A fasisztoid Szlovák Kettős Állampolgársági Törvényről

Kedves Nemzettársam!

Nagy tisztelettel és szeretettel köszöntöm Esztergomból, Szent István király szülővárosából.

Az Álmos Király Televízió (2016. május 18) Élő Igazság c. műsorában 26: 13-tól hallható Kubinyi Tamás Úrral folytatott beszélgetésem az Uniós Alapértékeket súlyosan sértő jelen hatályban lévő Szlovák Kettős Állampolgársági Törvényről.


Akinek nincs ideje megnézni a 2 óra 6 perces filmet, azt kérjük a 25. percre ugorni és onnan megnézni/meghallgatni a beszélgetést a fasisztoid szlovák törvényről, mely csak a magyaroktól veszi el a szlovák állampolgárságot, de egy brit, francia, német, stb. szlováktól, aki szlovák állampolgár is, attól nem veszik el. Tehát a törvény súlyos antimagyar diszkriminációt hajt végre, az EU tagállamában Szlovákiában, vagyis fasisztoid!


 A videót nem sikerült feltöltenünk. Valószínű a videó megjelenési helye a NIF-en üres marad. A videó linkjére kattintva, vagy azt kimásolva, direkt a youtube-on lehet megtekinteni:

https://youtu.be/Nu7iQdHj-H0”

 A petíciót itt lehet aláírni:

http://www.citizengo.org/hu/34605-unios-alapertekek-megsertese-miatt-kerem-az-intezkedeset?tc=fb

Isten Áldását, jó egészséget és további szép napot kívánok Önnek.

Dr. Szilas László

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

Egy gondolat a(z) “A fasisztoid Szlovák Kettős Állampolgársági Törvényről” című bejegyzésnél

  1. És nincs egyetlen joghoz értő jogász a magyarok között, aki ezt az EU bíróságán megtámadja, s lazán megnyerje? Esetleg az EU-ba való belépésünk óta eltelt időszakra kárpótlást is megítéltetne?

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.