Netanjahu: a Golán-fennsík örökre a zsidó állam kezén marad

NIF: Elképzelhető lenne az, hogy Magyarország megtámadja Romániát és elfoglalja nemcsak Erdélyt, hanem Moldovát is. Aztán 50 év után a miniszerelnök kijelenti, hogy a nemzetközi közösségnek itt az ideje, hogy elismerje fennhatóságunkat ezen területek fölött!

Igen, mindez lehetséges lenne ha:

-olyan erős és agresszív hadseregünk lenne, mint Izraelnek

-rendelkeznénk 268 atombombával, köztük a terrorizmusra kifejlesztett koffer-atombombával is

-és magyar bankárok nyomtatnák és adnák ki a dollárt!

Ennek pont az ellenkezője igaz:

-hadseregünk teljesen leépítve és defenzív, tisztjei magyar nemzettudat-hiányban szenvednek; a hadsereg leépítését, értsd a tisztek elbocsátását, a PT tagjai közül kinevezett honvédelmi miniszterek vezényelték le, miközben izraeli kémrepülőgépek röpködtek országunk fölött!

-nemhogy atombombával, hanem modern páncélosokkal sem rendelkezünk!

-a magyar bankárok, az a kevés, aki van, szintén nemzettudat hiányban szenvednek, s nemhogy a dollárt, de még a forintot sem magyarok nyomják és adják ki; a MNB elnökei és vezetése a PT tagjai;

-a PT vezeti az országot: a hadseregtől elvont milliárdok a zsebeikbe alijáznak!

golan_fennsik

Izrael soha nem fog kivonulni a Golán-fennsíkról, és a Szíriával határos, stratégiai jelentőségű térség örökre a zsidó állam kezén marad – jelentette ki vasárnap Benjámin Netanjahu izraeli miniszterelnök a fennsíkon tartott, ünnepélyes kormányülésen. A zsidó állam 1967-ben, a hatnapos háborúban szállta meg a Golán-fennsíkot. 1981-ben annektálta a területet, ezt a cselekedetét soha nem ismert el a nemzetközi közösség.

Izrael épített tíz illegális települést a környéken azóta, mintegy 50 ezer zsidó telepes lakik ott illegálisan.

Netanjahu vasárnap leszögezte, a határ nem fog változni, és itt lenne az ideje annak, hogy a világ ötven év után végre elismerje Izrael fennhatóságát a Golán-fennsík fölött.

golan
A Golán- fennsíkról a zsidó tüzérség könnyedén tűz alatt tarthatja Libanon és Szíria nagy területeit.

forrás: presstv, Hunhír.info, 2016. április 17. 14:47

 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Egy gondolat a(z) “Netanjahu: a Golán-fennsík örökre a zsidó állam kezén marad” című bejegyzésnél

  1. “bűnben szerzett dogokra SOHA sem lehet tulajdonjogot szerezni ! Amíg a világ, világ marad. Lehet bitorolni valamit egy ideig,de attól még nem marad az övé,mint ahogy netanjahu sem marad fenn örökké. Hogyan ejthet ki a száján valaki(?) ilyet?
    “a sors felett a törvénynek nincs hatalma, akármilyen erősnek is képzeli az magát! Megszűnik az amerikai “arany,azt láss csodát .

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.