Márfi Gyula veszprémi érsek: migrációnak a végső célja Európa iszlamizációja

iszlam-allam-250.jpgAki ezt vitatja, az hazudik, vagy téved. A szellemileg kiüresedett Európa alkalmas a magukat felsőbbrendűnek tartó muszlim tömegek területfoglalására – mondta Márfi Gyula egy tudományos konferencián péntek délelőtt Veszprémben.

 

A veszprémi egyházi vezető a Szaléziánumban tartott „Demográfiai problémák a Mediterráneumban a 19-20. században” nevű tudományos konferencián tőle megszokott őszinteséggel beszélt arról, hogy mit gondol Európa iszlamizációjáról.

„Azt gondolom, hogy a migrációnak nem elsősorban okai, hanem céljai vannak. Aki csak okokról beszél, az vagy hazudik, vagy téved. A túlnépesedésnek, a szegénységnek, vagy a háborúnak csak másod, vagy harmadrendű szerepe van a migrációban.”

„A muszlimoknál nem elsősorban szerelemből születik 8-10 gyerek családonként, hanem azért mert ők egy magasabb rendű lénynek tartják magukat, és a dzsihád azt követeli meg tőlük, hogy valamilyen módon elfoglalják az egész világot.”

„A Saríában azt olvashatjuk, hogy a világ a Dar al-Iszlámból (amelyet a Saria szerint kormányoznak) és a Dar al-Harbból, azaz harci területből áll, melyet valamilyen módon el kell foglalni. Ez le van írva, a muszlimoknak ezt csak meg kell tanulni, be kell magolni, vitatkozni ezekkel nekik nem is szabad, ők csak teszik a dolgukat. „Jelenleg épp Európa elfoglalása van soron, amihez nyilvánvalóan hozzájárult az is, hogy kialakult egy szellemi-szociológiai légüres tér, és nincs erős ideológia sem.”

„Európában jelenleg mindenki azt hisz, amit akar, és általában senki nem hisz semmit. Ez ideális terep az iszlám számára, hogy bejöjjön”- mondta Márfi Gyula, aki szerint egyetlen földrész sem maradhat fenn sokáig erős ideológia nélkül. Szerinte látni, és komolyan kellene már venni azt, hogy a migrációnak a végső célja Európa iszlamizációja.

„Speidl Bianka iszlámszakértő nemrég számolt be arról, hogy egy londoni iszlámról szóló konferencián egy amerikai muszlim professzor bocsánatot kért a terrorcselekményekért, melyekkel lejáratják az iszlámot. A jelenlevő igen nagyszámú muszlim egyetemista válaszul kifütyülte. Ezen érdemes elgondolkodni”- elevenítette fel Márfi.

Az iszlám nem csupán egy vallás, hanem egy komplett, totalitárius ideológiai-politikai rendszer, mely a vallási résszel van átitatva. Míg a nácik faji, a kommunisták osztály, a muszlimok vallási alapon tartják magukat magasabb rendűnek. E szerint osztályozzák az embereket, és mi, akik nem vagyunk muszlimok hitetlenek, azaz „káfirok”, alacsonyabb rendűek vagyunk hozzájuk képest. A muszlimoknál tanaik szerint meg van az a kettősség, hogy egészen máshogy viselkednek, ha kisebbségben vannak, és másképp, ha többségbe kerülnek. Ezért bánnak és viselkednek más helyzetekben másként a káfírokkal.

„Ha Európa Dar-al Iszlámmá változik, akkor az úgynevezett Európának vége, ezt tudomásul kell venni. Akkor a szabadságot, és az egyenlőséget is elfelejthetjük.”

Márfi Gyula azt mondja ez saját véleménye, nem akar muszlimellenes hangulatot kelteni, de úgy tartja, hogy érdemes felhívni ezekre az emberek figyelmét, és gondolkozik azon, hogy megfogalmazza ezen gondolatait Ferenc pápa felé is.

A konferenciát Némedi Lajos alpolgármester nyitotta meg, majd a Mediterrán Világ Társadalmi Folyóirat szervezte előadások zajlottak, ahol a demográfiai adatokról és migrációról tanácskoztak. Eredményeiket következő lapszámukban publikálják.

források: vehir.hu, 2016. április 24. 12:54, Hunhír.info

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

8 című bejegyzés “Márfi Gyula veszprémi érsek: migrációnak a végső célja Európa iszlamizációja” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Végre valaki, akire talán, ha távirányított politikusainknak, és egyéb értemiségi prostituáltjainknak, nem is szabad hallgatni, a közteherviselő magyarság nagyobbik hányada, azért mégis hallgatni fog!!!
  Kivánság-gondolatként, remélni merészeli, az 56-os veterán és Koppányivadék, Dfr.E.Sz.L. Bécsből.

  Kedvelés

 2. Az európai országok lakosságának fegyverkeznie kell a vezetőitől függetlenül!!!
  Teljesen mindegy,hogy egy nemzet vezetői hülyék,vagy árulók az a lényeg,hogy a honvédő harcban nem lehet rájuk számítani – esetleg potenciális ellenségként kell rájuk tekinteni.
  A megszállt országokban az a visszás helyzet áll fenn,hogy nem merik felfegyverezni a lakosságot mert attól tartanak,hogy ellenük fordulnak.
  H.B.
  “A belső ellenség mindig kíméletlenebb, aljasabb, becstelenebb, könyörtelenebb, galádabb, erőszakosabb és véresebb, mint a külső. És mindezt a tulajdonságait nem nyíltan hordja, hanem burkolja vallásosságba, nacionalizmusba felebarát-szeretetbe, hazaszeretetbe, mindenbe, csak hogy célját elérje. A külső ellenség mindig nyílt.”

  Kedvelés

 3. Csatlakozom az előttem szólóhoz.
  Nagyon hiányzik már az “Embereknek az őszinte,tiszta beszéd ! Nevén nevezni a dolgokat,nem köntörfalazni, kétértelműen,nemzeti mázba csomagolva, hülyíteni. Tisztán, világosan,Magyarán,Magyarul,hogy minek mi az ára, hová vezet. A mostani Magyar(?) politikusok nemcsak a Magyar Népet,de a Nyelvet is megcsúfolták, annak csűrés,csavarásával,új értelmetlenséget adva neki.
  Minden olyan Embernek aki mások sorsában tevőlegesen is érintett, kötelessége az Igazak nyelvén szólni, ” mert az a beszéd mely nélkülözi az igazságot,fecsegésnek is hitvány.
  Sokan megmosolyogják amit írok,de csak, és kizárólag az igazak útján lehet és érdemes járni, mert csak erre lehet a “többség számára, egy élhetőbb jövőt, Országot építeni.

  Kedvelés

 4. Nagyon hiányzik már a tiszta, őszinte Magyar beszéd a Népnek! Magyarán,Magyarul megfogalmazva, hallatni,hogy minek mi az ára,hová vezet a mostani politika(?).
  Nem köntörfalazva,mismásolva,leöntve nemzeti mázzal,hazugságok tömkelegével keverve, és azt borítani az Emberek szeme közé.
  Magyarország nagyon sok “tudóst adott a világnak, most már elkelne egy pár idehaza is,hogy a hatalmon lévő politikai csőcselék, végre a “helyére kerüljön.

  Kedvelés

 5. Akárhogy is csűrjük csavarjuk, minősítjük a dolgokat, manapság nem másról, hanem az iszlámnak a ránk vándoroltatásáról van szó. Az iszlám csak teszi a dolgát: mindenáron terjeszkedik. Igazából nem is velük van a nagyon nagy baj, hanem az egykori nemzetállamoknak tekinthető országok aljas elárulóival van a baj. A belső ellenséggel van a nagyon nagy baj, hiszen ezek többnyire arctalanok, barátainknak, sőt megmentőinknek mutatkoznak.

  Petőfi Sándor fogalmazta meg ezt nagyon pontosan a Nemzethez című versében imigyen:

  “Hol az ellen, kérdezed? ne kérdezd,
  Mindenütt van, ahová tekintesz,
  S legnagyobb és legveszélyesebb az,
  Ki mint testvér símul kebleinkhez.

  Köztünk van a legnagyobb ellenség,
  A cudar, az áruló testvérek!
  S egy közűlök százakat ront el, mint
  A pohár bort az egy cseppnyi méreg.”

  Vattay Szabolcs

  Kedvelés

 6. Gyula érsek tökéletesen jól látja a dolgokat. Európának már nincs hite és ereje harcolni, kiállni a keresztény hite mellett. Egy német barátom írta, évtizedek múlva Merkelt tartják majd a kontinens tönkretevőjének, de mindenki bűnös aki mindezekhez asszisztál.

  Kedvelés

 7. Európában a secularizatio és a forradalmak nyomán megszűnt a keresztény sokszáz éves fanatizmusa. Az izslámban ez még mindig erőrősebb, a primitívséggel párhuzamosan. Nem a más VALLÁS A VESZÉLYES, HANEM A fanatizmus.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.