Jogerősen ítélt meg jelentős kártérítést az ítélőtábla tizenhárom gárdistának

Almási Lajos tudósítása a  2016. május 6-án győzelemre vitt 13 meghurcolt gárdista ügyéről

A filmben nyilatkoznak a felperes gárdisták közül négyen és a jogi képviselők (dr. Borbély Andrea és dr. Gaudi-Nagy Tamás), illetve látható a bíróság ítélethirdetése és a rendőrség egykori brutális és jogellenes akciójának néhány részlete.

Bár a Fővárosi ítélőtábla jogerős ítéletében enyhén leszállította az elsőfokú kártérítések mértékét, de így is hatalmas elégtétel ez a 2009. július 4-i (Bajtársiasság Napjaként vonult be a történelembe) rendőri erőszakot elszenvedő derék gárdistáknak.

A rendőrséggel emiatt perben álló többi közel száz jogsértett gárdista és hazafi ügyére is jótékony hatással lehet ez az eredmény. Az áldozatok peren kívüli jóvátétele, a felelősök megbüntetése, és a kártérítések velük való megfizettetése még várat magára.

Az MTI így, az mno.hu pedig így számolt be az ítéletről.

Köszönöm a gárdistáknak a kitartást, a bizalmat és köszönet Andreának, meg irodám minden munkatársának a kiváló csapatmunkát! És végül köszönjük Potyka bá, hogy velünk voltál és buzdítottál!

Honfitársi üdvözlettel:

Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője

NIF

2 című bejegyzés “Jogerősen ítélt meg jelentős kártérítést az ítélőtábla tizenhárom gárdistának” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Kedves Dr. Borbély Andrea és Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvédek! Hazudnék ha nem az örömömet látnák írásomban, és csak gratulálni tudok elért sikereikért!
  Örömöm teljes lenne, ha nem csak politikai párthoz fűződő szinten érnének el sikereket – ha nem például én is kárpótlást – rehabilitációt azaz jogorvoslatot kapnék jogsérelmeimre – és folytatva a sort – aki az eszembe jut – Posta Imre – Borbély József, Minda úr stb. – és sok magyar meghurcoltatott kis – kényszervállalkozó akit tönkre tettek és stb. folytatva a végtelen sort na persze nem utolsó sorban – un. devizások – és eszembe jut Oliver ügye is – rendőri túlkapások mind – mind! BUDAHÁZY ÜGYÉT EL NEM FELEJTVE!
  MEGOLDÁSRA VÁRNAK A MAGYAR BÍRÓSÁGNAK – DE HALVÁNY REMÉNYT AD EZ A SIKER, HOGY VÁLTOZOTT VALAMI ÉS EZ NEM SEMMI!

  Tisztelettel. id. Kiss László

  Kedvelés

 2. Ahaa, its good discussion about this post at this place
  at this webpage, I have read all that, so at this time me also commenting here.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.