Szakértő: “Most zajlik az idegen hatalom általi új rend felállítása, amit brutális terror követ!”

Polgárháborús feszültség zónák az EU-tagállamaiban.
Polgárháborús feszültség zónák az EU-tagállamaiban.

Európában olyan méretet öltött a ránkvándorlási (migrációs) válság, hogy már minden feltétel adott ahhoz, hogy a válsághelyzet polgárháborúvá terebélyesedjen.

Konrad Stachnio szerint Európát idegen hatalmak készítik elő az európai nemzetállamok megdöntésére, és az erőszakspirál beindítását megelőzően előkészítik a társadalmakat arra, hogy alkalmatlanok legyenek a rend fenntartására és országaik megvédésére.

Stachnio a New Eastern Outlook hasábjain egy három szakaszból álló rendszert alkalmaz a helyzet kiértékelésére, mely szerint Európa jelenleg a destabilizáció fázisát éli át, és az igazi válság azt követően kezdődik csak, amit az idegen hatalmak általi normalizálás és a teljes kiszolgáltatottság állapota követ majd. A destabilizációnak célja az államiság megbontása, amit egy idegen hatalom általi normalizálás és brutális terror követ majd.

Stanchio azt írja, Európa számára a migrációs válság egy külső hatalom általi destabilizációt jelent, amit a tényleges válság fázisa követ. Ez a válság azonban olyan borzalmakat hoz majd, amit az európaiak viszonylagos jólétükben ma elképzelni sem tudnak.

Elmondása szerint az Európai Unióban polgárháború érlelődik, ami idegen beavatkozással zárulhat. Az idegen beavatkozás előőrsét pedig a migrációt támogató pártok és civil szervezetek jelentik. A migrációs válság már mostanra is számos, egymást is keresztező törésvonalat hozott létre Európában.

“A Daesh – Iszlám Állam – terrorsejteket küld Európába, és fegyvercsempészetet folytat, beleértve a vegyi és biológiai fegyvereket is. Gyakorlatilag korlátlan toborzást folytatnak az interneten keresztül, és az európai országok valamiért nem akadályozzák ezt meg.”

A szerző szerint Európa ma két irányból áll ostrom alatt:

 1. az iszlám radikálisok részéről – akik nem fogadják el az európai országok államiságát, ehelyett saját magukat szervezik állammá – és
 2. a gazdag liberális milliárdosok részéről, akik 500 millió ember véleményét semmibe véve saját ideológiájuk mentén akarják átformálni Európát.

forrás: titkolthirek.hu, magaspart.hu., 2016-04-10

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

7 című bejegyzés “Szakértő: “Most zajlik az idegen hatalom általi új rend felállítása, amit brutális terror követ!”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Olcsó hatásvadász, és gyáva írás írás.
  Miért nem nevezi meg, mi azaz: “idegen hatalmak”?
  Valamint, mi a teendő ez ellen!

  Kedvelés

  1. Márciusban találkoztam egy nyugati szakértővel, aki szintén csak hibrid háborúról (HH) beszélt és nem hegemonikus hibrid háborúról(HHH). Mert ha HHH-rol beszélt volna, akkor meg kellene nevezze a hegemóniára törekvő hatalmakat! Tehát profik, értsd, akik abból élnek, nem fognak sose olyan dolgokat kijelenteni, ami nincs nekik megengedve! Ismerek 2 másik nyugati szakértőt is, akikkel állandó kapcsolatban vagyok, de a munkájukról egy mukkot sem beszélnek!
   Hiába is követeled, esetleg hazudozásra kényszeríted őket, ha elég közel állsz hozzájuk, de a profi nem fog neked semmit sem elárulni a gondolataiból, vagy a konkrét információiból. Elveszítheti az állását, semlegesítik, izolálják, vagy likvidálják!

   Kedvelés

 2. Van aki kimeri mondani és leírni, sőt térképpel illusztrációval elénk tárja, mert én is így tudom, helyesebben nem Amerika és Európa, ha nem DESPOTA vezetői és klikkjei! – be tömörülő bűnöző zsidó serege!:
  .facebook.com – oldalán megtalálod ha érdekel az írása:

  “…Szeszák Gyula
  április 17. ·

  Nem tudom mikor merjük világosan kimondani: ZsidóAmerika megtámadta Európát?
  Mikor válaszolunk a csapásokra?
  Mikor nevezzük nevükön a támadó beágyazott ágenseit és mikor izoláljuk őket úgy, hogy ne tudjanak ártani?

  Kedvelés

 3. A helyzet nagyon súlyos, komoly aggodalomra ad okot. DE!!! — ne feledjük, Európa nemzetállamai évszázadokon keresztül vívtak háborúkat, melyeknek ugyan sok értelme nem volt. Kissé elbagatellizálva a dolgot, egyik állam se volt komoly veszélyben a másik által, és mégis milliók adták az életüket szinte semmiért. Most azonban hihetetlenül nagy a veszély, nagyon nagy a tét, és ez fel fogja ébreszteni a harci kedvet. Jelenleg ez ellen szól, hogy az európaiak belefáradtak az évszázadokon keresztül folyó háborúskodásba, és ezt tetézte a két világháború, és tetézi a bajt még, hogy a káliummal mérgezett só lankasztja az indulatokat, az önvédelmi reflexeket. DE!!! — igenis van remény, mert a végtelenségig nem lehet lankasztani az éberséget. Ám most nagyon csúnya dolgoknak kell bekövetkeznie ahhoz, hogy az emberek végre kihúzzák a fejüket a homokból. ÉS KI FOGJÁK HÚZNI! Sok lúd disznót győz! — ebben én halál biztos vagyok. Nehogy már a farok csóválja az elefántot!!! Mottó: A fák nem nőnek az égig! Vattay Szabolcs

  Kedvelés

 4. Az hogy a jelenlegi fideszes vezetés összeköthető a zsidó manipulációkkal,mindenki látja és tudja..A baloldal pedig szinte csak belőlük van. Hogy az országunkat ketté akarják szakitani,és egy polgárháborus körülményeket teremtve kirobantsanak egy forradalmat.Ez a verzió is nagyon közel van..Orbán és a klikje minden szemrebbenés nélkül meg is fogja tenni,hogy utánna, vagy közben,legyen oka behivni a hatalma fentartása érdekében az idegen rendteremtő hadsereget.,A hazánk nagyon sodródik ebbe az irányba..Persze mindenki úgy készül erre a szenárióra ahogyan tud.A hazánkba élő zsidók pld.Követelik hogy külön a részükre hozzanak olyan törvényt ami a fegyvertartást engedélyezi számukra.Össze vissza hadováznak minden hülyeségröl,antiszemitizmus,stb.Mitől félnek,vagy kiktől.Ha eljön az idő.fel lehet ülni a repülőre,mostmár van szabad országuk,éljenek ott. Nem tartja őket egy Magyar sem vissza. Ha viszont itt szeretnének velünk élni probáljanak békeségben,,és tisztességben,együtt élni velünk..A nemzetünk gyalázását, hagyják abba.Jobban járnak ők is és mi tisztelni fogjuk őket. MMM

  Kedvelés

 5. ” és mi is tisztelni fogjuk őket. MMM
  Sajnálom,de nekem ez nem fog menni !!
  ” harcolni azért lehet akit szeretünk,szeretni azt lehet,akit tisztelünk,tisztelni azt,akit legalább ismerünk. Azonosulni a gaztetteikkel SOHA nem lehet !

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.