Bíró Zsolt, MPP elnök, öszödi beszéde (Hangfelvétellel!)

NIF: Az alábbi cikkben a “spàga” az román szó és kenőpénzt jelent. A “kurva ország” meg Romániát jelenti, amely a velejéig korrupt, tolvaj és mindeközben még fasiszta is!
A cikket az EMNP (Erdélyi Magyar Néppárttól vettük át. Az EMNP teljesen fölöslegesen alakult. Visszatükrözi a Budapesti fonák politikáját a Fidesznek, s a kormánynak.  Miután a bukott párt vezért, a Döbrögi Ur kinézésű Szász Jenőt, Orbán komáját, felvitték Budapestre és Nemzetstratégiai Intézetet csináltak neki, utána bosszúból Orbán Viktor megteremtette Tökés komájával az EMNP-t. Na, és az EMNP, q. érdekes módon, nem velejéig romlott, szekus tisztek által vezetett RMDSZ-nek esett neki, hanem az MPP-nek. Mégpedig a leghitványabb módon. Meggyőztek az MPP Maros megyei elnökét, László Györgyöt, hogy az egész megyei szervezetet lopja át az EMNP-hez. Gyurika ezt meg is próbálta, de felsült vele. Gyurika így hoppon maradt, se EMNP, se MPP. Izsák Balázs hamar a hona alá nyúlt ennek a jellemtelen surmónak és megtette alelnöknek az SzNT-ben. De ehhez kellett egy üres poszt. Igy kitúrta Bíró Zsoltot az SzNT alelnöki pozícióból és utána megválasztották Gyurikát. De ezzel az EMNP hitványsága még nem merült ki. Ugyanezt megcselekedték Kolozs megyében is. Próbálkoztak mindenfelé és ahol megtalálták az eléggé jellemtelen embert ott az MPP alapszervezetét, vagy megyei szervezetét tönkre is tették. Balavásáron az alapszervezet elnöke EMNP szenátorjelölt lett. Erdőszentgyörgyön Báthori István MPP alelnök még a 2012-es helyhatósági választások alatt végig az RMDSZ spiclijeként akadályozta a választási esélyeket. Az MPP alelnök, Szabó Ferenc, a választások előtt pár nappal meglógott.
A Bíró Zsolt (BZs) beszédjét meg lehet hallgatni, de semmiképp sem lehet az öszödi beszéddel összehasonlítani. BZs megtanulta a leckét, a bukaresti román leckét: hogyha nem jösztök a parlamentbe és a szenátusba, hogy fedezzetek a “demokratikus” jelenlétetekkel bennünket, ultrasoviniszta románokat, a nemzetközi grémiumokban, akkor a faluitok, varosaitok nem kapnak semmi pénzt a költségvetésből. Erről van szó! Az EMNP meg továbbra is teljesíti Budapest bosszúját, mégpedig a Szász Jenőét és a komájáét! Igy megy ez Budapesten és így Bukarestben! Lehet még létezni ennyi ellenség között???
Na, és ez sem mellékes: Gyurika örökösen a jobbikos Balczó családnál száll meg. Öt tekinti mentorának! Amilyen a tanítvány olyan a mentor?

Bíró Zsolt lebukott: „spágát” osztogatna az MPP elnöke, mert így működik ez a „kurva ország”.

Egy kiszivárgott hangfelvétel: kenőpénz, “kigazdálkodás”, parlamenti jelenlét.

Fotó: marosvasarhelyi.info

Fotó: marosvasarhelyi.info

Egy kiszivárgott hangfelvételen Bíró Zsolt, a Magyar Polgári Párt elnöke arról beszél, hogy azért fontos számára pártja bukaresti jelenléte a parlamentben, mert így emberei megtudhatják, mennyi kenőpénzt kell fizessenek, hogy – még több pénzt szerezve – újra választásokat nyerjenek. Hallgassa meg Bíró őszödi beszédét!
A Legyen ELÉG oldal tette közzé Bíró Zsolt kiszivárgott beszédének részletét.
A Facebook-oldal szerkesztői így summázták a napvilágot látott felvételt:
Sajátosan képzeli el az érdekérvényesítést a Magyar Polgári Párt elnöke. Azt mindenki sejtette, hogy Bíró nem azért feküdt le az RMDSZ vezérkarával, hogy – a legutóbb március 10-én Marosvásárhelyen megtörténthez hasonlóan – minél többször kifütyülhessék. Motivációjáról, egy kiszivárgott hangfelvételnek köszönhetően, többet is megtudhatunk. Öveket becsatolni: kurva ország, „spága” és Dâmbovița-part. Avagy: őszödi beszéd erdélyesítve.
„Nemzeti válogatottat kell csinálni” – mondja Bíró Zsolt a kikerült hangfelvételen, majd hozzáteszi: ha az MPP-nek 10%-a van a jobboldalon, akkor ezzel a 10%-al kell ügyeskednie, hogy előbb-utóbb a parlamentbe kerülhessen – a 27 bejutó helyből – legalább két-három képviselővel. Az MPP elnökének beszédéből kiderül, hogy a politika nem is olyan bonyolult dolog, mint az elsőre gondolnánk, hiszen ez a „kurva ország” (ugye-ugye…) úgy működik, hogy embereket küldünk Bukarestbe, akik feltérképezik a helyi viszonyokat, és megtudják „merre nyílik az ajtó” és azt is vágják, hogy a „Dâmbovița partján hogy kell eljárni”. De van egy ennél fontosabb szempont is: Bíró Zsolt emberei – az érdekérvényesítés és a tiszta közélet szellemében – képesek lennének arra is, hogy „ráírják a szalvéta szélére, hogy hány ezer euró-t kell adni”. Ezt a „spágát” aztán az MPP polgármesterei otthon kigazdálkodhatják – ne legyen kétségünk afelől, hogy nem saját fizetésükből –, majd Bukarestbe csatornázva az eurókat, „meg tudják szerezni a pénzeket és a következő 4 évben meg tudják nyerni a választásokat”.
Bíró Zsolt nemzetpolitikai elképzelései tehát egyértelműek. Szó sincs érdekérvényesítésről, a magyar önkormányzatok megerősítéséről. Az MPP elnökének céljai világosak: kigazdálkodni a „spágát”, belesimulni a korrupt bukaresti mindennapokba, s négyévente megnyerni a választásokat. Gratulálunk, elnök úr, Markó Béla büszke önre!
ittHON.ma

NIF: Mi pedig “büszkék” vagyunk az EMNP alattomos viselkedésére, akik nem az RMDSZ-böl próbálják kimarni a szekus tiszteket, hanem az MPP-t, jobboldali erdélyi pártot, akarják mindenáron kinyírni! Ez a cikk a szekelyfold.ma honlapon jelent, meg, amely honlap az EMNP pártlapja.


 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Reklámok