Vona néppartosodik! Elege van a radikálisokból, akiknek köszönhetően a JOBBIK a parlamentben lehet!

Elnöki vétó dönt a Jobbikos alelnöki posztokról!!!
Vona Gábor hidfo.ru

Vona Gábor elnöki vétóval tiltja meg a Jobbik több prominens alakjának, hogy induljanak a párt következő tisztújításán. Az ATV beszámolója szerint ez a radikálisok kizárását jelenti, az általuk hivatkozott Facebook-bejegyzést azonban az első sajtóhírek megjelenését követően eltávolították.

„Ma megtörtént az, amit sosem gondoltam volna a Jobbik háza táján. Vona megparancsolta, élve a vétó jogával, Novák Elődnek, Apáti Istvánnak, Szávay Istvánnak, hogy ne induljanak az alelnök jelölt választáson, …és megkérte Hegedűsnét, hogy ő sem induljon! Megtörtént a hídépítés… vágóhíd a radikálisoknak” – az ATV jelentése szerint ezt írta saját Facebook-oldalán Szlávik Viktor, a Jobbik korábbi bátonyterenyei képviselőjelöltje.

Szlávik Facebook hidfo.ru

“A kommentelők egy része hitetlenkedve fogadja a hírt, a Jobbik egyik megyei szervezetének elnöke ugyanakkor megerősítette lapunknak, hogy alapszabályuk lehetővé teszi az elnöki vétót.” – írták, hozzátéve, hogy információik szerint a Jobbik ma délután tart elnökségi ülést, amin első számú napirendi pont lesz a nyári tisztújítás kérdése, és Vona ezzel a további “néppártosodás” irányába mozdítaná a pártot. “A párt országos vezetőségéből senki nem akart nyilatkozni. Egy, az ügyekre rálátó forrásunk azt mondta, ma fontos kérdések dőlhetnek el az elnökségi ülésen.”

Kapcsolódó:  Megbontanák a Jobbik egyeduralmát a radikális jobboldalon

Szlávik Viktor azóta eltávolította az idézett Facebook-bejegyzést, oldalán ehelyett a következő kiírás szerepel: “Kedves Ismerőseim! A posztomat megkértek hogy vegyem le. Az ügy egyeztetés alatt. A Simicska-médiabirodalomhoz tartozó Magyar Nemzet szerint azonban “forradalom készül a Jobbikban”.


MNO

Így fogja be Vona a radikálisok száját?

BuL, 2016. április 20., szerda 12:30, frissítve: szerda 12:45

Fotó: Kisbenedek Attila / Europress/AFP
Forradalom készül a Jobbikban?
Vona Gábor tilthatja le a párt alelnökjelöltségért harcba szálló négy ismert politikusnak, hogy elinduljon. Ha a Facebookon terjedő jobbikos információ igaz, az elnök lehámozhatja a párt radikális héját, ami erősítheti a néppártosodási szándékot. Az alelnökségre pályázók hallgatnak. Ám az is lehet, hogy a pletyka alaptalan, és csak Vona Gáborra igyekszik egy csoport nyomást gyakorolni a párton belül.

Jobbikosok között rohamtempóban terjed a Facebookon Szlávik Viktor korábbi bátonyterenyei jobbikos képviselőjelölt közlése, miszerint Vona Gábor pártelnök négy alelnökaspiráns indulását is megvétózta a nyáron esedékes tisztújítás előtt – számol be az Atv.hu. Az internet népe némileg bizonytalan az információ hitelességét illetően, az azonban a portál jobbikos körökből származó értesülése szerint tény, hogy a pártalapszabály lehetővé teszi az elnöki vétót. Vona tehát dönthet afelől, kivel nem kíván együtt dolgozni az elnökségben.

A facebookos poszt szerzője szerint megtörtént az, „amit sosem gondolt volna a Jobbik háza táján (…) Vona megparancsolta élve a vétó jogával Novák Elődnek, Apáti Istvánnak, Szávay Istvánnak hogy ne induljanak az alelnök jelölt választáson, …és megkérte Hegedűsnét, hogy ő sem induljon! Megtörtént a hídépítés… vágóhíd a radikálisoknak” – olvashatóak Szlávik Viktor szavai az internetes közösségi oldalon, amelyeket a posztolás óta több párttársa is megosztott.

A portál értesülései szerint a Jobbik szerda kora délután tart elnökségi ülést, ahol az első számú napirendi pont a nyári tisztújítás lesz.

„Nem nyilatkozom, viszonthallásra”

Az MNO kereste az érintett jobbikos politikusok közül Szávay Istvánt és Novák Elődöt is. Előbbi bemutatkozásunk után röviden annyit mondott: „nem nyilatkozom, viszonthallásra”. Utóbbi pedig nem vette fel a telefont. Arra szerettünk volna választ kapni, hogy létezik-e az alapszabályban elnöki vétó, és ha igen, igaz-e a mostani esetekre, valamint hogy nevezetteknek szándékukban áll-e indulni a nyári tisztújításon. Az elnökség tagjait az Atv.hu-nak sem sikerült érdemben elérnie.

Novák Előd, Szávay István, Apáti István és Hegedűsné a párt radikális szárnyához sorolhatók. Írásában az Atv.hu azt is megjegyzi, megnyilvánulásaikkal nem egyszer okoztak már házon belüli konfliktust.

Csak nyomásgyakorlás Vonára?

Lapunk értesülése szerint Vona Gábor vétója ugyanakkor nem tűnik valósnak, mindössze párton belüli nyomásgyakorlás történik a Jobbik elnökére, persze ha mégis igaz volna Vona közbelépése, erősödne azon közkeletű vélekedés, hogy az ellenzéki radikális pártot a néppártosodás irányába próbálja elmozdítani az elnök.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

9 című bejegyzés “Vona néppartosodik! Elege van a radikálisokból, akiknek köszönhetően a JOBBIK a parlamentben lehet!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Vona ezzel a lépéssel nem hogy 2018-ban de az elkövetkezendő 50 évben ne is álmodjon arról,hogy “leváltja” a kormányzópártot!!!Ugyanis a radikálisok vitték be a Parlamentbe,akiket az évek során (Leinhardt Balázs,Gaudi Nagy Tamás,Zagyva Gyula,Bertha Szilvi és a többiek-hiszen vannak bőven,nevük felsorolni sem lehet,annyian !!!) aljas módon,alattomosan!!!! szép lassan “kigolyózott”EZ NEM MAGYAR JELLEMVONÁS,EZ A MAGYAR EMBERTŐL IDEGEN!!!!!.A Jobbiknak ezzel “annyi”,és lehet cukiskodni,meg”NÉPPÁRTOSODNI”,csak kérdés.hogy KIVEL????,Ha a szavazóbázis hátatfordit,még az is lehet,hogy a következő választáson a parlamenti küszöböt sem éri el!!!!.Ha ez a Jövő-Vonával-akkor ÚGY LEGYEN!Talán őkelmét kellene kipenderiteni a Jobbikból,azután mutassa meg mire is képes(már most mondom:SEMMIRE).Hála Istennek,nekem még meg van a józan eszem, egyik pártnak sem vagyok se elkötelezettje,se szimpatizánsa,csak egy egyszerű gondolkodó magyar,aki NEM HISZ A PÁRTOKBAN,mivel ahogy bekerülnek a “zsirosbödönbe”,valahogy elfelejtik honnan is jöttek,kit képviselnek,és miért is vannak ott!!!!

  Kedvelik 1 személy

  1. Most már legalább értem, hogy amikor a Jobbikkal úgy felmosták a parlamentet, hogy nekem nyílt ki a bicska a zsebemben, akkor miért nem kérte ki magának, teljes igaza tudtával, az olyan cinikus lekezelő válaszokat.
   Most már értem, hogy mitől volt olyan tutyi-mutyi, amikor a médiában nekirontottak, és csak dadogott, amikor az igazság az ő oldalán volt, és pillanatok alatt megfordíthatta volna a lerohanását, ha akarta volna.
   De most már biztos, hogy nem akarta.
   Ugyanolyan szemét vezető, mint az Orbán. Remélem a maradék tagság nem fogja hagyni magát, és talán különbek, mint ő.
   Nagyot fog tévedni, ha a zsidóság kívánalmainak tesz mindenben eleget, mert sokan el fogunk pártolni tőle.

   Kedvelik 1 személy

 2. *MINDEZEK előre borítékolhatóak voltak – a baj csak az,hogy hej de sok tisztességes-jó szándékú-HAZÁJÁÉRT tenni akaró EMBERT(időseket és fiatalokat) vezettek félre,akik NEM voltak az ALAKÍTÁS és annak céljainak, ELŐZMÉNYEINEK birtokában!!! *

  *HUN_MAGYAROK*

  2016. április 20. 21:05 “Nemzeti InternetFigyelő (NIF)” írta, :

  > transyadmin posted: ” Elnöki vétó dönt a Jobbikos alelnöki posztokról!!! > Vona Gábor elnöki vétóval tiltja meg a Jobbik több prominens alakjának, > hogy induljanak a párt következő tisztújításán. Az ATV beszámolója szerint > ez a radikálisok kizárását jelenti, az általuk” >

  Kedvelés

 3. torgyán, csurka, vona: Ugyanaz a képlet. Fellelkesíteni a nemzeti oldalt, majd szépen lassan mindenből teljesen kiábrándítani. Ez oda vezet, hogy az emberek elveszítik a bizalmukat. Mivel nincs kire, nem mennek el pl. szavazni se, így a hatalombitorlók szépen a helyükön maradnak, tovább szipolyozzák a népet. Azt nem állítom, hogy mindegyik aljas számító gazember lett volna már elejétől fogva. A hatalom csapdát állít, hagyja, hogy egyesek kvázi exponálják magukat. Mindent rögzítenek, s amikor már jó sok van a számlán, akkor benyújtják. Az ilyen személyek vagy vállalják a több éves börtönbüntetést, vagy vállalják a hatalommal való együtt működést. Harmadik út nincs. vona gábor látványosan azzal kezdte a nemzeti oldal szétzilálást, hogy elárulta, magyarul szarban hagyta a Magyar Gárdát. Igen nagy valószínűség szerint (többek közt) az is igaz lehet, hogy vona habsburg imádó, haynau-párti és hazaárulónak tekinti az aradi vértanúkat. Szégyen, gyalázat! Vattay Szabolcs

  Kedvelik 1 személy

 4. A véleményem évek, sőt évtized óta ugyanaz. Amíg pártok irányítják az országot, csak csöbörből vödörbe kerül a magyarság. Ideje lenne, ha leesne a hályog az ábrándozók szeméről! Vona csak azt valósítja meg, amire készül, mióta pártelnök lett.

  Kedvelik 1 személy

 5. ” az a bizonyíték rá, hogy akik hatalomba kerültek,azok mind szar emberek! Előtte is azok voltak,csak akkor nem volt hatalmuk. Aztán kaptak,és kitudtak teljesedni az “igazi énjükkel együtt. Lehet érvelni ez mellett,vagy az ellen,de a lényeg ebben van.
  Nálam okosabbak már leírták előttem is anno,”hogy valaki vagy tisztességes,vagy politikus. Mert a tisztességes ember távol tartja magát a politikától,mert becsületességéből kifolyólag a pártharcok,előbb utóbb a halálát okozzák.

  Kedvelik 1 személy

 6. Egy nagyon bölcs mondás szerint a hatalom az, ami legjobban kihozza az emberből a legrosszabb tulajdonságait. Ha nem is volt nagy hatalma vonának, de sokkal több volt, mint egy átlagos állampolgárnak. Ez utóbbi bitang sokkal, de sokkal előbb “kimutatta a foga-fehérjét”, mint ahogyan ezt második hatalomra jutása előtt, ill. után orbán tette. Vattay Szabolcs

  Kedvelik 1 személy

Hozzászólások lezárva.