Ha Tirol egyesül, Európán végig fut a dominóhatás

NIF: A dominóhatásban reménykedtünk már Jugoszlávia és Csehszlovákia tákolmány országok szétesésekor is. Most éppen Ukrajna nevű tákolmány esik szét és igényt formálhatnánk Kárpátaljára. De a dominóhatáshoz az kellene, hogy a magyar dominókocka eldőlését belülről a magyarnak álcázott kormány ne visszatartsa, hanem a bedöntésében segédkezzen. Ehhez pedig végre nem a PT tagjaiból kellene kormányt alakítani, nem a PT tagjai vezérletével működő partokra szavazni. Csak ezután várhatunk a kedvező dominóhatásra!

Az EU még belerokkanhat Erdély további elnyomásának tűrésébe!! Regionális bomba ketyeg az EU hàtàn!
Az EU még belerokkanhat Erdély további elnyomásának tűrésébe!! Regionális bomba ketyeg az EU hàtàn!

Az FPÖ vezetője, Heinz-Christian Strache újraegyesítené Észak- és Dél-Tirolt.Az Osztrák Szabadságpárt vezetője az olasz La Repubblicának adott interjút, melyben Tirol újraegyesítésére szólított fel: Strache szerint Dél-Tirolnak meg kell adni az önrendelkezés lehetőségét, hogy az ott élők eldönthessék: Olaszországhoz vagy Ausztriához szeretnének tartozni.

A saint-germaini béke megkötésével Tirol is hasonló sorsa jutott, mint Magyarország 1920-ban. A Brenner-hágótól délre lévő területeket ugyanis Olaszországhoz csatolták. A német ajkú terület Mussolini uralma alatt erőszakos „olaszosításon” ment keresztül. 1946-ban Dél-Tirol széleskörű kulturális autonómiát kapott, de ezt követően is számos sérelem érte a német ajkú helyi lakosokat.

2016. május 06. 17:26
Hunhír.info

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

3 című bejegyzés “Ha Tirol egyesül, Európán végig fut a dominóhatás” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. MI másképp látjuk –

  *Le az álmagyar “pártokkal” és a Párturalom Felszámolásáért HUNMAGYAR VÉRSZÖVETSÉG berkein belül: vissza az ŐSI gyökereinkhez!!!*

  *HUN_MAGYAROK*

  2016. május 17. 20:05 “Nemzeti InternetFigyelő (NIF)” írta, :

  > transyadmin posted: “NIF: A dominóhatásban reménykedtünk már Jugoszlávia > és Csehszlovákia tákolmány országok szétesésekor is. Most éppen Ukrajna > nevű tákolmány esik szét és igényt formálhatnánk Kárpátaljára. De a > dominóhatáshoz az kellene, hogy a magyar dominókocka eldőlését ” >

  Kedvelés

  1. Egyetértek Kántor úrral.
   H.B.
   “A pártok csak pártoskodnak, megosztják s nem képviselik a nemzetet!”

   Kedvelés

 2. Greetings! Very useful advice in this particular post! It is the
  little changes that produce the most significant changes.
  Thanks for sharing!

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.