A PT ellenkezni fog újra, hogy Kárpátalja visszatérjen?

Év végére megszűnhet az ukrán államiság!!!

Dél-Kelet-Ukrajna le fog szakadni. A harcok teljesen lekötik a kijevi kormány kezeit és agyát, így lassan és sokkal veszélytelenebbül Nyugat-Ukrajna leválik, illetve a különböző régiók a régi anyanemzeteihez csatolódnak. Amennyiben a statusz-quo-hoz ragaszkodó EU ezt engedélyezi. Hogyha ez nem lesz lehetséges, akkor Nyugat-Ukrajna több különálló országként tovább működni! El tudjuk képzelni, hogy a budapesti, magát magyarnak nevező kormány, amelynek tagjait mindig a zsidó PT tagjai közül választassák meg velünk, birka-tökfej magyarokkal, újra visszautasítja majd Kárpátalja közeledtét!

Dmitrij Jaros, az ukrán Jobb Szektor volt vezetője szerint Ukrajna még 2016. folyamán több részre szakadhat, a helyén pedig kisebb országok szerveződhetnek. A politikus saját bevallása szerint nem üres propaganda az ukrán államiság megszűnése, hanem nemzetbiztonsági jelentések láttán állítja mindezt.

Jaros ráadásul nem a távoli, kiszámíthatatlan jövőbe helyezi az ukrán állam széthullásának veszélyét, hanem azt állítja, még idén sor kerülhet Ukrajna felosztására. “Ma még az ország megmentéséről beszélünk, de nekem lehetőségem volt arra, hogy az Ukrán Biztonsági Szolgálat, valamint a Nemzetbiztonsági és Védelmi Tanács erre vonatkozó adatait megtekintsem, emiatt tudom, hogy számolnak egy olyan forgatókönyvvel, miszerint országunk még ez év vége előtt megszűnhet létezni. Azt követően több, hivatalosan el nem ismert állam fog működni Ukrajna területén.”

A politikus az ukrán Mir hírportálnak nyilatkozva mondta mindezt. Szerinte a legpesszimistább forgatókönyv bekövetkeztét valószínűsíti, hogy a kijevi kormány még mindig az ország délkeleti régióival harcol, miközben már Nyugat-Ukrajnát sem tudja maradéktalanul ellenőrzése alatt tartani, Arszeni Jacenjuk lemondása pedig csak tovább mélyíti a politikai válságot, nem megoldja azt.

forrás :hidfo.ru

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

5 című bejegyzés “A PT ellenkezni fog újra, hogy Kárpátalja visszatérjen?” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ukrajna szétesése nekünk nem fog hozni semmit. Amikor a csehek jelezték, hogy hadseregük kivonult Felvidékről, a laktanyák üresek, akkor az a tetű antall józsef azt mondta, hogy aki Felső-Magyarország visszafoglalásában gondolkodik, az adja a le a parlamenti belépőkártyáját. Kárpátaljáról minden felhatalmazás nélkül mondott le ugyanez a bélféreg, amikor a SZU felbomlott. Azóta még nálánál is gennyesebb, egyre gennyesebb szarjankók vannak döntési pozíciókban. Vattay Szabolcs

  Kedvelés

 2. Sajnos ez valóban úgy van, ahogy Vattay úr írja. Erre még az sem mentség, hogy utódaival ellentétben nem lopta degeszre magát.

  Kedvelés

 3. Kedves Lili!
  Szerintem antall már akkor sok-sok dollárt kapott amikor negyedikként kiment usraelbe tárgyalni a “rendszerváltás”előtt.
  Az előző három előtt tárgyalóval – Kis János,Német Miklós és Grósz Károly – nem tudtak megállapodni egyedül csak antall volt hajlandó kiárusítani az országot és mint tudjuk ő nem akarta a visszacsatolásokat.
  H.B.
  „Erős vár a mi Istenünk
  Jó fegyverünk és pajzsunk.
  Ha ő velünk, ki ellenünk?
  Az Úr a mi oltalmunk.
  Az ős ellenség
  Most is üldöz még,
  Nagy a serege,
  Csalárdság fegyvere,
  Nincs ilyen több a földön.”

  Kedvelés

 4. Vattay Szabolcs-al, teljesen egyetértek! És attól tartok, hogy tényleg igaza lesz! Ha, csak össze fog végre, a délibábkergetést és a sebnyalogatást, egyre jobban elsajátító, maradék Anyaországunk agymosott lakosságának nagyobbik része!!
  Az egykori, vagyis az 1920 években, az u.n. tengelyhatalmak szét-szaggatása érdekében szerveződött , nagy “ENTENTE” országokkal ugyanis, azért terveztették meg, a pénzügyi háttétérhatalmak, -a XX. század utolsó negyedében-, az u.n. “EURÓPAI (-ANTANT-) UNIÓ” -t, hogy a behazudott országok lakosságával, ne csak elfelejtessék, az 192O-as Párizs környéki békediktátumok kritikán aluli döntéseit, hanem azok esetleges revizionista törekvéseit is elfojtassák, az INTERNÁCIONALISTA = SZOCIONISTA érdekeket végrehajtani hívatott, “brüsszeli al-páholy” komisszárjaival, és az általuk távirányított tengelyországok kormányaival!!! Vagy, sokak szerint, politikai prostítuáltjaival???
  Vélelmezi az 56-os veterán és Koppányivadék, Dr.E.Sz.L.

  Kedvelés

 5. Az Isten a jajveszékeléseket
  szúnyog csípésként éli meg…
  A Mi Istenünk imádja
  a mennydörgéseket !

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.