5835 Migráns gyermek eltűnt!

NIF: Ismerve a vendégmunkások nyugaton bevetett trükkjeiből jó néhányat, csak egy következtetésem van: a gyermekeket hordják-viszik és több helyen is bejelentik, hogy segélyeket kaphassanak utánuk. Semmilyen más értelmes magyarázat erre nincs!!! Erre visszaigazolást csak úgy lehet nyerni, ha

-a bejelentett gyermekek száma növekszik és

-az eltűnt gyermekek száma évről-évre gyarapodik

-az eltűnt gyermekek és a bejelentett gyermekek számai összefüggésben vannak egymással!!! Ideális esetben ahány gyermeket bejelentenek az egyik A) varosban, majd ezek egy ellenőrzéskor sehol sincsenek A) városban eltűntek, egy másik B) varosban ugyanannyi gyermeket jelentenek be, ahányan A) varosban eltűnt. Hogy az egész átláthatatlan legyen pl. 1000 gyermek nem egy városból tűnik el, hanem esetleg 200-bol, és nem egy városban jelennek meg az eltűnt gyermekek, hanem esetleg 300-ban. A kavarást lehet fokozni!!! Az eltűnt gyermekek nem Németországban jelennek meg egy másik városban, hanem pl. Franciaországban, vagy Belgiumban. Családi, baráti, rokoni látogatáskor otthagyjak őket! Azok ott bejelentik és aztán a gyermekek tovább vándorolnak, esetleg megint egy másik országba!

migráns gyerekek

Olvasónk küldte el az alábbi tudósításokat – több mint két hete – Bécsből:

ÖSTERREICH ZEITUNG 2016.04.12.

Tudósítás.

5835 Migráns gyermek eltűnt!

Nagy fejtörést okoz a Belügyminisztériumnak az a tény, hogy közel 6000 gyermek a regisztrálás után egyszerűen eltűnt.

Berlin: Németországban az elmúlt évben 5835 kiskorú eltűnt. Ez a Belügyminisztérium válaszából derült ki, arra a kérdésre amelyet a Parlament tett fel. A jelentés szerint 8006 fiatal migráns eltűnését jelentették be. Csak 2171-et találtak meg.

A legtöbb “Szellem migráns”Afganisztánból, Algériából, Marokkóból és Sziriából érkezett. Az eltünt gyermekek közül csak 555 gyermek fiatalabb 14 évesnél.

Nagyon kellemetlen az a tény is,hogy csak 2016.február hónapban hozták nyilvánosságra a többezer gyermek eltűnését!

Mégis hol lehetnek?


ÖSTERREICH ZEITUNG  2016.04.11.
Németország: 76 körözött ISIS -harcos eltűnt!
Egy tudósitásból kiderül: A német hatóságok több radikális iszlamistát köröznek.
Berlin: Németországban 76 terror gyanús személy eltűnt, akik ellen kőrözést adtak ki. Ez kiderült a német kormány válaszából is, arra a kérdésre, amit a zöldek tettek fel.
Mindenre elszánt iszlamisták száma Németországban kb. 1100 fő. A német nyomozóhatóság nyilvánosságra hozta, hogy 470 közvetlen “veszélyeztető” tartózkodik az országban. Ezek olyan személyek akik bármikor képesek terrorcselekményeket végrehajtani.
A WELT AM SONNTAG közölt egy analízist a nyomozóhatóságoktól, mely szerint az átlag “normál”polgárok 60%-ból 1 év alatt radikalizálódott iszlamista lehet aki a dzsihadhoz csatlakozik!
Köszönjük olvasónknak a beküldött külföldi tudósításokat, egyben mindenkitől elnézést kérünk, hogy azokat elég nagy késéssel tettük fel honlapunkra! A tényszerűség kedvéért megjegyezzük: a 18-25 év életkor közötti migránsok, gyakran vallják magukat 18 év alattinak. Egyébként a kiskorúakat is előszeretettel képez ki az ISIS terrorcselekmények végrehajtására!
Admin / Madarász László, magaspart.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

8 című bejegyzés “5835 Migráns gyermek eltűnt!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Valószínű, hogy a kiokosítottak a segélyek felvételéért is hurcolásszák az innen-onnan összeszedegetett gyerkőcöket, de sokuk a lesben álló pedofíliások, szervkereskedők hálójába kerülhetnek. Immár Nyugat-Európa szabad piacán csak válogatni kell közülük, míg Ukrajnában megrendelésre lőtték ki a fiatal, egészségesnek látszó donorokat, hogy szakszerűtlenül kivájt szerveiket pár óra múlva beültessék a megrendelőbe. “Szép, új világunkban” talán az a nagyszámú, különböző származású gyerek, fiatal felnőtt jár jól hosszú távon, akiket lazán itt hagytak Magyarországon. Ám ez a megoldás sem jó, több okból.

    Kedvelés

  2. Minden náció maradjon otthon a valagán! Különös tekintettel a teljesen más kultúrájú (ha egyáltalán kultúrának lehet nevezni!) népségeket, amelyek a vesztünkre törnek. Egyre inkább erősödik az a meggyőződésem, hogy Magyarország teljes határszakaszát sorozatlövő, nehéz gépfegyverekkel kell védeni. Aztán hogy más országokban hová tűnnek el az Európára vándoroltatottak fattyai? — kit érdekel! Csak ide ne tévedjen egyetlen egy se semmilyen formában, semelyik életkorban! Magyarország a magyaroké, mint ahogyan anglia az angoloké. Az egész világot kiraboló, rabigába döntő angolok most kaptak londonban egy tetves muszlim polgármestert. Persze ennél sokkal hitványabb sorsot érdemelnek; és remélem ez még csak a kezdet. Azt még nem értem, hogy a németekkel hogyan tudják benyeletni azt, amit az az ócska ribanc merkel művel velük. HIHETETLEN!
    Vattay Szabolcs

    Kedvelés

  3. “a gyermekeket hordják-viszik és több helyen is bejelentik, hogy segélyeket kaphassanak utánuk. Semmilyen más értelmes magyarázat erre nincs!!!”
    Azt azért ne feledjük,hogy a vallási rituálék miatt valóban eltűnnek gyerekek a rendszerből végleg.
    Pl. Tiszaeszlár,Körmend.
    H.B.

    Kedvelés

  4. ” Mo-on hasonlóképpen történik a hivatalos(?) lehúzás. Be adják a szülők(?) a cigánygyereket állami gondozásba, a testvér kiveszi őket,az állam meg fizeti a támogatást. A gyerek meg vissza a szülőkhöz(?).
    A Magyar meg dögöljön bele a sok ingyenélő eltartásába.?!

    Kedvelés

  5. “azért az is érdekes lenne,hogy hogyan jött ki ez a szám,mert úgy jártak,keltek az “átutazók, min zsi..ba a hasfájás. Számolatlanul.

    Kedvelés

  6. ” a matek majd akkor lesz teljesen “pontos,amikor a fejpénzt kell(?) fizetni. Hatmillió(?!) után.

    Kedvelés

  7. Gyerekeknek a rendszerből való eltűnésére többek közt példa Solymosi Eszter (Tiszaeszlár) és H. Zsófi (Körmend) esete is. Aztán divatba jött a szervkereskedelem, pusztán anyagi érdekek fűződnek az aljas gyilkosságokhoz. A rituális vérgyilkosság annyiban utálatosabb, hogy Isten nevében gyilkolnak a többszörösen bitó-érett bitangok, és szerintem ez mindennél gyalázatosabb bűn! Vattay Szabolcs

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.