Ki nem találná, honnan előzik Magyarországot!

Pireusz konténer kikötő

A lényegről: A Cosco – a világ legnagyobb konténer tengerhajózási vállalata ami éppenséggel kínai – 2009-ben 35 éves koncesszióval megszerezte Pireus konténer kikötőjét. Hatalmas fejlesztésekbe kezdett és Európa egyik legnagyobb konténerkikötőjét építették fel.
Már két éve bejelentették, hogy kínai hitellel megépítenék a Belgrád-Budapest gyorsvasútat teherszállításra.

A kínaiakat nem érdekli kivel kell tárgyalni. Magyar, szerb, görög, grúz, macedón, német, francia, dán…ők üzletet akarnak kötni. Eladni a dömpingáruikat euróért, dollárért vagy tök mindegy milyen valutáért.
Egyet nem szeretnek! Ha átverik őket.
Ha nincs 35 év után Pireuszban újabb koncesszió mindent le fognak időre szerelni és elviszik talán még tengervizet is.

Ha nincs Belgrád-Budapest vasút lesz más.

Az a lényeg, hogy a román vasút sem lophat a konténereikből.

Kínában nincs olyan szó, hogy korrupció…viszont van halálbüntetés.

Nehéz ám egy korrupt piacon felnőtt europeernek tárgyalni velük.


Hsz-ok:

ptiszai: Nagy betűvel írom:

FOGJÁTOK MÁR FEL VÉGRE!
NAGYON FONTOS A MULTI !
TÁMOGATNI KELLENE A HÜLYE ÁLLAMNAK A MAGYRA BEDOLGOZÓ IPARÁGAKAT!
EZEKBŐL A CÉGEKNÉL LEHETNE PIACKÉPES MAGYAR KKV.
Multiknál van a fejlődés a csúcstechnológia!
Olvassátok el Dél-Korea gazdaságtörténetét.
Mély szegény országból váltak gazdag saját iparral rendelkező országgá.
Multik hátán erősödtek meg.
NEM A MULTI A HIBÁS, hanem a magyar politikai elit.

Zodiakus:

A lassan szétmálló EU helyett új partnerekben,új gazdasági kapcsolatokban kell gondolkoznunk.Ez sajnos nagyon nehéz.A térségünkben nincsenek partnereink,a németek csicskása se leszünk sokáig.Tehát mindenképp tovább kell lépni.Gazdasági stratégia kell közép és hosszútávra.De ezt már írtam,százszor,de ha kell ezerszer írom!

Helianthus, @juliann:

Itt lesz a lehetőség a történelmi számlákat rendezni Szerbiával és Romániával. De valószínű, hogy az IÁ elvégzi helyettünk. Romániát mindenféle együttműködésből ki kell hagyni, mert csak az ellenségünknek segítünk rajta keresztül. Akkor még az IÁ-tól visszavehetjük egyszer Erdélyt – megtisztítva. Az ottani magyaroknak kell csak segíteni túlélni, vagy befogadni.

Helianthus, @juliann:

Eljöhet még Oroszország jövője. Az egyetlen ország, amely úgy-ahogy függetleníteni tudná magát gazdaságilag. Egyedül a honvédség miatt nem teheti, mert az bizony sokba kerül. Oroszország természeti kincsei révén alig ér kevesebbet, mit a világ többi része együttvéve.Hosszú távon szövetségesünk lehetne Oroszország. Hasonló cipőben fog járni hamarosan, mint mi. A széteső EU, az IÁ délről történő megjelenése után számunkra már csak észak és kelet marad. Balkánt már most le lehet írni. Egyre kisebb az esélye, hogy ott fejlődés induljon el. Ami még marad, az az IÁ fogja lerombolni.

juliann, @waszabi:

Ha figyeltél kettö nappal ezelott írtam:Oroszországnak a 2018-as olimpia 30 milliárdba kerül ,a Kaukázus megvédése LEHET hogy ennél többe fog kerülni…

Az IS már ott is kezdett…
Durva lesz…Putin mögött már csak tábornokokat látni a képernyön…
Civil nincs…
Nagyon durva dolog várható…
forrás; napi.hu
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Reklámok

9 című bejegyzés “Ki nem találná, honnan előzik Magyarországot!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Jó napot.

  AKi nem találná, honnan előzik Magyarországot! c. cikket másért ajánlottam elolvasni. A hozzá szólásokban van egy érdekes fejezet, de erre nem a közzététel miatt akartam a figyelmet felhívni. A hozzászólások nagy része nem a fő cikk alatt van, hanem külön oldalra kell menni miatta. Nem vette észre, de nem jelent semmit. Egyik hozzászóló (,,juliann”) reakciója arról árulkodott, hogy a ismeri a igazi Mars történetét, amit én viszont csak a háttérhatalomról feltételeztem. Mint írtam, nem jelent semmit, ha nem érti, mivel a reakciója nem a szövegben, hanem egy beszólással szemben nyilvánul meg. A háttérhatalom emberei itt vannak közöttünk, és annyira prózai megnyilvánulásaik vannak, hogy, hogy róluk a legkevésbé gondolna bárki bármit.

  Ha lehet, a beszólásokat ne közöljék le. A fő cikket is a hozzászólások miatt ajánlottam, nem közzé tétel miatt.

  Barátilag: Romek Károly

  2016.05.02. 16:08 keltezéssel, “Nemzeti InternetFigyelő (NIF)” írta: > WordPress.com > transyadmin posted: ” A lényegről: A Cosco – a világ legnagyobb > konténer tengerhajózási vállalata ami éppenséggel kínai – 2009-ben 35 > éves koncesszióval megszerezte Pireus konténer kikötőjét. Hatalmas > fejlesztésekbe kezdett és Európa egyik legnagyobb konténerkikötőjét > építet” >

  Kedvelés

 2. Minek kellene hazánknak a Belgrád-Budapest vasút,pláne hitelből?Mi közünk van nekünk ahhoz,hogy Kína azon akarna szállítani Európába?Miért éri ez meg nekünk?A szerbekkel csak szorítkozzunk a minimális kapcsolatokra,pláne nem közösen felvett hitel,nagy Ló..aszt nekik is meg a kínaiaknak is!

  Kedvelés

 3. AMÍG A zsidók bele pofázhatnak a magyar gazdasági politikai életbe az ilyen féreg , DOLFI , ÁLMAGYAR, MAGYAR GYŰLÖLŐ metszettek, csak a zsidó érdekek lesznek előtérbe mindaddig…A zsidó mindig csak a saját maga gátlástalan harácsoló érdekeit nézi a többit magasról le. SZA, KÍNÁBAN járva , kelve tapasztaltam és kezdik átlátni a felsőbb körökben, hogy a zsidó milyen gátlástalan harácsoló , önző…..A sárga veszedelem jóslata nem hipotézis!!!! kína fogja meg állítani a zsidók kapzsi gátlástalan hegemóniáját ami csak időkérdése…A kristály gömb nem hazudik, A dialektikusan, pragmatikus, objektív valóságot mutatja a hozzáértőnek….Amikor az 54, trilliád dollár, egy kalap szilva magot sem fog érni és az lesz a nagy igazság tétel pedig befog jönni..A zsidó mindig keresi a bajt magának , mert élhetetlen, gátlástalan harácsoló fajgyűlölők. EZ nem az én szubjektív véleményem ami a kutyát sem érdekli..A jövőben látás a történelemnek a nagy kereke amit még senkinek sem sikerült meg állítani….

  Kedvelés

 4. ami sok, az sok. csak a hecc kedvéért. Miért engedjűk, mi magyarok, hogy a zsidók irányitsák országunkat. a közel 10000000 lkosaink közűl hány a zsodó? hány %? a 15000000 magyar között hány % a zsidó ? Valóban barom nép, szolganép lennénk? ez a rendeltetésünk? Meddig alázkodunk meg a mások “erényei” előt? Honnén ered sokunkban ez a kishitűség, ez az önlebecsűlés? Nem-e éppen a PT igyekszik elhitetni velünk a.i. és sok hasonló zsidóellenes felszólalásaival? Belénk sujkolják a tehetetlenségünket…, a változhatatlant,,, Ideje már megtanulni “a sorok közt is olvasni”

  Kedvelés

 5. Valahogy el kell érni,hogy a magyarság jóhiszemű része tájékozódjon a zsidók jelenlegi dolgairól és jövőbeni céljairól.
  Aki ezek után is szimpatizálni fog velük az nem magyar,hanem álmagyar zsidó.
  H.B.

  Kedvelés

 6. Nekem az a véleményem, hogy kezd eldurvulni a hangnem, kezdenek egyesek anyázni, egymást vulgáris jelzőkkel illetni. Nem vagyok híve a cenzúrának, de ezt a stílust nem szabadna hagyni, hogy eluralkodjon. Érvekkel, tényekkel kellene egymást meggyőzni, nem elküldeni a másikat a p…ba. Persze ezt azok teszik, akiknek nincsenek érveik, ill. azok, akik a békétlenség szításában érdekeltek. Vattay Szabolcs

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.