Wellmanntól bűzlik a Kúria

WELLMANN elkúrta

Március 12-én a hitelkárosultak érdekvédelmi szervezetei találkoztak a Fehér Kéményseprő Egyesület meghívására. Egységes álláspont alakult ki abban, hogy a devizahiteles szerződések megítélésében az eljáró bírói testületek eltérő módon ítélik meg a kereseteket.  Nagyon kevés az a bíró, aki a tények ismeretében igazságos ítéletet hozna. A legtöbb bíró a Kúria jogegységi határozata alapján, prekoncepciós alapon hozza meg ítéletét, ahol nem a tények alapján érvényesül az igazság.

A jelenlévők egyetértésre jutottak abban, hogy a magyar törvényhozás és a Kúria egyetemlegesen felelős azért, hogy a deviza elszámolású hitelek, a mai napig is családok százezreinek létbiztonságát veszélyezteti.

A találkozón bejelentésre került, hogy megalakult a Wellmann-ellenes ad hók Bizottság (WeB), aminek elsődleges célja, hogy vizsgálat induljon Dr. Wellmann György a Kúria Polgári Kollégiumának vezetője ellen, aki személyesen is felelős azért, hogy a Kúria a bankok tisztességtelen „devizahiteles” megoldását jogszerűnek minősítette. Ezért Wellmann Györgynek távoznia kell a legfelsőbb bírói testületből! A Bankszövetségnek írt levelével megszegte bírói esküjét és igazolását adta annak, hogy a bankok strómanjaként az ő érdekeiket képviselte a bírói testületben.  A WeB minden törvényes eszközt igénybe vesz célja elérése érdekében, és támogat minden olyan megmozdulást, ami az igazságszolgáltatás hitelének visszaszerzését célozza.

Takács András a WeB tagja

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

2 című bejegyzés “Wellmanntól bűzlik a Kúria” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Pertársaságokat kell létrehozni,a hasonló szerződések károsultjai hozzanak létre pertársaságot,minden lehetőséget kihasználni Magyarországon,és a végén az EU bíróságán perelni!Mondjuk pénzt kell befektetni,az igaz.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.