-fuggetlen-kereszteny orszagnak ! Mert akkor a sok antimagyar politikus azt tesz a neppel, az orszaggal, amit akar !!! Es remelem ismerjuk a lelki adottsagaikat !

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.