Szávay István és Novák Előd televíziós nyilatkozatai a Jobbik “profilváltása” kapcsán

NIF: Nem kívánjuk kommentálni a Jobbik elnökének lépését, mindenkinek szíve joga, hogyan szedi szét a pártját, pláne annak fényében, hogy a Fidesz eddig minden rivális pártot szétvert, kivéve a Jobbikot. Ne legyen igazunk, de az ördög mindig megbújik a háttérben.

Vajon milyen szerepe lehet ebben a történetben a Fidesznek? Lehet-e ebben egyáltalán szerepe? Milyen szerepe lehet Simicska Lajosnak? Valóban igazi az Orbán-Simicska háború, vagy esetleg egy alattomos többlépcsős stratégia része, egy színlelt, megjátszott ellenségeskedés színpadi változata, hogy így sikerüljön a Jobbik egységét megbomlasztani? Ne feledjük, a Fidesz hatalmára a legnagyobb veszélyt a Jobbik jelenti. Esetleg Vona Gábor önkéntelenül belesétál egy alattomos csapdába? Kívánjuk, hogy ne így legyen!

Novák Előd az M1 Ma este c. műsorában (2016.04.21.)

Szávay István a Hír TV Magyarország élőben c. műsorában (2016.04.22.)

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó:

MORVAI A “JOBBIK BOTRÁNYRÓL”, MIGRÁCIÓS HÍREKRŐL, AZ ERDÉLYI MAGYAROK JOGFOSZTOTTSÁGÁRÓL A HÍR TV-BEN
VONA: EZ MOST EGY VIZSGAHELYZET ARRÓL, HOGY VALÓBAN KORMÁNYZÓKÉPESEK VAGYUNK-E
VÉGLEGESEN CUKISODIK A JOBBIK: VONA MENESZTI A 3 RADIKÁLIS ALELNÖKÖT
VONA NÉPPARTOSODIK! ELEGE VAN A RADIKÁLISOKBÓL, AKIKNEK KÖSZÖNHETŐEN A JOBBIK A PARLAMENTBEN LEHET!

3 című bejegyzés “Szávay István és Novák Előd televíziós nyilatkozatai a Jobbik “profilváltása” kapcsán” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. VONA GÁBOR! és társainak zöme még egy trafikot sem vezetett soha sem,honnan a fene bátorságuk, hogy az országot képesek lennének vezetni???? Elég volt a kezdő suttyókból ennyire vonzó a húsosfazék …

  Kedvelik 1 személy

  1. A vezető beosztás csak azért fontos az élősködőknek,hogy megkaparintsák a kincstár kulcsát a többi csak körítés.
   H.B.
   “Mikor az utolsó fát is kivágtuk, az utolsó halat is kifogtuk, és az utolsó folyót is megmérgeztük, rájövünk majd, hogy a pénz nem ehető….

   Kedvelés

 2. ‘régi de bölcs mondás, “hogy az úgynevezett népi vándordiákokat, akiknek a pozitív munkáról fogalma sincs,ne engedjétek a politika közelébe.(AH)
  Ezt elmulasztották megszívlelni a választók(?), 26 évvel ezelőtt is.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.