Budaházy György, akit a PT tagjai martalócnak, terroristának neveznek és életfogytiglanra ítélni akarnak!

NIF: Judit! Ha hallgattál volna, bölcs maradhattál volna! Bene Gábor reflexiója egy a PT tagja által írt felhívásra! A PT tagjai most azt mímelik, hogy aggodnak a magyarságért és Magyarországért! El is hisszük nekik?


Judit! Valóban kegyed írta az alábbiakat, vagy valaki szórakozik velünk? 

Mit akart Magyarországon bevezetni ez a nyomorult? MAGYAR EMBER NE ROBBANTGASSON SEHOL A VILÁGON. KÜLÖNÖSEN NE OTTHON. 

BGy: Ma, 2016-ban, az állítólagos "nemzeti kormány" Magyarországán 20 ÉV FEGYHÁZAT KÉRTEK RÁM, ráadásul a kedvezményes szabadulás lehetősége nélkül !
BGy: Ma, 2016-ban, az állítólagos “nemzeti kormány” Magyarországán 20 ÉV FEGYHÁZAT KÉRTEK RÁM, ráadásul a kedvezményes szabadulás lehetősége nélkül !

Az ilyesmi nem jellemző a magyarságra. Ezt ne vezesse be senki nálunk!

Aki magyar nem védi ezt  a martalócot! Börtönbe vele és társaival. Ki velük a sopronkőhidai kőbányába! Ott töltsék le a büntetésüket, napi tíz órás munkaidővel. A felbujtóikkal együtt!

AEJ. 

Én egyelőre nem hiszem, hogy kegyed írta, de ha mégis, akkor figyelmesen olvassa el a soraimat, mert akkor ez az utolsó levél, amit kap tőlem.

1/ Kegyed ismeri ezt az embert?

2/ Biztos abban, hogy elkövette a vádiratban szereplő cselekményeket?

3/ Tudja, hogy milyen bizonyítékok vannak ellene?

Én tisztelem kegyedet, de ne hamarkodja el a választ, mert az ártatlanság vélelme megillet mindenkit, s kegyed igen távolról szemléli a hazai ügyeket!

1/ Nos én személyesen ismerem Gyurit, s nagyon rendes családszerető  és nemzetét szolgálni nem rest ember: vagyis jó magyar! (Csak ez a bűne szerintem!)

2/ Biztosan nem követte el a cselekményeket, tehát ez egy koncepciós per, ami valószínűleg csak azért született, hogy le lehessen emelni a pénzt a Terrorelhárító Központ létrehozására, s nálunk is legyen már „terrorista”.

3/ Pár írásomban már jeleztem, hogy nem véletlenül nincs  komoly tárgyi bizonyíték, csak egy bőrlabda, amibe állítólag be akarta szerelni a bombát.

Igaz van egy tanú, aki készített is valami felvételt, de azt a tárgyaláson le is játszották, s nem lehetett belőle semmi olyat kihallani, ami bármilyen terror előkészületre utalt volna. (Én ilyet nem hallottam a felvételen.)

Kérem a jövőben soha ne üljön fel a média hazugságainak és a pártpolitikusok érdekében indított bírósági eljárásoknak! Ez a pártszínház, amely aljas és a monetáris diktatúra rendezésében folyik minden előadás!

Édesanyám ilyenkor azt mondta nekem, hogy: Kisfiam! Ha hallgattál volna, bölcs maradhattál volna!

 Gyuri egyébként a Szent Korona híve, tehát a törvényes rend elkötelezettje, ellentétben azokkal, akik most őt bíróság elé citálják!

Honféltő szeretettel: Bene Gábor

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

4 című bejegyzés “Budaházy György, akit a PT tagjai martalócnak, terroristának neveznek és életfogytiglanra ítélni akarnak!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A cikk elejen “hozzaszolohoz”! Azon tipusu emberek (ha emberek) köze tartozik akik csak delig dolgoznak! Miert! Mert egyre hülyebbek!

    Kedvelés

  2. A többség nagyon is tisztában van vele,hogy a hatalom(?) a korrupció,bűn melegágya, amit az akkori hatalom(?) részéről,a “böszme, is megerősített. Ennek okán mindenkit, aki ez ellen,szóval,vagy tevőlegesen lép fel,még ha saját,és a többség védelmében is teszi, ellenségének tekinti. Állam ellenes(?) cselekedet. De ki az állam? Az a néhány törvénytelen,aki bitorolja e címet,vagy azok akik a tisztességes többséghez tartoznak?A koncot amit megragadott, nem engedi. Mindent,és mindenkit ez alá rendel.Függetlenül attól,hogy ő vét a törvények ellen. De a törvényt a hatalom diktálja,fizeti,utasítja. Így lesz a bűnösből áldozat.
    Jó lenne eldönteni,ki kiért van, kinek hol a helye! Rajtuk kívül, kinek jó ez ami van?

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.