Németek ma: És a 8. napon Isten megteremtette a magyarokat!

A rebellis magyarokra periodikusan nagy igény van Európában.

Mit tenne Európa nélkülünk? Hol lennének nélkülünk ezek a gaz európaiak, akik hazánkat feldarabolták és a környező szolganépeknek ajándékozták?

Egy pár ötlet:

-Még mindig a Romai Birodalom Rabszolgái lennének!

-Mindenki latinul beszélne!

-Bálványimádók lennének!

-Még mindig divat lenne a keresztre feszítés!

A felsorolást az Olvasóink folytathatják!

8.napon isten megteremtette a magyarokat

A póló felirata magyarul:
És a nyolcadik napon Isten megteremtette a magyarokat, mert még a németeknek is szüksége van hősökre!

Itt lehet megrendelni:

https://www.teezily.com/schuf-gott-die-ungare?var=countryLang

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

11 című bejegyzés “Németek ma: És a 8. napon Isten megteremtette a magyarokat!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Kiegészíteném a magyar feltalálók listájával, de hosszú lenne. Akik hiányoznak róla: DR. Horváth István professzor, Kovács Ádám, Dr. Márkus István, Dr. Rózsa Károly, Dr. Béres József, Dr Egely György,- hogy csak a mai, nagy magyar tudósok közül említsek néhányat! Sajnos Márkus István már nincs közöttünk.

    Kedvelés

  2. ” még a Németeknek is szükségük van hősökre. És észre !
    Mert a Magyarok kitalálják, a németek megcsinálják, a jugoszlávok elszállítják,a törökök meg összeszedik a szemetet. Ez így volt anno is. A tudomány terén is, a Magyar volt,van,lesz, míg a világ,világ,a FEJ. De ezt a Fejet folyamatosan ütik,vágják,kábítják,így kénytelen elmenekülni a világba,hogy valahol hasznosíthassa találmányát,tudását. Az én Hőseim a Nagy Magyar Anyáknál kezdődnek,akik három műszakban robotolnak éhbérért, utána gyereket nevelnek,háztartást vezetnek, feleségek,és teszik ezt önzetlenül, előtérbe helyezve gyereket, férjet, egy életen keresztül. Aztán meghajolok a Tudomány képviselői előtt is,ha az az Emberiséget,annak fejlődését Szolgálja.

    Kedvelés

    1. Kedves Tóth Ferenc! Szívet melengetően ír a MAGYAR ANYÁKRÓL, talán megköszönhetem a magyar érzelmű anyák nevében.Azonban nem hősiesség tenni a dolgunkat, hanem lelkiismereti kötelesség, valójában ezért nem jár elismerés.Egy anyának az ad örömöt,ha látja családja kiegyensúlyozottságát. Írom ezt 5 unokás nagymamaként. 🙂 Én meghagynám ezt a dicséretet a Tudomány Képviselőinek!

      Kedvelés

  3. Kedves Lili !
    ” a lelkiismeret, egy másik kérdés,arról majd talán egyszer.
    Hőssé nem akar válni az Ember,azzá lesz! Akikről,amit írtam, számomra, HŐSÖK !

    Kedvelés

  4. “amit senki sem szeret….
    a paraziták,dologtalanok,a más véréből élők, a név nélküliek, irtóznak a dolgos hétköznapoktól. Nekik minden ilyen, iszonyat Azok,akik azt hiszik,hogy pénzt “csinálni kell, és az nem a teremtő munka honoráriuma. A teremtő Kisember munkája nélkül nincs tőzsde,uzsora,biznisz. Hogy az életben nekik alanyi jogon minden jár,a családi,baráti,elvtársi összefonódás,vagy a körülmetélés címén.
    “ami él az az mozog,csak a halottak nem mozognak. Az Ember teremt,ahogy a Teremtő is,és vannak akik csak élni akarnak,belőlük,a másik bőrén.
    Sokaknak nem tetszik a MAGYAR, mert benne látják,hogy milyenné kellene válnia, ha Ember szeretne lenni.

    Kedvelés

  5. Kellett egy népcsoport akiktől tanulhattak és továbbvihették a tanultakat a saját szájízük szerint.
    Az alapvető emberi értékekre nem igazán voltak vevők és ma sem azok.
    H.B.
    „A magyar nép nem csak egy nemzet a földi nemzetek sorában, hanem ő az emberiség „magva” és a fő teherviselője annak hitének és moráljának, ezáltal már érthető, hogy a megtestesült Gonosz céltáblája és örökös ellenfele is itt a Kárpát-medencében, a Földanya Kebelében!”

    Kedvelés

    1. A magyar nép indoeurópa ősnépe, és a nyelve a ragozó magyar nyelv meg az emberiség ősnyelve. A tanúk népe.
      És ezért támadják immár 5 ezer éve, akik a helyünkre, a dicsőségünkre pályáznak. A tanúkat a rablók nem szeretik.

      Kedvelés

  6. Igen a zsidók minden tradíciót fel akarnak számolni ami nem hozzájuk köthető.
    Ha kivonnánk a zsidó kultúrából a magyaroktól átvett értékeket nem maradna más mint az árulás,bűnözés,hazudozás és buziság.
    H.B.
    “Egyedülien a magyar nyelv az, amely a saját népnevét fontos kifejezésként is használja: magyaráz, magyarul, magyarán. A magyaráz leginkább az „értelmez” jelentésnek felel meg, de nem azonos vele! Annál sokkal több!”

    A magyar nyelv eredete ennél sokkal csodálatosabb
    fenomén. Aki megoldja, isteni titkot fog analizálni, és a titok első tézise ez: kezdetben vala a szó, és a szó Istennél volt, és a szó lett az Isten.”

    Kedvelés

  7. Érdemes idézni Glatz Ferenc írását a Magyarok Krónikája c. műből melyben a Tudományos Akadémia elnöke a következőket írta a magyar nemzet őseiről:
    “Ezek a primitív hordák, akiknél a gyermek- és nőgyilkosság régi tradíció … görbe lábú gyilkosok, primitív hordák, nyelvük nem lévén, a sokkal műveltebb szláv törzsek szavait lopták el… ”
    Az ilyen glatzferenc-féle agyagedény csak azután kerülhetett az MTA élére,miután a fajtársai meggyőződtek róla,hogy elég hülye-e.
    Egy másik nagymagyar a magyarokról:

    http://magyarnemzetikormany.com/pi-klub/news.php?readmore=5074

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.