A HUN TV “Aktuálpolitikai kerekasztal” adása (videó)

Tisztelt NIF.- Szerkesztőség!

Lapjukat gyakorta érdeklődéssel  „forgatjuk”, és mivel –  Önöket idézve –  szívesen adnak helyet  minden, olyan,                – a Magyarság érdekeit szívén viselő fórumnak , vagy törekvésnek, amelynek egyértelmű szándéka   Hazánk,  mostanra szinte reménytelen helyzetbe süllyedése ellen való fellépés, ezért szeretnénk a figyelmükbe ajánlani a mintegy másfél éves múltra visszatekintő és már 110-adást is meghaladott internetes televízión heti rendszerességgel megjelenő politikai vitaműsorunkat, az Aktuálpolitikai kerekasztalt.  A nézői visszajelzésekből arra következtethetünk, hogy egyre többen kedvelik műsorunkat, és sokan várják, ha késik valamilyen technikai okból, akkor már „reklamálnak” a megjelenés késedelmének okát kutatva.

Ha nem veszik tolakodásnak, átküldeném a rólunk szóló anyagok közül a most induló hírlevelünket, a weblapunk elérhetőségét, www.aktualpolitikaikerekasztal.com  Megjegyzendő, hogy a  HUN-televízióban  is megjelennek a műsoraink, hiszen az ottani stúdióban vesszük fel, és  Dr Horkovics János  a Tv –tulajdonosa gyakorta aktív résztvevője a beszélgetéseinknek.

Reméljük, hogy a mellékelt hírlevelünkben bővebben kifejtett terveinket megismerve talán érdemesnek találják a lapjukban való megemlítésére, vagy az elérhetőségünk nyilvánossá tételére, amely lehetőséget előre is megköszönjük.

Még egyszer gratulálva a Nemzet megmaradásáért folytatott önzetlen munkájukhoz, egyúttal  várva válaszukat a fenti témában is,

Üdvözöljük Önöket

Az Aktuálpolitikai Kerekasztal nevében   Boda  Róbert

Az adás 1 óra!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

2 című bejegyzés “A HUN TV “Aktuálpolitikai kerekasztal” adása (videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “…Üdvözöljük Önöket

  Az Aktuálpolitikai Kerekasztal nevében Boda Róbert…”

  Üdvözletünk küldjük önöknek
  Üdvözletem önöknek

  Vajon mi különbségek vannak ezen üzenetek között?

  Félreértések elkerülése végett leszögezem, szeretem hallgatni műsorukat!
  De elmondom, hogy először én hogyan találkoztam és döbbentem rá értelmére!
  A számító gépemen windows program van – ha bekapcsolom – az elején ott olvastam:
  ÜDVÖZÖLJÜK
  akkor régen hirtelen rádöbbenek és hirtelen haragomban hangosan mondom – ölöd ám a k. anyádat – mert már tudom, hogy szennyet ide okádsz – de sok okos dolgot is – amiben tudni kell szelektálni…”
  és én is tudom alkalmazni ellened , nem csat te ellenem!

  szerintem a három közül az utolsó a magyaros, mert a másik üzletel az első öl – míg a harmadik a létem üzenete övezve dicsérve – természetesen ez az én agymenésem – nem kell elfogadni de támadni se tudod – mert a magyar írás őszinte és logikus kell hogy legyen!

  tisztelettel: id. Kiss László
  ui. sok sikert a hun tv- nek is – ami rossz ebben az, hogy sok tv van – amikor egynek kéne lenni és őszintének – magyarnak –

  Kedvelés

 2. Egy jelentéktelennek tűnő mondatót kiragadva: tényleg nem lehet már hinni az időjárás jelentésnek sem, mert az időjárást és az arról szóló híradást is manipulálják. Komolyra fordítva, ajánlom mindenkinek ezt a műsort, aki szeret átlátni a “szitán”.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.