Kancellárszék: Egyik zsidó megy, a másik jön

Christian Kern lesz az új osztrák kancellár

Távolba meredő, átható tekintet, töprengő ajakmorzsolás! Na, ő a mi Mag-emberünk!!!

Az Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) vezérigazgatóját, Christian Kernt (Kern – németül Mag, Bél, pl. Kernphysik – Magfizika) nevezte meg új kancellárnak és az Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ) új elnökének a hivatalos osztrák hírügynökség, az APA.

Kern azt a Werner Faymant váltja, aki hétfőn mondott le. Hivatalosan még nem jelentették be, de az APA szerint ő az egyetlen jelölt, mindenki őt támogatja, kinevezése pusztán formalitás lesz. Az ötvenéves Kern 2010 óta vezeti az osztrák állami vasutakat – írja az Index. Ismert, az 56 éves Werner Faymann (jiddisül Finomember) osztrák kancellár, az SPÖ elnöke váratlanul mondott le hétfőn minden tisztségéről, a kormányfői tisztséget pedig ideiglenesen Reinhold Mitterlehner alkancellár, a koalíciós partner konzervatív Osztrák Néppárt (ÖVP) elnöke vette át.

Forrás: Index.hu/168ora.hu, fotó: profil.at

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 című bejegyzés “Kancellárszék: Egyik zsidó megy, a másik jön” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “Egyik zsidó megy, a másik jön”
  Ez a zsidó-politika lényege. A CBJ-ben írva vagyon,hogy ahol sikerül a hatalmat kezünkbe kaparintani ott el kell érnünk,hogy minden szavazat nálunk landoljon.
  H.B.
  “A mi ellenőrző bizottságunk a népek békéje és a fajok közötti feszültségek megakadályozása érdekében meg fogja tiltani a fehérek egymás közötti házasságát. A fehér férfinak sötét bőrű nőkkel kell együtt élnie míg a fehér nőnek fekete férfiakkal. Így majd eltűnik a fehér faj, mert a sötétekkel való keveredés a fehér ember végét jelenti, és legveszélyesebb ellenségünk így csak emlék marad. “
  (Rabinovich Rabbi)

  Kedvelés

 2. *Kedves Barátaink!*

  *A VILÁG sok sok országában van ez – “VÁNDORLÁS a hosszú úton…..”! *

  *Üdv: HUN_MAGYAROK*

  2016. május 13. 23:35 “Nemzeti InternetFigyelő (NIF)” írta, :

  > transyadmin posted: “Christian Kern lesz az új osztrák kancellár Az > Osztrák Szövetségi Vasutak (ÖBB) vezérigazgatóját, Christian Kernt (Kern – > németül Mag, pl. Kernphysik – Magfizika) nevezte meg új kancellárnak és az > Osztrák Szociáldemokrata Párt (SPÖ)” >

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.