JOBBIK: Megint ítélet született egy volt fideszes ellen

Esze Tamás volt idegenlégiós, a Véderő parancsnoka. Az MTI hamarabb tudta, hogy öngyilkos lett, mint ahogy azt a rendőrség megállapította volna.
Esze Tamás volt idegenlégiós, a Véderő parancsnoka. Az MTI hamarabb tudta, hogy öngyilkos lett, mint ahogy azt a rendőrség megállapította volna.

NIF: Mivel az esetről hangfelvétel is készült, akkor az egész ügynek provokáció szaga van. Ugyanez történt, amikor Esze Tamás Gyöngyöspatán jelöltette magát polgármesternek. A JOBBIK-nak nem kellett Esze Tamás, aki volt idegenlégiósként Ls a Véderö parancsnokaként ígérte, hogy Gyöngyöspatán rendet teremt. Tamást a JOBBIK jelöltje a benzinkútnál addig provokálta, amíg kapott egy hatalmas hazait. Erre kirontott a máskor elérhetetlen rendőrség és a kampány idejére Esze Tamást vizsgálati fogságba helyezte. Szabadulása után néhány hónap múlva Esze Tamást felakasztva találták!

Eszünk ágában sincs, hogy a FIDESZ-t védjük, de a JOBBIK lebuktatási/kicsinálási módszereit sem tudjuk ajnározni, mert egy kitűnő hazafi -Esze Tamás- életébe került már. Esze Tamás JOBBIK-kálváriáját nem feledjük sosem! Isten nyugtasson Tamás!!!

K Ö Z L E M É N Y

Megint ítélet született egy volt fideszes ellen

A Kazincbarcikai Járásbíróság első fokon elítélte Daher Pierre volt fideszes képviselőt, kórházigazgatót, testi sértés és rágalmazás miatt egy év próbára bocsátással.

Az ügy még Daher Pierre képviselősége idején, 2013 tavaszán kezdődött, amikor bántalmazta a kórházában kezelt egyik beteget, aki arról érdeklődött, hogy igaz-e a kazincbarcikai belgyógyászat bezárásának híre. Válasz helyett tűrhetetlen hangnemben kiabálni kezdett vele, és megpróbálta durván kitessékelni az irodájából, miközben két kézzel szorongatta és tekergette a karját. Az esetről hangfelvétel is készült.

A Jobbik már ekkor felszólította Daher Pierre-t, hogy mondjon le képviselői mandátumáról, de ezt ő nem tette meg.

A Miskolci Törvényszék a Debreceni Ítélőtábla által helybenhagyott határozatban kötelezte. Daher Pierre-t, hogy kérjen bocsánatot a sértettől, majd a Magyar Orvosi Kamara Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Etikai Bizottsága marasztalta el, mert megsértette titoktartási kötelezettségét.

A Fidesz csontvázai folyamatosan hullanak ki a szekrényből, elég csak a gyilkos dunaújvárosi képviselőre, vagy az offshore-lovagokra gondolni. Látva a mindent elárasztó korrupciót, naiv dolog lenne azt feltételezni, hogy csak a volt Fidesz-tagok fején lehet vaj, ezért a Jobbik többször is kezdeményezte parlamenti vizsgálóbizottság felállítását, ami eddig süket fülekre talált.

Véleményem szerint Daher Pierre-nek ilyen elmarasztaló ítéletek után, nem szabad vezető tisztséget betöltenie egyetlen kórház élén sem.

Egyed Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője

Beküldte Jakab Péter

NIF: Ajánljuk elolvasni, hogy senki se mondhassa védünk egy fideszes képviselőt, a kuruc.info-n megjelent cikket Daher Pierre-röl itt:

https://kuruc.info/r/6/90805/

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 című bejegyzés “JOBBIK: Megint ítélet született egy volt fideszes ellen” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Az interneten nem találtam erre utaló információkat, habár nekem is gyanús ez az egész ügy! Aznap karáté edzést kellett volna tartson! Ha tehetséges a net-nyomozásban kérem keressen ki több linket is, és küldje be emailben. Az is jó lenne, ha megtudna néhány Véderö-snek az email címét, hogy azokat kérdezzük meg a háttérről.

      Kedvelés

  1. szeszak.hu/Comment/Kommentárok/Eszes Tamas/Eszes Tamas.htm-Eszes Tamás emlékére
    Béke legyen Vele!

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.