Örömhír? A leghatalmasabb cionista világszervezet alelnöke lett a magyarországi zsidó PT tagja

cionbolcsei250.jpgNIF: Elővettem a transzatlantista emberbaráti szeretetemet és elkezdtem örvendezni. Jujj de jó lesz. Végre lesz egy magyar ebben a fenevad befolyásos Világszövetségben, amelyik a Háttérhatalomnak diktál. Be fogja vetni minden kapcsolatrendszerét Magyarország fellendülése, és felzárkózása érdekében. El fogja nekünk pl. intézni, hogy elengedjék nekünk az állami adósságokat, . . .

Olvasóinknak sokkal több ötlete lesz, hogy Heisler úr mennyi mindent fog Magyarországért és a magyar népért megtenni, az antiszemitázáson kivül, most hogy ilyen befolyásos pozícióba került!!!

Az Európai Zsidó Kongresszus alelnökévé választották Heisler Andrást, a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségének (Mazsihisz) elnökét – tájékoztatta a Mazsihisz szerdán az MTI-t. A szervezet keddi, stockholmi végrehajtó bizottsági ülésén a Mazsihisz elnöke mellett ugyancsak alelnökké választották Herbert Wintert, a Svájci Zsidó Hitközségek Szövetségének elnökét, valamint Dr. Josef Schustert, a Németországi Zsidók Központi Tanácsának elnökét.

Mindhármuk megbízatása négy évre szól – olvasható a közleményben.

„Az Európai Zsidó Kongresszus alelnöki tisztsége nem személyemnek szóló bizalom, sokkal inkább a sokszínű magyar zsidóság nemzetközi elismerését visszaigazoló pozíció” – kommentálta megválasztását Heisler András, aki 2014 óta a Zsidó Világkongresszusnak is alelnöke – írták.

Az Európai Zsidó Kongresszus a legjelentősebb európai zsidó érdekképviseleti és érdekvédelmi szervezet, melyben 43 ország zsidó közössége képviselteti magát, elnöke jelenleg Moshe Kantor. Az 1986-ban alakult szervezet most első ízben választott magyar alelnököt.

hunhir.info

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

5 című bejegyzés “Örömhír? A leghatalmasabb cionista világszervezet alelnöke lett a magyarországi zsidó PT tagja” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. ÖRÖM-e??! Heisler a zsidó vallásjogi törvényeket – mondván, hogy “ő pesti értelmiségi is” – semmibe veszi! Mindamellett a “kiválasztottság” téveszméjében tetszeleg!
  Ez egy Lauder-párti – még az izraeli Likud és más kormánypártok tagjainál is erőszakosabb – destruktív zsidó. Szerintem, mint Biszku volt, vagy ma Zoltai – NEM VALLÁSOS zsidó.
  Csak az elmélyült magyargyűlölet várható tőle.

  Kedvelés

 2. No és, ha hozzávesszük, hogy a magyar honban született Ronald S. Lauder a Zsidó Világszövetség elnöke ugyebár nemrégiben 100 milliárdra perelte hazánkat, a hír egyre kevésbé örvendetes. (Kemény bosszú a’90-es években össze nem jött golf pályáért, és Sukoróért, hogy a többit ne említsem.)

  Kedvelés

 3. Egyszerűbb lett volna,ha magukkal vitték volna az élősködőt izraelbe.
  H.B.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.