Ránkvándorlási válság: Megdöbbentő lépésre készülhet Brüsszel

NIF: Azon tagországok, melyek nem fogadnak be a kvótából menekülteket, visszautasított menekültenként 250’000.-Eurót kell befizessenek az EU-kasszájába!!! -írja a még rejtett tervezet! EU-Cion-Diktatúra! -mi másnak nevezhetnénk???


Az Európai Uniónak csak akkor szabad liberalizálnia vízumrendszerét Törökországgal, ha Ankara teljes mértékben teljesíti a menekültügyben kötött megállapodást – vélekedett Bohuslav Sobotka cseh miniszterelnök kedden a Twitteren közölt bejegyzésében.

A kormányfő ugyanakkor leszögezte: Csehország továbbra is ellenzi a menekültek kvóták szerinti elosztását, s a menekültek befogadásának elutasítása esetében esetleg bevezetendő bármiféle büntetéseket is.

A cseh közszolgálati rádió egy, a birtokába jutott dokumentum szerint kedden közölte: az Európai Bizottság szerdán javasolni fogja, hogy menekültenként bírságjellegű “díjat” fizessenek azok az EU-tagországok, amelyek nem kívánnak befogadni más uniós tagországokból áttelepített menekülteket. A brit Financial Times szerint a büntetés fejenként 250 ezer euró lehetne. Prágában úgy tudják, hogy az Európai Bizottság szerdán “feltételesen” igent mond az EU-török vízumentességre.

Csehország tartósan ellenzi a migránsok elosztásának bármiféle kvótarendszerét. Sobotka most ezt megerősítette. “A cseh kormány elutasítja a kvótákat, akárcsak az elutasításuk miatti büntetéseket is” – írta Bohuslav Sobotka a Twitteren.

Bár Milan Chovanec cseh belügyminiszter a nem hivatalos értesüléseket nem kívánta kommentálni, de kijelentette, hogy sem a kvótákat, sem az azzal kapcsolatos javaslatokat nem tartja a migrációs probléma megoldásának. “Ezen mit sem változtat az a lehetőség sem, hogy kiváltsuk magunkat ebből a kötelezettségből. Ezt az egyik oldalon akár valamiféle bűnbocsátó cédulának is tarthatjuk, míg a másikon pedig büntetésnek azok számára, akik a nem működő kvótarendszert nem hajlandóak elfogadni” – mondta Chovanec újságíróknak.

“Amennyiben a nem hivatalos információk beigazodnak, felhatalmazást fogok kérni a kormánytól, hogy felléphessek ellenük” – szögezte le a cseh belügyminiszter.

nemzeti.net, mti

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

18 című bejegyzés “Ránkvándorlási válság: Megdöbbentő lépésre készülhet Brüsszel” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ha a nép politikus lenne, most örülhetne. Orbán két tűz közé került: EU-USA és saját választói. Az EU olyan lépéseket tervez, ami mellesleg alááshatja Orbán rendszerét, miközben Magyarországon egyre nő Orbánnal és rendszerével szembeni elégedetlenség. Ezt a problémát Orbán könnyen megjósolható módon fogja kezelni: nemzeti érdekeket hangoztató politika. Természetesen a nép csak szép szavakat fog kapni, a többiek már a markukat is tarthatják. Orbán a népet használná fel saját céljaihoz azzal, hogy ráhivatkozva utasítaná el nyugat politikáját. A népet pedig könnyű megrészegíteni szép szavakkal. Nos, éppen a helyzet kínálja a lehetőséget, amennyiben Orbánnak szüksége van a népszavazásra az általa és csak haverjainak előnyt jelentő népszavazásra, a nyilvánosságot rá kel venni, hogy csak a választási törvény módosításával együtt szavaz Orbánék népszavazási pontjaira. Ebben az esetben Orbánnak nehéz dolga lenne, mivel ha nem teljesítené ezt a tömegigényt, azzal a népszavazás többi pontja is kútba esne. Itt van tehát a nép számára a történelmi lehetőség, hogy Orbánt és hordáját rákényszerítse a tényleges hatalom megosztását biztosító választási törvény módosítására. Vagy bukik az egész rendszere.

  Kedvelés

  1. Nem ! Nemzeti létünket alapjaiban megrengető kérsést nem lehet összakapcsolni alantas napi politikai érdkekkel.”különben bukik a rendszere”.Nem! Ez a komcsik és liberosk vágya-nemzetiszinű csomagolásban.Miért überlné felül a válaztási törvény egy osztatla népakaratot afek beözönlés ellen?Nem ! ki kell állni Orbán mellett mert ,ha tetszuk ha nem most nincs más ki tettekben is szembeszálhatna a brüsszelitákkal.

   Kedvelés

   1. ,,ki kell állni Orbán mellett mert ,ha tetszuk ha nem most nincs más ki tettekben is szembeszálhatna a brüsszelitákkal.”

    Orbán maga is ,,brüsszelita”. Egyik előmozdítója volt az EU-tagságunk keresztülerőszakolásának. Orbán egy cigányból zsidóvá avanzsált felkapaszkodott senki. Nélküle is szembe tudunk szállni a ,,brüsszelitákkal” és közben nem kell hátra néznünk folyton, hogy ő és zsidók fajtársai mikor vágják a hátunkba a kést.

    Mi kellünk Orbánnak, hogy megvédjük, ami Orbáné, és nem nekünk kell Orbán, hogy velünk védesse meg a magáét. Vagy azt ami a mienk még most, de amit a haverjai esetleg már kinéztek maguknak.

    Kedvelés

 2. Lassan itt az ideje, hogy elgondolkodjunk, akarunk e továbbra is az EU tagja lenni,
  Szerintem bent maradni mindennél kockázatosabb, mint kilépni, de persze nem lehet eltagadni azt sem, hogy sok nehézséget okozna egy kiszakadás.
  Igazából nincs jó megoldás, de én mégis a kilépés mellett döntenék

  Kedvelés

 3. “Mi kellünk orbánnak,hogy megvédjük, ami orbáné,és nem nekünk kell orbán,hogy velünk védesse meg a magáét.Vagy azt ami a mienk még most,de amit a haverjai esetleg már kinéztek maguknak.
  Puncsolás nélkül,de ez “fog mint a zöld festék.

  Kedvelés

 4. ” Azon tagországok, melyek nem fogadnak be a kvótából menekülteket, visszautasított menekültenként 250’000.-Eurót kell befizessenek az EU-kasszájába!!!”
  Ez egy újabb zsidó-zsarolás kezdete lesz – ha ezt betudják vezetni akkor az fog történni,hogy amikor a zsidóknak pénz kell – az pedig mindig kell nekik – akkor mindig beakarnak majd fogadtatni x mennyiségű migránst amennyiben nem fogadja be az adott ország akkor fizessen.
  Ki kell ebrudalni a zsidókat az európai országok vezetéséből minél hamarabb,ha fenn akarnak maradni Eu.nemzetei!!!
  H.B.
  “A modern Európában alig van olyan esemény, amelyet ne tudnánk visszavezetni a zsidókhoz. Mi zsidók manapság a világ pusztítói, hóhérai, lázítói és megtévesztői vagyunk.”

  Kedvelés

 5. A legalacsonyabb rendű élőlényeknél is hitványabb az, aki 250 ezer eurós büntetést akar a nyakunkba varrni minden egyes tetves potenciális gyilkos után, kiket nem fogadunk be a hazánkba. Mindenekelőtt az a tetves gané német szuka helyezze el ezeket a félig állat “migránsokat” aki Európába csábította őket. A személyes névmásokat (aki, ők) csak a magyar helyesírás szabályai miatt alkalmazom. Minden okom megvan arra, hogy a legundorítóbb létezési formának tekintsem a ránkvándoroltatott sáskahadat azokkal egyetemben, akik ezeket ránkvándoroltatják. Íme egy videó, ami meg kell hogy győzze azokat, akik még mindig nem értik, nem látják az elkerülhetetlen végveszélyt, ami ránk leselkedik. Csak erős idegzetűeknek, erős gyomrúaknak. http://videos.videopress.com/2bvZPwin/syrian-soldiers-beheaded_hd.mp4
  Vattay Szabolcs

  Kedvelés

  1. Tegnap esti SF1 híradóban már csak 50’000.- euró volt bemondva. Ugy latszik az alkudozási taktika az volt, hogy “kérünk jó sokat ahhoz, hogy kapjunk végül annyit, amennyit akartunk”.

   Kedvelés

   1. “Ugy latszik az alkudozási taktika az volt, hogy “kérünk jó sokat ahhoz, hogy kapjunk végül annyit, amennyit akartunk”
    Ma egy társaságban beszélgettünk erről a témáról – mindenkinek ez volt a véleménye.
    H.B.

    Kedvelés

   2. A dolog még nincs lezárva. Ma bécsi ismerősök váltig állították, hogy a 250ezer marad!

    Kedvelés

 6. “már csak 50 000.- euró?
  ezt osszuk le a Magyar dolgozó fizetésével. Tizenötévi nettó bére,ha nem eszik,iszik semmit. Azért ez nem semmi. Ha ezt a Magyar kormány benyeli, akkor innentől kezdve nem érdemes felkelni.
  Azért ez jól ki lett számolva! Adtak útravalónak a “migránsoknak fejenként, mondjuk háromezer eurót,és ötvenezret kapnak vissza. Jobb “üzlet mint a devizahitel.
  Ezt már nem lehet minősíteni!

  Kedvelés

 7. ” a 250 ezer marad.
  Akkor mondja meg Ön legyen szíves,ki fizeti a “révészt?
  Mert ha a Magyar adófizetők,márpedig ki más, akkor ebből lincs hangulat lesz. Ha csak nem ez a cél.?

  Kedvelés

 8. “én értem,vagy valamelyik hasonló Magyar Honfitársamért, ki fizetne akárkinek is, akár csak 1 eurót?
  Nem hiszem !

  Kedvelés

 9. Ideje lenne átlátni Európa lakosságának,hogy az élősködő vezetőik szimpla árulók akik szövetkeztek a törökökkel,hogy minél több szintén élősködő bevándorló tudjon benyomulni az öreg kontinensre.
  Ha másképp nem megy akkor a törökök felvételt fognak nyerni az unióba,állampolgárságot adnak a bevándorlóknak aztán mint török állampolgároknak szabad mozgásuk lesz a kontinensen.
  H.B.
  “A “C.B. Jegyzőkönyvei” nyiltan kijelentik, hogy a zsidók nem haboznak még sajátmaguk írtásától sem, ha magasabb érdekeik ezt úgy kívánják. A gójállamokra megmondja, hogy “az ő antiszemitizmusukra ugyanis elengedhetetlenül szükségünk van az alsóbb rétegekhez tartozó testvéreink kézbentartásához.”

  Kedvelés

 10. ” ha az antiszemitizmus nagy bűn,mert az,akkor az antiszemitizmussal való alaptalan vádaskodás ugyanakkora bűn,és ugyanolyan ítélet alá kell,hogy essék.” (Csengey Dénes,író, Magyar országgyűlés 1990.x.15)

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.