Holokauszt tárgyában üzenet az Országgyűlésnek; Frissítés legfelül

NIF: Újraolvasva a cikket és levelet váltva a szerzővel, Romek Károllyal, egyértelművé vált, hogy Romek Károly ezen cikke szintén a REFORMOK menübe tartozik. Hisz ebben a cikkben a szerző ennek az elfogadhatatlan holokauszt “törvénynek”, inkább ránk erőszakolt szokásnak, a gyökeres módosítását javasolja.


Holokauszt tárgyában üzenet az Országgyűlésnek
Romek Károly

Heti viszonylatban még friss hírnek számít Dobi Zsolt ellen hozott ítélet, amiért megkérdőjelezte a nemzeti szocializmus által elkövetett állítólagos népirtást. Az ítélet más országok gyakorlatához hasonlítva nem súlyos ugyan, de magyarországi viszonylatban alkalmas félelemkeltésre, a lakosság terrorizálására. 

.
http://www.atv.hu/…/20160426-semmi-nem-bizonyitja-durva-hol….
.
,,A nemzeti szocialista rendszer által elkövetett népirtás tagadása miatt ítélték el a Jobbik üllési elnökét, Dobi Zsoltot. A szegedi járásbíróság a politikust 100 óra jóvátételi munkára, valamint a Páva utcai Holokauszt Emlékközpont meglátogatására kötelezte, utóbbiról köteles lesz beszámolót írni pártfogójának – számolt be a Tett és Védelem Alapítvány a honlapján.”
.
A holokauszt, mint történelmi esemény nincsen bizonyítva. Az alaptörvény szerint egy bizonyítást nem nyert állítás tagadásáért akkor sem szabhatnak ki büntetést Magyarországon, ha az utólag bizonyítást nyerne is. A Btk. 333. §-a ennél fogva nem szabhat ki büntetést egy valós vagy kitalált esemény tagadásáért. Lásd alaptörvény:
.
X. cikk (2) Tudományos igazság kérdésében az állam nem jogosult dönteni, tudományos kutatások értékelésére kizárólag a tudomány művelői jogosultak.
.
A Btk. 333. §-a sérti az alaptörvény IX. cikkét a vélemény nyilvánítás szabadságáról:
.
IX. cikk
(1) Mindenkinek joga van a véleménynyilvánítás szabadságához.
(4)A véleménynyilvánítás szabadságának a gyakorlása nem irányulhat mások emberi méltóságának a megsértésére.
(5)A véleménynyilvánítás szabadságának a gyakorlása nem irányulhat a magyar nemzet, a nemzeti, etnikai, faji vagy vallási közösségek méltóságának a megsértésére. 
.
Az igazság kimondása nem minősülhet sértésnek. Amíg a holokauszt – főleg a magyarországi része – nem bizonyított, addig a (4) és (5) pont a holokauszt tagadásánál értelmezhetetlen. Nem lehet az alaptörvény IX. cikk (4) és (5) pontja alapján bűntényt megállapítani, mivel a büntetés kiszabásánál a hivatkozási alapot a Btk. jelenti. Ugyanakkor az alkotmányos jog gyakorlását nem lehet a Btk. rendelkezései alapján korlátozni: 
.
R) cikk
(1) Az Alaptörvény Magyarország jogrendszerének alapja.
(2) Az Alaptörvény és a jogszabályok mindenkire kötelezőek.

Továbbá hagyjanak fel a magyarság holokausztra hivatkozó terrorizálásával, amikor egy egyébként is vitatható eseménnyel kapcsolatos állásfoglalást büntetik, arra kényszerítve a nyilvánosságot, hogy valamit a meggyőződése és a tudományos bizonyítékok hiány a ellenére tényként fogadjon el.
Vizsgálják felül, hogy megalapozott-e a kárpótlások megállapítása és kifizetése. Amennyiben minden kétséget kizáró tudományos bizonyítást nem nyer a magyarországi holokauszt megtörténte, a kifizetett kárpótlásokat és mindenféle ilyen jellegű jóvátételt a magyar állam követeljen vissza, a csalókat pedig vonja felelősségre. Vonják felelősségre az igazságszolgáltatás azon tagjait, akik a holokauszttagadás címén ítéleteket szabtak ki. Az ilyen címen elítéltek elleni folyamatban levő eljárásokat szüntessék meg, illetve anyagi ellentételezést kapjanak. 
.
Ugyanakkor javaslom, hogy a zsidó Rákosi Mátyás irányítása alatt a Szovjetunióba hurcolt 800 ezer magyar, és közülük a szovjet 200 ezer gulágban meghalt ember emlékére 
.
– kezdeményezzenek megemlékező felvonulást minden évben
.
– állapítsanak meg a még élő hozzátartozóknak kárpótlást
.
– a kihurcolások felelőseit és azok élő, anyagai előnyöket addig élvező hozzátartozóit kötelezzék anyagi hozzájárulásra.
.
– az alaptörvény mondja ki, hogy a történelmi tapasztalatok alapján a zsidókat nemzetbiztonsági kockázatnak kell tekinteni 
.
.

Romek Károly

Minta Parlament
A nemzeti szocialista rendszer által elkövetett népirtás tagadása miatt ítélték el a Jobbik üllési…
ATV.HU|VON ATV
A Romek Károly által beküldött .rar-csomagot a NIF új-zélandi szerveréről lehet letölteni:
Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Reklámok

9 című bejegyzés “Holokauszt tárgyában üzenet az Országgyűlésnek; Frissítés legfelül” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Köszönet a közzétételért!

  Más: Ezért kellett szóba hoznom az ösződi beszédet:

  http://magyaridok.hu/belfold/kormany-mindenre-kiterjedo-teljes-vizsgalatot-surget-korrupcios-ugyben-616996/

  Félnek Orbánék. Beletettem a gazdasági szempontokat soroló írásomban az ösződi beszédet. Ha sokan olvassák, Orbán legkevesebb 50 ezer szavazót veszít.

  Barátsággal: Romek Károly

  2016.04.27. 9:17 keltezéssel, “Nemzeti InternetFigyelő (NIF)” írta: > WordPress.com > transyadmin posted: ” Holokauszt tárgyában üzenet az Országgyűlésnek > Romek Károly Heti viszonylatban még friss hírnek számít Dobi Zsolt > ellen hozott ítélet, amiért megkérdőjelezte a nemzeti szocializmus > által elkövetett állítólagos népirtást. Az ítélet más országok gyak” >

  Kedvelés

 2. Nekem más problémám is van evvel az ítélettel. Tudtommal a törvény a büntethetőség mellett a büntetés tételeiről is rendelkezik minden esetben. Pár éve valamelyik bíró kitalálta magának az önrendelkezés jogát, és miután senki sem szólt ellene semmit, azóta szabadon ötletelnek a bűntetőtételekkel a bírók.

  Szóval a kötelező üzemlátogatást, vagy az ilyen féle “közmunkát” melyik paragrafus írja elő???

  Nem kellene legújabbkori bölcssalamonjainkat is megbüntetni az ilyen rasszista, szabadonválasztott gyakorlataikért? Mert ilyesmivel is az emberi méltóságot alázzák meg, erőből!

  Kedvelik 1 személy

  1. Dobi Zsolttal szolidarizalva nagyobb tomeg kellene elmenjen erre a holokausztuzem latogatasra. Benn az uzemben pedig kozosen kellene teli torokkal eleneklni pl. a Szekely Himnuszt: . . . Vezesd megegyszer gyozelemre neped . . .
   Aztan elkezdeni felsorolni az alkotmany Romek Karoly altal itt felsorolt cikkelyeit. Mindezek nem lennenek kegyeletsertoek, de megis megmutatnak a tarsasag velemenyet az egesz holokauszt iparrol.
   Ilyeneket javasol a zsido, es CIA-s, Gene Sharp! Tartsuk be javaslatait!!!

   Kedvelés

 3. A Magyar Nemzetet bezzeg az év minden napján s annak 24 órájában lehet szidni, megalázni, kifigurázni, semmibe venni – büntetés nélkül?

  Kedvelés

 4. Tökéletesen egyetértek Dienes Erzsébettel. Észbontó, hogy holokauszt ügyekben hasra-ütéssel szabnak ki nem létező büntetési tételeket egyes zsidó származású, vagy zsidócsahos bírák. Gályarabságra is ítélhetnének bárkit, hiszen ugyanúgy ez se szerepel a hazai Btk büntetési tételei között. Vajon mi szerint súlyozzák az elkövetők kvázi bűnös magatartását ebben a mondva csinált büntetőkategóriában, mely bizonyos történelmi események tagadása végett került csak bele a hazai bűnüldözés gyakorlatába. Isten létezését lehet tagadni; biszku béla büntetlenül tagadhatta 1956-ot, véleménye szerint az általa is elrendelt gyilkos sortüzek mind rendjén valók voltak! Ez az undorító létezési forma e mellett egészen a haláláig kitartott. Gyomorforgató hazánk törvényhozási, (i)gazságszolgáltatási, végrehajtói hatalmi ágaiknak ez a hihetetlen nagy magfelelési kényszere, hogy a nemzet testén élősködő csürhenépség egyre jobban fokozódó pimasz követelésit maradéktalanul végrehajtsa. Vattay Szabolcs

  Kedvelik 1 személy

 5. A holotörvény és mai alkalmazása különösen undorkeltő annak fényében,hogy a Fidesz-kormány tagjainak túlnyomó része végzett jogász,de ez valahogy nem éri el az ingerküszöbüket.
  Azért nem engednek a közelükbe goj újságírót,hogy ne kérdezhesse meg – szerintük jogilag meg áll-e a lábán a holotörvény.
  H.B.
  “Ezt nagyon jól jegyezzük meg, mert már semmi sem hiteles, hiszen zsidók sajnálkoznak velünk a zsidók tettei miatt, tehát a lényeg így szóba sem kerülhet, ez a hézagmentesen szervezett zsidómédia valódi lényege!”

  Kedvelés

 6. T. Vattay Szabolcsnak és másoknak is !
  Miért várnak el tisztességes elbírálást, méltányosságot az esküdt(?) ellenségüktől. Bocsánatot kérek,de ez naivitás! Körül kell nézni az országban,hol tartunk, egyeseknek( a fentieken kívül,habony,mészáros l,matolcsi) mindent elnéznek,míg másokat mindenért büntetnek.
  Itt nem az igazságos elbírálás a cél,ez nem az a hely, és nem azok az emberek(?)

  Kedvelés

 7. A bizonyíthatóságról: Ezt a gondolatot a Radical Puzzle 2013 Októberi egyik cikkének (Mondja meg már valaki …) hozzászólásából másoltam:
  ” Tegyük fel 1 holttest elhamvasztásához 50 kg fa szükséges. Akkor 6 millóhoz 300 000 tonna fa kellene. Mennyi erdőt kellett volna ehhez kivágni? De ekkora erdőírtásra volt kellő személyzet? Van ennek nyoma? A fát tüzelésre alkalmassá tenni, kiszárítani mennyi időt igényel? Ha napi 1000 holttestet tudnak ehamvasztani, akkor 6 millióhoz 6000 nap, azaz közel 17 év kellene”. Hozzátehetjük, ha a vasárnapokat nem számítjuk, akkor 19 év sem elegendő.

  Tehát baj van. Be kéne tiltani a 6-ossal kezdődő számokkal való szorzást, osztást, összeadást, kivonást. De frappánsabban is meg lehetne oldani a dolgot. Például törvényt hozni, hogy “összefüggéseket felismerni tilos”. Ekkor az összes akadémikus és doktor bűnözővé válna, s őket szélnek eresztve, javadalmazásaikat megvonva tekintélyes summát lehetne átirányítani stadion-építkezési vagy zsinagóga-felujítási tevékenységbe.

  Kedvelés

 8. “ha az antiszemitizmus nagy bűn,mert az, akkor antiszemitizmussal való alaptalan vádaskodás,ugyanakkora bűn,és ugyanolyan ítélet alá kell ,hogy essék.” Csengey Dénes,író. Magyar országgyűlés, 1990.okt.15.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.