Póka László, az ellenállás példaképe

Botrány a bankárok konferenciáján

Arról, hogy Póka László, az ellenállás példaképe, mindenki meggyőződhet a saját szemével!

S miután erről meggyőződtünk, ne veszítsük őt többé soha szem elöl!

Szükségünk van az ilyen emberekre! Csak nem tudjuk még miként lehetne klónozni őket, mert egyelőre nagy hiány van az ilyenekben!!!

Az eseményről közzétettük Póka László levelét, melyben nem domborítja ki a hőstettét. Az alábbi videóban megláthatjuk, hogy elszántsága a hatalommal, és az annak diktáló bankár kaszttal szemben abszolút példamutató!

Kívánunk neki a további ellenálláshoz, szervezéshez erőt, egészséget, kitartást és sokasodó támogatókat, tisztelőket, követőket!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

12 című bejegyzés “Póka László, az ellenállás példaképe” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Az ember állja a szavát .
    Póka többször kijelentette hogy bevágja azt a téglát a kirakatba .(Erről videót is készített .)
    Nem tette meg !
    Megfutamodott !
    Mindenesetre jól megmondta nekik és ehhez még a médiát is kihívta !

    Kedvelés

    1. Mindig majmolja a Koppányt. A végrehajtók konferenciájára már évekkel ez előtt bementünk, sőt, sikoly maszkokban a Nemzeti Bankba is. Sajnos csak reklámot akar.

      Az Internetfigyelőnek üzenem nem sokat tud az ellenállásról.

      Kedvelés

      1. Ezért nem tudtok összefogni!
        Mindenki nagy adu!
        Lenézed a NIF-et, anélkül, hogy ismernéd a szerkesztőket!
        Olvastad ezt a könyvet:
        A Magyar szabadságharcos kézikönyve ???
        Ha a könyvet esetleg olvastad, akkor ismered-e a szerzőjét?
        Vagy te vagy a szerzője, hogy olyan nagyképűen nyilatkozol?
        Inkább az összefogáson gondolkozz és használd a portálunkat a kommunikációra!

        Kedvelés

  2. Morvay Krisztina is kiosztotta a brüsszeli vízfejeket a “seviza” hitellel kapcsolatban, mert most a horvátokkal teszik ugyanazt, amit velünk. Póka László pedig köszönetet érdemel és ha volna még sok olyan magyar férfi, mint ő, akkor nem lennénk ilyen kifosztottak, de csak olyanok vannak, mint az első két hozzászóló.

    Kedvelés

  3. Póka László nagyon jól tette, hogy nem vágta oda azt a téglát, mert most Budaházy Gyurival lenne egy rabláncon. Akinek van egy csepp esze, az szabadlábon bontogatja a zsarnokság falait, mer a börtöncellák mélyéből egy szebb és jobb világról legfeljebb csak álmodozni lehet. A bátorság nem egyenlő a vakmerőséggel. Túlságosan kevesen vagyunk ahhoz, hogy közülünk akár csak egyetlen egy is kiessen a sorból. A zsarnokságnak egyszer vége lesz. Azok verjék a fejüket most a falba, akik akkor nem tettek semmit, amikor puskalövés nélkül le lehetett volna leszámolni a bitangokkal, de akkor ezek köpködtek utánunk, mert nemzeti jelképeinket viseltük, zászlainkat lengettük, állig felfegyverzett, vérszomjas pribékekkel szemben oly közelről néztünk farkasszemet, hogy érezni lehetett a bűzös leheletüket. Ma egészen más a helyzet: számunkra az utca egy időre elveszett. Felelőtlen az, aki ma odaszólít. Persze teljesen más lenne, ha az utcákon egy-időben több millióan lennénk! — ám ez egyre jobban tovatűnő vágyálom csupán. Vattay Szabolcs

    Kedvelés

  4. Köszönöm szépen ezt a megtisztelő cikket.
    Ez az akció, és az azóta történtek (hozzászólások, köszönetek, elismerések) abban erősítenek meg, hogy cselekedni kell.
    Ez ad erőt a kifosztottaknak, ez mutat példát azoknak, akikben éledezik a szándék.
    A sok duma csak időt rabol, alaptalan reményt kelt.
    Én megyek tovább a megkezdett úton.
    Örülök, hogy sokan már három éve, mellettem vannak annak ellenére, hogy igen kalandos ez az utazás.
    Szívesen látunk másokat is, akik valóban tenni akarnak.

    HAjrá!

    Kedvelés

  5. Kedves Tóth Ferenc Úr!
    Jóleső érzés, amikor az ember maga mellett, maga mögött tudhat jó érzésű, nagy tudással és élettapasztalattal bíró embereket. Örvendetes, ha tekintéllyel bíró emberek visszajelzéseikkel igazolják, hogy nem a téves utat járjuk! Köszönettel és tiszteletteljes baráti üdvözlettel: V. Szabolcs

    Kedvelés

  6. Kedves Vattay Szabolcs Úr!
    Köszönöm szépen megtisztelő,elismerő szavait,de a dicsőség, az ÚRÉ!
    A “hozzászólásait olvasva,Önnek nem kell visszajelzés, hogy amit tesz,az jó e. Ismeretlenül(?) is fenn tartom azon véleményem,hogy a ritka,különlegesek közé tartozik! Erény,tisztesség,jellem vonatkozásában. Minden Jót Önnek is. Tisztelettel,Tóth Ferenc

    Kedvelés

  7. ISTEN áldása legyen minden jó szándékú embertársunkon nemzeti hovatartozásától, nemétől, korától, vallási felekezetétől függetlenül. Mindnyájan ISTEN gyermekei vagyunk, és az lenne szép (csodálatos) ha mindenki ISTEN gyermekének érez(het)né magát. ISTEN számtalan lehetőséget ad mindenkinek, hogy jó útra térjen, ha arról bármilyen okból letér, ill. letérni kényszerül. Végtelen könyörületéből ISTEN mindent megtesz értünk, de helyettünk nem tesz semmit! És itt van értelme annak az ősrégi bölcs mondásnak, hogy: Segíts magadon, ISTEN is megsegít. Kedves Tóth Ferenc Test-Vér! Igen, a dicsőség az ÚRÉ! — de dicsőségét mi hirdetjük, holott manapság ez az egyik legháládatlanabb, ám a leges-legörömtelibb dolog a világon. ISTEN áldását Önre és szeretteire!
    Tiszteletteljes üdvözlettel: V. Szabolcs

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.