Pokollá teszi budapesti belvárost a zsidó vonulás – vasárnap

A magyar gyalázókat a PT tagjai között kell keresni!
Grasszálnak a PT tagjai vasárnap Budapesten. Kivétel nélkül mind magyar gyalázók!

Vasárnap délután több órára lezárják majd a Dohány utca, a Wesselényi utca, a Károly körút, a Bajcsy-Zsilinszky út, az Andrássy út, a József Attila utca és a Széchenyi tér egy-egy szakaszát is.

Szintén vasárnap hosszabb időre szakaszosan lezárják a. . .

Pázmány Péter sétány – Clark Ádám tér – Lánchíd – Apród utca – Lánchíd utca – Ybl Miklós tér – Alagút utca – Attila út – Bem rakpart – Fő utca – Jégverem utca – Goldman György tér – Műegyetem rakpart – Szent Gellért tér – Szabadság híd – Fővám tér útvonalat, továbbá az Árpád híd – Népfürdő utca – Népfürdő utca déli lehajtó útvonalat, és az Árpád fejedelem útja – Bem rakpart – Germanus Gyula park – Clark Ádám tér – Fő utca – Jégverem utca – Lánchíd – Margit híd északi rakparti lehajtó útvonalat.

A Budapesti Közlekedési Központ szerint a forgalomkorlátozások a tömegközlekedésben szombaton csak a Margitszigetet – és ezzel a 26-os busz közlekedését – érintik. Vasárnap azonban rövidebb-hosszabb időre lezárják az Árpád hidat, a Margit hidat, a Lánchidat, a Szabadság hidat, a budai és a pesti alsó rakpartot, ezért ezen több járat útvonala is módosul. Aki a belvárosba tart, annak érdemes ezen a napon a metrót vagy a 4-es, illetve a 6-os villamost választania – írja az MTI.

2016. április 14. 14:09
Hunhír.info

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

29 című bejegyzés “Pokollá teszi budapesti belvárost a zsidó vonulás – vasárnap” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

    1. Baloldalt meg az a kopasz Hende a “magyar honvédelmi miniszter”. Egy ronda vicc az egész magyarok orszaga, amit idegenek vezetnek helyettünk, anélkül, hogy idegeneket biztunk volna meg ezzel. Magyaroknak adjak ki magukat, de közben az életünkre törnek!
      Aljas emberek törnek az életünkre, egy istentelen parhuzamos tarsadalom tagjai!

      Kedvelik 1 személy

      1. Hodossy Zsuzsanna, hol beszéltem én magyar fajról?
        Túladagoltad magad, te ribanc?
        Mars Izraelbe s ott ócsárold a fajtádat, akik gyerekgyilkosok, békés emberek otthonainak elrablói, igazi veretes fasiszták!
        Hogy micsoda gennyes alakok élnek Budapesten?!

        Kedvelés

  1. Nekünk viszont az idei, trianoni megemlékezésünket Tel-Avivban kellene megtartani, hiszen a sokat szenvedett nép szolidaritást vállalhatna a még többet szenvedett magyar néppel.

    Kedvelik 1 személy

    1. Tanulhatnának a magyarok a zsidóktól, hogy az összefogás többre visz, mint a gyűlölködés.

      Kedvelés

      1. Hogy az összefogás többre visz kedves Zsuzsanna, ebben egyetértünk. Meg is fogadjuk és az idegen, modortalan, észérvek nélküli gyűlölködőket kitaszítjuk.

        Kedvelik 1 személy

      2. Ez olyan,Kedves Zsuzsanna, amikor pofon vágok valakit, és fel vagyok háborodva. Nem gondolja? Vagy Önnek másként jár az esze?

        Kedvelés

      3. Kedves Zsuzsanna ezt mesélje el kérem a terrorba tartott Palesztin népnek is. Biztos megértenék!

        Kedvelés

      4. A zsidók céltudatosan szítják az antiszemitizmust, mert a környezetük gyűlölete tartja össze őket, mégpedig rasszista alapon, vagyis faji alapon! Ezt tucatnyiszor, és tucatnyiszor kimutatták. Szinte közhely! Ön ennek ellenére ezt mégsem tudja! Hol él?

        Kedvelik 1 személy

  2. A “szocionízmus” létrehozta/teremtette , több évtízedes INTER-NÁCIONALISTA kommunista, és ugyanezek “békés hatalomátmentése/harácsolása” óta, globalista médiamákonnyal naponta leitatott, toleranciára, panaszkodásra, délibábkergetésre és sebnyalogatásra átnevelt/agymosott (de végre, az asztaltra csapni még mindig mem merő !) fajtám, nagyobbik része, vajon mikor akarja végre belátni, és tudomásul venni, hogy “SED LICET IOVI, NON LICET BOVI”, = “amit szabad Jupiternek, azt nem szabad az ökörnek”, = a GÓJOKNAK !!!
    Ők, a ZSIDÓK ugyanis, judeó-keresztyén/keresztény vallásaink tanait hirdetni hívatott (köteles!?), papjaink/lelkészeink szerint, -az Isten kiválasztott népe-!!!
    És Ők, -“az önjelölt kiválasztottak”-, évezredek óta, csak egy elvet ismernek el, világviszonylatban, mind a mai napig: “AZ ERŐSEBB KUTYA ELVÉT”!!!
    Azt azonban, hogy Neked erröl mi a véleményed, jobb, ha megtartod magadnak!
    Az 56-os veterán és Koppányivadék, Dr.E.Sz.L. Bécsből.

    Kedvelés

      1. Mi az, hogy fasiszta, kedves Hodossy Zsuszanna? Ha van itt fasiszta, akkor én gyorsan elmennék ebből az országból. De már más jelzőt is találhatna, kedves Zsuzsanna.

        Kedvelés

  3. A két milliós Budapest lakossága meg magasról le van szarva. Sajnos amikor ilyenek történnek szinte minden hét végén, akkor muszáj közönségesnek lenni.
    Vonuljanak, rohangáljanak vagy biciklizzenek a szabadban, vagy abban az erdőben, amit ez a kormány ültetett.
    Borzasztó, hogy városon belül nem tudom meglátogatni még hétvégén sem barátaimat rokonaimat. Hol van itt szabadság?

    Kedvelés

  4. Mindenek Istene Jezus Krisztus kinhalalt szenvedet. Hogy azokra akik a bunt az igazsagot es az iteletet megvetik bun halalt szenvedjenek!

    Kedvelés

  5. “hodossy zsuzsanna !
    kotyog a kávé,lassan “lefő,csak már nincs hová menni! Már mindent eljátszottak. Kiokosodtak az emberek az e félék felől,és tárt karokkal várják önöket mindenhol. Akár Palesztínában is !
    Talán érdeklődjön többet a magafajtái után! Az israeli orvos(?) kísérletek Palesztin embereken, Palesztin gyerek mészárlások. Aztán nyugodtan fasiztázhatja a magaféléket. Mert azok inasok sem voltak ezekhez képest. És nem utolsósorban a Magyarországi helyzetre való tekintettel, annak figyelembevételét.

    Kedvelés

  6. Rohadtul unalmas mar ez a fasisztarasszistanaci ajvekolas ! Ezzel mar egyre kevesbe lehet bekussoltatni es megfelemliteni azokat akiknek nagyon eleguk van a leigazott masodhegedus szerepbol ! Szerintem meg Isten szine elo”tt minden ember egyenlo. Nincs egyenlobb! Csak alkoto , teremto , Istennek tetszo eletet elo ember es rombolo , pusztito ordognek tetszo eletet elo valakik .

    Kedvelés

  7. Nem oket kell szidni, hanem a magyarnak kell embernek lenni. Mi az hogy lehet varost megbenito homoszex fesztival, minden mas vonulas, fesztival, de a magyarsagor vedo Magyar Gardat a hazaarulo vezetok nem engedik, betiltjak, buntetiik ! Ez a nemzet bune ! Gyava nepnek nincs hazaja ! Akinek nem tetszik a magyarsag, a nemzet eletvitele, jelkepei, nagyjai, tortenelme, azokat ki kell ebrudalni, megfosztani az allampolgarsagatol es kitoloncolni. Persze ezt csak magyar kormannyal, karakan neppel, osszefogassal lehet ! Kezdeni kell a politikusok szelektslasaval, aztan igaz magyar es jo vezetok valasztasaval. Es ne csak a magyarsag es a tisztesseg kartevoinek a vonulasa legyen napirenden, hanem a sok millio magyar is lepje el az utcakat es kovetelje ki az igazsagot !

    Kedvelik 1 személy

  8. Én örülök annak, hogy a zsidók egyre erőszakosabb Hungaro fóbiásan viselkednek a befogadó magyar néppel szemben.Mert így legalább előbb felébred a magyarság és Európa is. Aki olvasta a Kossuth, díjas Budapest díszpolgára zsidó Kertész Ákos könyvét az meg érthette, hogy a zsidó a világ második ,leg fajgyűlölőbb nép csoportja. Ha a magyarok a zsidókról ilyeneket írtak volna Brüsszel és az USA, libsiei még azóta is azon ajvékolnának. De azért van közöttük rendes és tiszteletre méltó is, csak azt nem sok és nem Gyucsótány Ferencnek hívják nem mindegyik zsidó Hungarofóbiás. Eljön az az idő amikor az ő Istenük fogja megbüntetni őket és az lesz a nagy HOLOKAUSZT. A mindent csak maguknak való erőszakosságukkal hamarosan eljön a csúnya idő rájuk . Én mint jövő kutató,látóember nap mint nap kristály gömböt használok, kártyát is vetek és mindig azt hozza ki ,hogy nagyon csúnya jövő vár a gonoszkodó sátánokra az álmagyarság ideje most még virágzik és övék a hatalom, majd fordul a kocka..Nem kellene bántani egymást még nem késő,hogy változtassanak az élhetetlen önző viselkedésükön..

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.