Az elhallgatott lengyel iszlám ellenes megmozdulás (videó). Frissítés!

A vonulás fenségessége egyértelmű! 51 percen keresztül, zenei aláfestés mellett, szöveg nélkül, csendben vonul a kereszténységet megvédeni elszánt lengyel tömeg! Libabőrösen néztem végig az egész filmet!!! Ajánlom minden magyar hazafinak!!!

A lengyel hazafiak példát mutatnak összefogásból és kiállásból Európa értékei mellett, az iszlamizáció ellen!

Kövessük példájukat!!! A svájci hazafiak is követendő példának tekintik ezt a lengyel megmozdulást!!!

forrás: svájci vágatlanok (uncut-news) vagy itt direkt a youtube-ról

Frissítés 2016 május 17:

Erdélyi Olvasónk jelzésére, mely szerint a videó ott nem nézhető meg, letöltöttük a videót és felraktuk az új-zélandi szerverünkre:

https://mega.nz/#!htsmxZwI!IXCFH8ZYIY-aQSMDkJ5rvMWqLKMzMIOjMtcutgw1Yh0

Ezek szerint Románia letiltotta a videót! Nehogy valakiknek ott is esetleg eszébe jusson egy nagy tüntetést szervezni. A román fasiszta hatalom nemcsak a magyaroktól fél, akik szerintük már születésüktől fogva revizionisták, hanem a saját népének esetleges emancipálódásától is retteg!!!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

24 című bejegyzés “Az elhallgatott lengyel iszlám ellenes megmozdulás (videó). Frissítés!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. vajon m iért nem hallottam erröl? Talán elkerülte a figyelmemet? Te se hallottál? Vajon mi az oka? Hát a mi szabad un szólás szabadságunkban hirzárlatot rendelt el a “nép kormány” Hisz ne adj isten nálunk is lenne egy ilyen megmozdulás, elesne a szükség a referendumra, vagy már jóval hamarább tartanánk meg. De hát a mi ovatoskodó szájhős kormányunk akkor miröl papolna nap mint nap. Mivel vonná el a figyelmünket az égető aktuális mindennapi problémáinkrol, ami megkeseriti a mindennapi életünket…

  Kedvelés

 2. Itt az ideje,hogy átlássa a világ: a földön a problémákat a zsidó világuralmi törekvések okozzák és a következő háború a szemiták és a goj-ok közt fog folyni – fel kell készülni az elkerülhetetlen harcra!!!
  H.B.
  “A nem zsidók csak azért vannak ezen a világon, hogy a zsidóságot szolgálják. A góim csak azért született, hogy bennünket szolgáljon. Ezen a világon csak egy a feladatuk, hogy Izrael népét szolgálják.”

  Idézet a szeparatista zsidók fő rabbijának, Ovadia Yosef szombatonkénti prédikációjából. (JTA,Jewish Telegraph Agency, 2010.10.18.)
  Annyit érdemes róla tudni, hogy az Ovadia Párt, tagja a jelenlegi izraeli kormánynak. Dr. von Leers tanulmányában olvashatjuk, hogy a középkori Németországban különösen a IV. Heinrick uralkodása alatt:
  a zsidók különös előjogokhoz jutottak, melynek hatása és fontossága kiemelkedő szerepet kapott. Állam által elismert és engedélyezett orgazdák lettek.”

  Kedvelés

 3. Volt szerencsém 1980. júniusában Varsóban lenni, akkor még az ONR, OBR stb. (nemzeti radikálisok csoportjai) nem menetelhettek így, de a lengyelek elszántsága, következetessége felülmúlhatatlan volt.

  Kedvelés

 4. A felvonulás tiszteletreméltó, a zászló nem a megfelelő eszköz.

  Kedvelés

 5. A bátorságuk mellett egy kis szerencséjük is van a lengyel barátoknak –nékik nincsen Gy. Ferijük , meg T. Józsefjük , meg K.Ágneskájuk és így tovább ,

  Kedvelés

 6. Megdöbbentő az a kétszínű “játék” ami ezen a téren folyik! Itt csak egy határozott katonai fellépés állíthatja meg ezt az inváziót amit Európára zúditott az identitásnélküli zártkörű irányítás a világhatalmi szabadköműves összeesküvés! Cáfolja meg valaki,ha tudja!

  Kedvelés

  1. A jelenlegi EU vezetők egy része, az USA népét is markában tartó
   emberellenes (sátáni) rőkkel együttdolgozva nagyon is céltudatosan
   semmitől visszariadva akarnak végezni Erópa népeivel. Ébredj Európa!

   Kedvelés

 7. Horváth Lászlónak: Dehogynem kell (nemzeti) zászló! Régen a csatákban is nagy szerepük volt a zászlóknak. Hogyan nézne ki ez a tömeg zászlók nélkül? Talán csajka kellene a kezükbe?
  szekelyse50-nek: O.V.-t és hinta-palintás társait kifelejtetted a felsorolásból.
  Üdv: B.Kiss-Tóth László

  Kedvelés

 8. A FENT MEGADOTT ELÉRHETŐSÉG (https://www.youtube.com/embed/a7xqwm_c1_k) MÁR NEM ÉL!
  MÉG AZ “uncut-news” IS “cut”-TOLTA EZZEL A SZÖVEGGEL (HA RÁKERESÜNK):
  “Diese Seite existiert nicht oder nicht mehr. Bitte verwende die Navigation oder die Suchbox, um die richtige Seite zu finden.”

  CSAK ITT TALÁLHATÓ MÁR MEG:
  – kb. 50 perces: https://www.youtube.com/watch?v=a7xqwm_c1_k
  – kb. 10 perces: https://www.youtube.com/watch?v=Hakb6S0IpgY

  TEHÁT:
  INNEN MÁR LEVETTÉK:
  http://uncut-news.ch/
  https://www.youtube.com/user/uncutsnews

  Kedvelés

  1. A több linket tartalmazó hsz-t a wordpress szerkesztő a spambe dobja.
   Mától mindkét lengyel videót a következő szerverünkről le lehet tölteni.
   A videóinkat több mint 100’000-en nézték meg. Tehát, ezek szerint, csak Romániában vannak letiltva!
   Klikk ide, aztán meg a szerverünk linkjeire:
   https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/05/10/az-elhallgatott-lengyel-iszlam-ellenes-megmozdulas-video/
   https://internetfigyelo.wordpress.com/2016/05/15/lengyelorszag-fellazad-az-iszlam-ellen-midlar-gyujto-beszede-a-fuggetlensegi-tuntetesen/

   Köszönjük a visszajelzést!

   Kedvelés

   1. Ne egymást marjuk, együtt kövessük lengyel barátainkat, és védjük meg már hazánkat!

    Kedvelés

 9. Kedves barátaim,honfitársaim Vegyünk példát a Lengyel hazafiaktól, akik a történelem folyamán többször példával szolgáltak a hatalmasok ellen, akik semmibe veszik a nép akaratát , történelmünket és hitvallásunkat. Nekünk magyaroknak is ki kell menni Budapest utcáira, felvonulni millió számban, meg mutatva az idétlen Nem megválasztot E.U. vezetőségnek,hogy az Európai nép akarata, nem elfogadható, mert Európa nem akar “Eurábia ” -vá degradálódni !

  Kedvelés

  1. Nem példát kell venni, hanem szövetséget kötni, méghozzá az összes visegrádi országgal, akkor is ha nem tetszik a pofájuk. Közös az érdekünk és ez a lényeg ! Százötven kétszázmilliós egység már számít valamit ! A kilenc milliónkkal leszarnak bennünket. Orbán ezt pontosan tudja, de a bunkó lumpenproletár még mindig a Gyurcsány seggét nyalja ! A liberális értelmiség pedig azt hiszi, hogy ő lesz az úr egy rabszolgatartó társadalomban, pedig akkor fog pofára esni, ha a migráns tömeg beköltözik a villájába .Akkor tudja majd meg ,hogy mi az
   a ” Más Kultúra” amit tiszteletben kell tartani.

   Kedvelés

  1. Rögtön a videó elején ott van nagy betűkkel, hogy iszlám ellenes menet. Aznap tartotta a katolikus, fiatal pap is a beszédjét az iszlamizálódás ellen.
   Remélem Ugron úr nem egy iszlamista betelepülés hívő?!

   Kedvelés

   1. Nem az van odaírva, hogy iszlámellenes (összetett szó, így a közepén nincs szóköz) menet. De Robert Winnicki valóban kitért erre a beszédében.

    Ez valóban a 2015-ös Függetlenség Menete, az Alfahír beszámolt a közel 100 ezer emberről tavaly ősszel. http://alfahir.hu/cimkek/fuggetlenseg_menete

    A fasizmus egy 1940-es években kialakult sztálinista címke az agitációs propagandában, szándékosan nem a német nemzetiszocializmust ekézték, mert az a kifejezés összekeverhető lenne ővelük is, hogy építenők aztán a cocializmust. : )

    Kedvelés

 10. miért nem szervezi már meg valaki a tüntetést??ne csak beszéljünk róla! tegyünk valamit!! ha én még egészséges lennék már biztosan hozzáfogtam volna a szervezéshez….sajnos sztrókot kaptam, így nem tudok mit tenni, csak itthonról idegesítem magam……

  Kedvelés

  1. A fasizmusnak 14 ismérve van. Ezek közül 8 azonnal felismerhető Románia tekintetében. 6 nehezebben bizonyítható, mert a fasizmus fejlődési ágazatai, és ezeknek bizonyítása nehezebb, mert rejtettebb.
   Ha a 14 ismérvből több, mint fele, vagyis 7, talál egy országra, akkor ott fasizmus van!
   Olvasd Jürgen Habermas német filozófia professzor könyvét, mert ő foglalkozott alaposan a fasizmus továbbfejlődésének leleplezésével.

   Kedvelés

   1. A fasizmus egy 1940-es években kialakult sztálinista címke az agitációs propagandában, szándékosan nem a német nemzetiszocializmust ekézték, mert az a kifejezés összekeverhető lenne ővelük is, aztán hogy építenők a cocializmust?! : )

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.