Az elcsatolt területek magyar nemzeti közösségeinek életkilátásai Trianon 100. évfordulójának közeledtén

Patrubány Miklós, az MVSZ elnöke, Nemzetpolitikai előadása

trianon

Patrubány Miklós, a MVSZ-nek elnöke, ebben a beszédében felsorolta a PT (Párhuzamos Társadalom) tagjai által elkövetett bűnöket. Kár, hogy nem merte néven nevezni, hogy Magyarországot nem magyarok, hanem egy PT vezeti. Egy olyan PT tagjai, akiknek az ősei Deák Ferenc Habsburgokkal való paktumának köszönhetően vándoroltak ránk több mint 1 millióan. A PT tagjainak, akikből a kormány mindig verbuválódik. meg nem érdekük, hogy egy rakás, szerintük soviniszta határon túli magyar, bekerülhessen a csonka országi vérkeringésbe. Bármi is történjen a határon túli magyarsággal a “magyar” miniszterelnökök az éppen a soros gonoszságot elkövető utódállami miniszterelnököt a keblére öleli. Kell-e ennél nagyobb bátorítás a magyar üldöző tótnak, rácnak, oláhnak???

Addig amíg nem jelentjük ki minden fórumon, hogy a magyarok országát nem magyarok, hanem egy nemzetidegen PT tagjai vezetik, nincs esélyünk a változások bevezetésére sem, nemhogy a változásokra magukra. A magyar állam határon túli magyarsághoz való hozza állása akkor fog megváltozni, mikor  mi, magyarok, újra kezünkbe vesszük a saját sorsunk irányítását!!!

Patrubány beszéde tulajdonképpen gyászbeszéd volt: temette a határon túli magyarságot.  Söt, az egész magyarságot elsiratta! Ahogy tesszük mi is, gyakran.

Minden történet, amit elmondott igaz, illetve azok, melyeknek nem voltam magam is szem és fültanúja, hihetőek! Azért nevezem hihetőeknek, mert személyesen ismerem az összes hazaárulót, az összes megalkuvót, az összes gerinctelen-gyáva embert, akiket Patrubány a beszédében megemlít.

Ami hiányzott a beszédből az nem egyéb, mint az önkritika. Patrubány maga sem a tévedhetetlenség mintaképe. Meg kellett volna néhányat a súlyos tévedéseiből említsen. Hisz vannak neki is megbocsáthatatlan tévedései, amiről a NIF oldalán irtunk is. Tehát, ha ö számon kéri az elhalálozott Pozsgay Imrétől, és Fekete Gyulától, hogy nem kértek a vétkeik miatt bocsánatot, akkor először neki kellett volna jó példával elöl járni! De ezt ö se tette, tehát ö is azok közé tartozik, akiket beszédében bírált!

Reméljük, hogy 2017-es nemzetstratégiai beszédében a kiutat  fogja taglalni, és a hibáinak feltárásával fogja beszédét kezdeni!

A videó 1 óra 55 percet tart, de sok érdekes információt tartalmaz. Érdemes időt szakítani és végigszenvedni, mert a rendszerváltás óta is tartó magyar gyászmenetről szól!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

2 című bejegyzés “Az elcsatolt területek magyar nemzeti közösségeinek életkilátásai Trianon 100. évfordulójának közeledtén” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Baromira elegem van ebből e temetősdiből!
  Az a kérdés megakarjuk-e fordítani a folyamatokat, vagy nem?
  Ha pozitív változást akarunk, akkor minden magyar gondolja át mi az első lépés, amit meg tud tenni ennek érdekében!
  Pl: nekem nagy családom van és úgy érzem szeretetben tisztességesen neveljük a feleségemmel gyermekeinket!
  Nem kell nagy dolgokban gondolkodni.A legnagyobb épületeket is apránként rakták össze!
  Vesszen Trianon!

  Kedvelik 1 személy

 2. Mindig is könnyű volt másokat elítélgetni ,irányítgatni , meg főleg eltemetni , hiszen sok olyan okos magyar van mint ez a polgár , de sebaj , türelem ez a dolog nem tőlünk függ ,,
  – Az Úr adta és így ha megérdemeljük vissza is adja a méltóságot —

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.