Gyurcsány Ferenc még mindig azt gondolja, hogy nagymenő! (videó!)

Őszödi beszéd 10 éve – Gyurcsány Ferenc készül valamire? nepszava.hu|2016. máj 24. 08:55

Népszava fotó Fecóról

A Demokratikus Koalíció elnöke még miniszterelnökként 2006. május 26-án, egy hónappal a választási győzelem után az MSZP frakció zárt balatonőszödi ülésén tartott záróbeszédet, amelyben szükségszerű reformok mellett érvelt a szocialista frakció tagjai előtt. Ez híresült el később őszödi beszéd néven.  A záróbeszéd részletét 2006. szeptember 17-én ismeretlenek  eljuttatták a sajtónak, a szöveg egyes kitételei miatt sokan felháborodtak, majd Budapesten és számos magyarországi városban tüntetéssorozat kezdődött, a miniszterelnök lemondását követelve.

A tíz éves évforduló közeledtére Gyurcsány Ferenc egy különös, és sokat sejtető kis videót posztolt a közösségi portálon:

Gyurcsány Fegyencnek van kedve még viccelődni. A károkozást meg kellett volna fizettetni vele, s utána bevágni a fegyencek közé!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

6 című bejegyzés “Gyurcsány Ferenc még mindig azt gondolja, hogy nagymenő! (videó!)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Csak gyurcsány károkozását kellene megfizettetni vele? A többiek hol maradnak? Nehogy egyedül küldjük a fegyenctelepre társai nélkül!

  Kedvelés

  1. “Nehogy egyedül küldjük a fegyenctelepre társai nélkül!”
   Humanitárius okból,hogy ne unatkozzon a tetves bűnöző.
   H.B.

   Kedvelik 1 személy

 2. Azért az beszédes,hogy a zsidó-média felszínen tartja ezt a köztörvényes bűnözőt.
  H.B.

  Kedvelés

 3. ” pedig már régóta járja az a mondás,” hogy úgynevezett népi vándordiákokat, akiknek a pozitív munkáról fogalma sincs, ne engedjetek a politika közelébe. Ha valaki tudja mi a parizer,attól még nem lesz hentes. Olyanok kerültek a hatalom közelébe, tanulatlan kollégájával együtt, akik a simlisségen kívül,semmi máshoz nem értenek. Ezekre lett bízva a HAZA!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.