Áruló Vona Gábor? És kik a rejtett támogatói?

NIF: Az alábbi elemzést, ha végigolvassuk, akkor egyértelművé válik, hogy Vona Gábor a nemzeti radikális vonal árulója lett. Hogy a leváltott alvezéreket lecsendesítse, ahogy írtuk már, ígérhetett nekik államtitkári, sőt miniszteri posztokat is, ha csendben maradnak és nem próbálják szétszedni a JOBBIK-ot. Mert ha a JOBBIK szétszakad, eljelentéktelenedik, vagy nemzeti jobboldali megerősödött párttá válik, akkor a Háttérhatalomnak Orbán ellenes aduját szakítják szét, vagy veszik ki a kezéből. Talán ez lenne az egyedüli helyes út:

Fel  kell lázadni a JOBBIK-ban és Vona Gábort kiebrudalni onnan!!!


Szerző: Somogyi János, nyugalmazott ügyvéd

Két évvel a parlamenti ciklus lejárta előtt megkezdte a választási kampányt a Jobbik. Pontosabban az elnöke, Vona Gábor, az egyre ambiciózusabb pártvezető, aki a közvélemény-kutatási eredményeken felbuzdulva megcélozta a kormányfői széket.


A cél elérése érdekében a radikális Jobbikból néppártot, középpártot akar faragni, hogy adott esetben szalonképes koalíciós partnere lehessen a Fidesznek, mert abban azért nem reménykedhet, hogy megnyerhetik a következő országgyűlési voksolást. A Jobbik a közvélemény-kutatási kedvező eredményeit éppen annak köszönheti, hogy olyan, amilyen.

Ha ezen változtatni akarnak, szolidabb, szalonképesebb irányba, akkor azokat veszítik el, akik ma még rájuk szavaznának, hiszen néppárt, középpárt már van a pályán. Úgy hívják, hogy Fidesz.

Hiába szabadul meg Vona Gábor az alvezéreitől, a radikális, esetenként politikai botrányoktól sem visszariadó alelnökétől vagy a megvesztegethetetlen Hegedűs Lorántnétól, akik nem értik „az idők szavát”, a párt előtt nyíló új távlatokat, az elengedhetetlen arculatváltást, a kívánt célt így sem fogja tudni elérni, mert az a politikai erőtér, ahova igyekszik, már foglalt.

Mégis lehet azért valami esélye Vona Gábornak a hatalomba kerüléshez. Ehhez azonban árulóvá kellene válnia. Miért? Vannak olyan hatalmi erők a világban, akik nagyon szeretnék Orbán Viktort a miniszterelnöki székből kilökni. Ha lehet, akkor demokratikusan, ha nem, akkor másként – mondta

Charles Gati, a Clinton-klán nagy barátja, tanácsadója. Ez a politikai erő mindent megtesz annak érdekében, hogy a kelet-közép-európai térség legveszedelmesebb politikai vezetőjét, legelismertebb politikai ellenfelét a miniszterelnöki pozícióból kibillentse. Itt találkozik Vona Gábor hatalmi ambíciója a nemzetközi pénztőke hatalmi terveivel.

A globáltőke szinte korlátlan anyagi ereje, az egész világra kiterjedő médiabirodalma nyújtotta manipulációs ereje, a mindenütt jelen lévő meghatározó politikai befolyása olyan támogatást tud adni Vona Gábor „új” Jobbikjának, amivel még a közvélemény-kutatási eredmények szerinti meggyőző fölénnyel vezető Fidesznek is vetélytársa lehet.

Ma már minden tisztán látó politikai helyzetelemző számára egyértelmű, Keleten és Nyugaton egyaránt, hogy a magyar „baloldal” – amely csak nevében baloldal – nem képes valós politikai alternatívát nyújtani a magyar választóknak, vezetőik államférfiúi képességekben Orbán Viktor bokájáig sem érnek, ezért más lehetőség után kell néznie az Orbán- és magyarfóbiás, gyarmatosító szándékú erőnek.

Így jöhet a képbe az „új arcú”, a középpárttá, a néppárttá avanzsáló Jobbik. Ehhez a stratégiához még hozzátartozik, hogy a magyar társadalomban, egészen a következő választásokig, még két évig, fenn kell tartani az állandó feszültséget. Örökös követelésekkel (nyugati béreket a keleti körülmények között; a munkavállalók, a közalkalmazottak mondhassák meg, hogy milyen feltételekkel hajlandók elvégezni a munkájukat; hogy a választók akaratából alakult kormány programja milyen legyen az oktatásban, az egészségügyben stb.), sztrájkokkal, tüntetésekkel.

Egyáltalán, minden lehetséges módon akadályozni kell a politikai hatalom birtokosait munkájuk végzésében, hangoztatva, hogy soha semmilyen intézkedése nem tisztességes.

Európa nagyon nagy bajban van. A megmentésében pedig egyre nagyobb szerep hárul a kelet-közép-európai térségre és annak spiritus rectorára (a magyar miniszterelnökre).

Európa a nyugati felére már nemigen számíthat. Nyugat-Európa lélekben már elesett. Mostanság a németeknél Angela Merkelnek már jó irányba változik a véleménye migránsügyben, de cselekedeteiben továbbra is minden változatlan. Merkel népszerűsége egyre csökken ugyan, de az elzavarásáról, a leváltásáról szó sem esik, mert nincs alternatívája. Kontinensünk egyik vezető államára, Németországra tehát nem számíthat Európa, de a többi európai nagyhatalom is tehetetlenül, bénán, bambán várja sorsa beteljesülését.

Csak egyetlen példa: az idegenek beözönlésére már emlegetik az európai határok lezárásának szükségességét, de ennek érdekében, több mint egy év után is csak odáig jutottak, hogy a repülőgépre való felszállás körülményeit tovább szigorították, miközben a tengeren és a szárazföldön áradnak az emberek.

Pedig a már itt lévő milliós idegen tömeggel sem tudnak mit kezdeni, illetve egész Európára (Kelet-Közép-Európára is) szét akarják osztani (kenni) őket, megfertőzve ezzel ezt a térséget is.

Így ér össze a Jobbik arculatváltási szándéka, Vona Gábor hatalmi ambíciója a hazai ellenzék és a nemzetközi globáltőke szándékával a jelenlegi magyar kormány (kormányfő) leváltására és Európa megszállására.

forrás: magyaridok.hu, 2016. április 26. kedd 09:15

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

12 című bejegyzés “Áruló Vona Gábor? És kik a rejtett támogatói?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Javasoltam korábban is, hogy egy új pártra van szükség. A Jobbiknak már Vona nélkül sem lesz hitele. Ugyanakkor a kilépő jobbikosok hitelét erősíti egy új párban a jobbikból való kilépésük. Tehát új pártot és új programot. Vona meg követői maradjanak magukban a Jobbikban, a párkönyveikkel együtt.

    Kedvelés

  2. Tisztelt Hölgyeim, Uraim !
    Véleményem szerint,a fenti cikk egy nagy katyvasz,-egyirányba kavarva, narancslével felöntve !
    Talán a gárdát Vona verte szét ???,vagy estleg O.V.- nak hívták a PT parancs végrehajtót ??!
    Az egész csak PARASZTVAKÍTÁS !!!,
    MERKEL,ORBÁN és VONA is addig lessz,ameddig a PT úgy akarja,ameddig a “birkák” hallgatnak rájuk !
    De ne feledjük,a JUHÁSZT,nem a bírkák fizetik,hanem a GAZDA !
    u.i. még mielőtt bárki is fárasztaná magát azzal,hogy én egy elvakúlt Vona imádó vagyok,higgadjon le,- mert soha nem voltam,és nem is leszek !!!
    Anno MIÉP-es voltam,de azt a VEZÉRT is kiismertem,egészen közelről.
    Ígyhát politikusnak azt sem hiszem el, amit kérdez !!!
    Csak JÉZUSKRISZTUSBAN és Putyinban hiszek !!!
    Na most jöhetnek a szitkozódások,a jobbiktól,a szebbiktől,az okosabbiktól,a nemzetibbtől,a népiebbtől,de még a prolibbaktól is !!!
    Ölelek minden KERESZTÉNY MAGYART !

    Kedvelés

    1. A fenti cikk tényleg katyvasz, de Kárpátalja úgy látszik túlságosan messze van, mert tisztán ellátni, sőt tisztán látni azt nem sikerül… Igen, mi itthonról, testközelből pontosan tudjuk, hogy a Gárdát Vona asszisztálásával, jóváhagyásával verték széjjel. És a saját érdekei mellett a cionizmus szekerét toló Putyint Jézussal egy lapon említeni nekem egyenlő a magyar lélek teljes pusztulásával!

      Kedvelés

    2. Ha igaz, hogy Kárpátaljáról akarják a kint rekedt magyarok megmondani, hogy mi itt mit csináljunk az is Orbán mesterkedései közé tartozik.
      Mi itt a saját bőrünkön érezzük, hogy egyre rosszabbul élünk, és azt nem tartom jónak, hogy a kint élő magyarjaink a hazudozó Orbán médiákból akarják eldönteni, hogy kit kell a nyakunkba ültetni.
      De ez jól ki lett találva hogy a körülöttünk élők akarják a mi farkunkkal a csalánt verni.

      Kedvelés

      1. baumag1, te sokkal okosabbakat szoktal irni. Ezt a “mas faszaval verni a csihanyt”, szoval ez olyan altiszti szinvonal! Te azért bezzeg nem panaszkodsz, hogy tul sok évtizede a magyarorszagi zsido PT a te faszoddal veri a csihanyt??? Hogy te egy semmirekellö alattvalo vagy a zsido PT szemében? Es ennek tartanak bennünket, a magyar népet, mind egy szalig, még akkor is, ha közülünk egyesek az ök seggüket nyaljak a meleg szarig???
        Ebresztö baumag1!!! Ne a gunyhataron tuli magyarokat szidd!!! Vedd észre a valodi ellenséget magad körül!!!

        Kedvelés

      2. Tudtam, hogy méhkaptárba nyúlok. Ennek ellenére nem tartom jó megoldásnak, hogy a határokon kívül élők szavazzanak, egy olyan politikai légkörben, amikor hozzájuk csak a hazugságok érnek el.
        Más, hogy lehetőségük van a magyar állampolgárság felvételére. Nagyon helyes, de országon belül is van elég agy mosottunk.
        Dehogy nem panaszkodok az izraeli vándor kalandorok összetett támadásával kapcsolatban is. Hogy ne venném észre, hogy ezek az emberek irányítják az országot kényük-kedvük szerint.
        Csak ezt nem biztos, hogy az országhatáron kívül rekedt magyarjaink is tudják.
        Ha meg az országhatárokon kívül rekedtek között visz el az utam, és megállok valahol, egyre inkább nem veszem észre, hogy akár egy szemvillanás is jelezze, hogy összetartozunk.

        Kedvelés

      3. Rossz helyeken fordulsz meg! Ugyanakkor volt egy gyalázatos népszavazás, ahol a sok agymosott szentesítette Trianont. Ez az összetartozás szétszaggatásában nagy felelősséggel vádolható: Gyurcsány, aki miniszterelnökként a népszavazás ellen kampányolt az egész MSZP internáci bandával. Baumag1, tartozhatsz közéjük is, ha már ennyi bajod van a gúnyhatáron kívül rekedtekkel és az emigrációval.
        Egyet viszont ennyi év után nem ismerni, hogy a Középeurópai Intézet 1989-1994 között felméréseket végzett a nemzettudat állapotáról. A magyarországi magyarokat magyarnak lenni csak 12%-ban tölti el pozitív érzéssel! Ez már a nemzethalál szintje! Az erdélyi magyarság 77%!!!Es ezekben a felmérésekben a bécsi emigráció sokkal jobban teljesített, mint az anyaországi magyarság!!! Jól vésd észbe ezt is!
        Bizalom a magyar jövőben: a kárpátaljaiak rávertek az erdélyiekre! “Anya”-országi magyarok itt is a nemzethalál küszöbén vannak, mint a szerencsétlen frízek (Észak-Kelet-Hollandia és Észak-Nyugat-Németország).
        Ébredj baumag1: az anyaországi magyarság a nemzethalál szintjére jutott! Csak e miatt képes az alig magyar, szinte csőcselék népnek mondható, magyarul még beszélő, nép arra, hogy a zsidó PT tagjait juttatni hatalomra már 26 éve!
        Értsd már meg végre: a magyaroknak nincs országuk, mert nem-magyarok vezetnek/kormányoznak!!! Járj többet a Székelyföldre és szívj magadba magyarságot! Töltődj fel ott minden évben, mert az Anyaországban a zsidó PT által mérgezett levegő rettentően karos!

        Kedvelés

    1. Egyetértek baumag1 nevű hozzászólóval – felelősen dönteni csak úgy lehet,ha a döntéshozó issza az esetleges rossz döntése levét.
      Nem is lennék hajlandó szavazni egy másik ország ügyeiben mivel nem ismerem kellően az ottani helyzetet,hogy valaki tájékoztasson róla abból pedig nem kérek.
      H.B.
      “Aki nem tudja merre tart, azt oda vezetik, ahova akarják”. (Sütő András)

      Kedvelés

  3. “javasoltam korábban is,hogy egy új pártra van szükség.
    Aztán természetesen hadlegyek én a min.elnöke. Erre a páholyra hajt minden elmebeteg! Először miniszter akar lenni,aztán majd a vezér székébe ülni. Mi változna ettől?Az ég világon semmi!! Ugyan abból kalapból vennék rá a “fedezetet ,és oda is számolnának el,és menne minden tovább ugyan úgy,csak legfeljebb más szereplőkkel. Akárhogyan hajtogatják, a pártoskodások ideje lejárt,és az idő meghaladta azt, kerekét visszafelé hajtani nem lehet. Kihozták(?) belőle amit tudtak,ennyi volt. Mindig jönnek,és lesznek új aktivisták,új szlogenekkel,eszmékkel, akik nagy lendülettel belevetik magukat a politika sűrűjébe,hogy megváltoztassák,mert változás kell, aztán ha “kivették a részüket belőle,ugyan olyan sebességgel eltűnnek,ahogy érkeztek. Amíg a politika körül szerencselovagok, köztörvényesek,analfabéták,szellemi és erkölcsi nullák serénykednek, némi(?) koncra várva, semmi nem fog változni.
    Ha véletlen folytán,tisztességes ember esetleg a politika közelébe keveredik, azt a politikai pockok hamar kitúrják, mert az “üzletnek mennie KELL.
    Most lehet ajbékolni,kitűnő bizonyítványt lobogtatni,csinosan parádézni, de az elmúlt közel harminc év alatt, már bizonyított ez a “réteg.

    Kedvelés

  4. A politikai elet nagyon tekervenyes. Lehet, hogy megfelemlitik Vonat, lehet, hogy igy kozelebb kerulhet a miniszterelnokseghez, lehet, hogy tenyleg azt hiszi, hogy ez a helyes ut. Barmit is gondol, ez a lepese nem jo ! A Jobbik a radikalizmusa reven erte el az eddigi nepszeruseget. Nem a radikalizmusat kell es a radikalisabb vezetoket leepiteni, hanem egy arnyalatnyit valtoztatni, finomitani. Erthetove kellene tenni azt, hogy a Jobbik nem ellensege a zsidosagnak, a ciganysagnak. Hanem csak az antimagyarok es a bunozok leepiteset, kiiktatasat szeretne, a becsuletes, dolgozni akaro, orszagot, nemzetet felemelo joszandekuak belefernek a Jobbik orszagepito elkepzeleseibe, minden joszandeku ember ! Mert Magyarorszagon mindig is a becsulet, munka es a hazaszeretet volt az elso, a donto szempont !
    Akik a nemzet, az orszag javat akarjak, azok megertik !
    Viszont, a radikalis vonalat megnyirbalni, kiiktatni szarvashiba lenne !!!
    Ha ez megtortenik, akkor nagy vesztesege lesz a Jobbiknak es a magyarsagnak !
    Pasztorfi Istvan

    Kedvelik 1 személy

Hozzászólások lezárva.