Elutasítjuk az oláh elnyomást!!! Magyarellenes állami terrorizmus Romániában!!!

A bebörtönzött székely hazafiakért kiállni ma nem más, mint elutasítani az oláh elnyomást – így is tiltakozhat.

Ander Balázs, a Barcson élő jobbikos országgyűlési képviselő a település (melynek egyébként Székelyudvarhely is testvérvárosa) önkormányzatának díszes székelykapuja elől tájékoztatta a sajtót az akcióról.

A koncepciós ügyben aljas mód bukaresti börtönbe zárt erdélyi HVIM-esek ügyéről már bizonyára sokan hallottak. Az eljárás túlmutat a személyükön és a mozgalmon, ez a székely autonómiatörekvések letörésére tett brutális kísérlet. Több jobbikos parlamenti képviselő, valamint Morvai Krisztina, az Európai Parlament ülésén is felszólalt már az érdekükben.

A képviselő arra szeretne kérni mindenkit, hogy segítsenek népszerűsíteni a hazafiak helyzetének bemutatása érdekében létrejött friss honlapot, valamint az ügyvédi költségek fedezésére biztosított támogatási lehetőségeket.

A leghatásosabb az lenne, hogy a székely szabadságtörekvésekkel egyetértők készítsenek egy székely vonatkozású képet (a legjobb egy szelfi) a Facebook-oldalukra (például: Wass Albert-könyvvel, székely zászlóval, erdélyi fafaragással, székelykapuval, csíksomlyói kegytárggyal, tájképpel, csíki sörrel, barnamedvével stb.), a leírásba pedig illesszék be a létrehozott honlapot (aszekelyekert.com), valamint a támogatási lehetőségeket (alább). Fontos, hogy írják oda a poszt aljára, hogy ilyen jellegű kiállásra buzdítanak másokat is, hátha igazi mozgalommá terebélyesedik a Facebookon ezzel kapcsolatban elindult sorozat.

A képviselő elmondta, nagyon nagy segítség lenne ez, amit hálásan köszön a szabadságukért küzdő székelyek nevében is.

“Oldalunk örömmel tesz eleget a kérésnek, és egyben fájó szívvel szemléljük a mindenféle szexuális kisebbségért, illegális bevándorlóért krokodilkönnyeket hullató, a magyarságot viszont mindig eláruló európai hatalmasságoknak a jogos magyar autonómiaigények eltaposásához való mocskos asszisztálását!” – írja helytállóan a hellodelsomogy.hu.

Támogatási lehetőségek:

– A Szőcs család forintszámlájára történő banki átutalással:
Név: Szőcs Melinda
Számlaszám: RO23BTRLHUFCRT0240034001 (HUF)
Bank neve: BANCA TRANSILVANIA S.A.
Bank címe: Sediul Central, Str. G. Baritiu nr.8, Cluj-Napoca 400027
SWIFT kód: BTRLRO22
Közlemény: “Szabadságot a székelyeknek”

– PayPal:
A magyarellenesseg.com PayPal fiókján keresztül
Paypal-azonosító: jovoteam@yahoo.com
Közlemény: “Szabadságot a székelyeknek”

forrás: nemzeti.net

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

2 című bejegyzés “Elutasítjuk az oláh elnyomást!!! Magyarellenes állami terrorizmus Romániában!!!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

Hozzászólások lezárva.