Frissítés! Vasile Zarnescu tartalékos SRI hírszerző ezredes: „A holokauszt a világtörténelem legnagyobb hazugsága!”

NIF: Romániában is kirobbant egy holokauszt-tagadás miatti “szarvihar” (angol menő fogalom: “shit storm”). Ezúttal egy nyugalomba vonult (45 évesen lehet nyugalomba vonulni hírszerzőtiszteknek, még az ügyészeknek is) SRI hírszerzőtiszt körül folyik a botrány, aki 1000 oldalas könyvében cáfolja a holokausztot. Könyvének címe is megér már 6 hónap börtönt az aktuális román törvények szerint: „Holokauszt – ördögi rémmese” . Úgy látszik mind több országban, mind több értelmiséginek lesz tele a hócipője a holokauszttal és az ezzel kapcsolatos bűntudat terjesztésével, az örökös mea-culpa-zással.

A nyugati kereszténység vallás filozófiai alaptétele, az igazság keresése és hirdetése, érdekében reméljük hamarosan magyarra is lefordítják a könyvet!

Holokauszttagadásért jelentette fel az Antiszemitizmust Figyelő Központ (MCA) a román legfőbb ügyésznél Vasile Zarnescu állítólagos tartalékos hírszerzőtisztet, aki múlt héten megjelent könyvében a „világtörténelem legnagyobb hazugságának” nevezte a holokausztot – közölte hétfőn a Hotnews.ro hírportál.

A „Holokauszt – ördögi rémmese” című vaskos, csaknem ezer oldalas könyvet 99,5 lejért (7000 forint) forgalmazza a rangos bukaresti Mihai Eminescu könyvesbolt, és interneten is rendelhető. A borítón látható fotón Zarnescu a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) egyenruhájában mutatkozik.

Zarnescu SRI-ezredes könyvbemutatója az Eminescu könyvesboltban, Bukarestben: Holokauszt -Ördögi rémmese
Zarnescu SRI-ezredes könyvbemutatója az Eminescu könyvesboltban, Bukarestben: Holokauszt -Ördögi rémmese

Az MCA a vádhatósághoz intézett levélben felhívta a figyelmet, hogy mind a DacoRomana kiadó, mind a Mihai Eminescu könyvesbolt fenntartás nélkül közreműködött egy olyan könyv megjelentetésében és forgalmazásában, amely „tagadja a Holokauszt hatmillió áldozatának – köztük másfélmillió gyermeknek – a létezését és halálát, gúnyt űzve mind az áldozatok hozzátartozóiból, mind a túlélőkből”.

A legfőbb ügyészhez intézett levél külön felhívja a figyelmet arra a körülményre, hogy Zarnescu a SRI tartalékos tisztjeként írja alá írásait. A Justitiarul.ro honlapon publikált önéletrajz szerint a 67 éves szociológus végzettségű Zarnescu 1991-től 2002-es leszereléséig volt a román hírszerzés tisztje, majd a Románok Nemzeti Egységpártjában (PUNR) és a Nagy-Románia Pártban politizált.

Romániában 2002 óta büntetik a holokauszt tagadását. Egy tavaly elfogadott törvénymódosítás szerint a holokauszt következményeinek „nyilvánvaló minimalizálásáért” is hat hónaptól három évig terjedő börtönbüntetés vagy bírság jár.

A román állam csak a kétezres évek elején ismerte el, hogy a Ion Antonescu vezette kormány felelős volt több mint negyedmillió zsidónak az 1941-44-es időszakban történt legyilkolásáért.

Egy tavalyi felmérés szerint Romániában a felnőtt lakosság kétharmada hallott a holokausztról, többségük pedig a „zsidók németek általi kiirtását” érti alatta.

Forrás: MTI, erdely.ma


 

Elkezdődtek a visszavonulás-támadás harci cselekmények!

 1. Megpedzették már, hogy Zarnescu nem is a SRI tisztje! (NIF: Beijedt a SRI? Nem hinnénk, mert épp nemrég tartoztattak le MOSZAD ügynököket!)

2. A kiadó szóvivője a riporterek elé állt és meghatározta a holokausztot: Az a holokauszt, amikor valakit etnikai hovatartozása miatt, vagyis egy zsidót azért mert zsidó, kemencében elégetnek! Na, ilyen Romániában nem volt. Mi csak ezt tagadjuk, hogy Romániában nem volt holokauszt! Holokauszt ügyben kutakodjanak esetleg Németországban. (szabad fordítás)

NIF megjegyzés: A román meghatározás szerint Magyarországon sem volt holokauszt, mert ott sem égettek el zsidókat azért mert zsidók! A PT holokausztozó tagjait a románokhoz hasonló módon el kell küldeni kutakodni Németországba.

3. Az antiszemitizmus elleni küzdelem megfigyelőközpontja, már a könyv borítóján fennakadt, melyen a szerző kijelenti: “Bebizonyítom, hogy a holokauszt az egyetemes történelem legnagyobb szélhámossága!!!”  A fenti központ vádolja a DacoRoman (DákRomai) könyvkiadót és a könyv terjesztőjét az Eminescu könyvesbolt hálózatot holokauszt tagadás terjesztéséért. Követelik a könyv visszavonását és a bűnügy elkövetőinek példás megbüntetését.

4. A könyves üzlet kereskedelmi igazgatója, Geta Vodita, kijelentette, hogy amint hazaér Bukarestbe megnézi a könyv tartalmát, és amennyiben ez törvénybe ütközik és egyes emberek  érzelmeit sérti, akkor leszedik a polcokról a könyveket. A könyvek tartalmáért a kiadó felel és nem mi. Mi csak terjesztők vagyunk. (NIF: Elhárította a felelősséget, és rákente a kiadora!)

5. A DákRomai kiadó képviselője, Geo Stroie. kijelenti, hogy “Románia egy demokratikus és szabad ország, ahol a szólás szabadság garantálva van. A törvény a holokauszt tagadásról alkotmány és román ellenes! (NIF: A magyarországi PT annyira erős, hogy hasonló tökös kiállásra hiába is várunk!)

Forrás: http://m.hotnews.ro/stire/20929734

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

19 című bejegyzés “Frissítés! Vasile Zarnescu tartalékos SRI hírszerző ezredes: „A holokauszt a világtörténelem legnagyobb hazugsága!”” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. “alapból borítékolom, hogy a könyv “bestseller lesz! Ahogy annak idején a “mein kampf is. Az ember ( csak róla beszélek )alapvető tulajdonsága az igazság keresése ,azt szabályokkal,törvényekkel tiltani lehet, de nem érdemes,mert “aki keres,az talál. Az igazság érzet bele van kódolva az ember dns-ébe. Ezzel a holokauszt mizériával csak az utálatot erősítik irántuk,ami csak növekszik. Nem beszélve a haszonról,amit a mai napig bezsebelnek. Persze fenn kell tartani a bűntudatot, hogy a “kiválasztott,kiváltságosok mítosza fenn maradjon. Egy emberöltővel a második háború után, talán ideje lenne tiszta vizet önteni a “fejükre.
  Az áldozatok előtt meghajlok,a hozzátartozókat megkövetem, de az ebből haszonlesőket megvetem!!

  Kedvelik 1 személy

  1. ÉN ANNYIT SZERETNÉK HOZZÁ SZÓLNI , HOGY ENGEM JOBBAN ÉRDEKEL AZ ÉN APÁM ELVESZTÉSE !! APÁM REFORMÁTUS VOLT ÉS SZÜLETÉSEM ELŐTT PÁR NAPPAL VITTÉK EL A HARCTÉRRE AHONNÉT NEM JÖTT VISSZA SOK EZER BAJTÁRSÁVAL EGYÜTT !! IGY ÉN HADI ÁRVAKÉNT NŐTTEM FEL ,MÉG CSALÁDI PÓTLÉKOT SE KAPOTT UTÁNAM ANYÁM MERT APÁM ROSSZ OLDALON VOLT >MOST 72 ÉV UTÁN SZAVAZTA MEG EZ A PARLAMENT HOGY KAPJUNK 8 EZER VALAMENNYI FORINTOT > KÖSZ !! KÉRDÉSEM AZ VISZONT VOLNA RENGETEG ! EBBŐL EGY >>MIÉRT KÜLÖNB AZ EGYIK HALOTT MINT A MÁSIK ??? VÁLASZOLJON VALAKI !

   Kedvelés

   1. A halott az halott, bárhogy is halt meg. Ezért nem jó a kérdés feltevése sem. Viszont a győzteseknek jogukban áll válogatni a halottak emlékei között.
    Ha nem ért félre, az őszinte levelére próbálok valami érdemit válaszolni. Az ön Édesapja, a többi 50 millió áldozattal együtt, meg az összes háborúk eddigi és jövőbeni áldozatai mondhatni feleslegesen, hazug célokért és erőszakkal haltak meg. Tehát őket egy idegen hatalom gyilkoltatta meg, mindegy melyik oldalt nézzük.
    Sajnos a tízparancsolat: “ne ölj” parancsát a hódító erők mindig, a hazafiságra hivatkozva rútul megszegték.
    És ez így lesz mindaddig, amíg a pénzhatalom uralkodik rajtunk!

    Kedvelés

  2. “Csak a hazugságnak van szüksége a törvény védelmére, az igazság megáll egyedül a maga lábán!”

   Kedvelés

 2. “nem különb,csak különbséget tesznek ! Azok, akiknek az érdekeik “ezt így kívánja,hogy míg a másikat lealacsonyítja,magát “felmagasztalja. Azok, akik a másik életét semmibe veszik,de a magukét ajnározzák. Akik magukat a többség fölébe helyezik, mint “kiválasztottak. Az EMBER fejet hajt elesett bajtársa, vagy pillanatnyi ellensége(?) előtt, mert tisztában van vele,hogy csak a testét ölte meg, a lelke örök,és ezért nagy árat kell fizetnie.
  Gyóni Géza, Csak egy éjszakára című versében élethűen megválaszolja a kérdést.
  Az én kérdésem költői.
  “miért különb egy élő a másiktól? Miért élvez kiváltságokat, miért jut az ő gyerekének nagyobb falat, miért kap előnyös megbízást, miért különbözteti meg a jog(?), miért nem nyomoz utána a hatóság? Mert fideSS-es !?
  “és miért nincs becsülete a munkának, a munkás EMBERNEK ?

  Kedvelik 1 személy

  1. PRÓBÁLLAK MEGÉRTENI, JÓL IS KEZDED AZ ÍRÁSOD DE ELRONTOTTAD A BALOLDALI MAGA MUTOGATÁSSAL !!! ÉN EMBERI SORSRÓL ÍROK TE MEG PÁRTRÓL > NEM UGYAN AZ !!

   Kedvelés

 3. “Úgy látszik mind több országban, mind több értelmiséginek lesz tele a hócipője a holokauszttal és az ezzel kapcsolatos bűntudat terjesztésével, az örökös mea-culpa-zással.”
  Érthetetlen,hogy miért engedte a világ,hogy szélhámos bűnözők erre a szintre emeljék ezt a témát.
  MINDEN ORSZÁG INDÍTSON ÖNÁLLÓ ZSIDÓMENTES NEMZETI MÉDIÁT!!!
  H.B.
  “Ezt nagyon jól jegyezzük meg, mert már semmi sem hiteles, hiszen zsidók sajnálkoznak velünk a zsidók tettei miatt, tehát a lényeg így szóba sem kerülhet, ez a hézagmentesen szervezett zsidómédia valódi lényege!”

  Kedvelés

 4. “baloldali magamutogatás?
  A kádár korszaktól kezdve a hatalom részéről rendszeres zaklatásban volt részem. Tizen évesen, mint olyat akit az utca nevelt “módszeresen előállítottak. Majd a “rendszerváltozás után kéthetente házkutatás, rendőri zaklatás. Sorkatonai szolgálatom alatt a katonai elhárítás érdeklődött utánam. Soha semmilyen pártnak nem voltam tagja. Pusztán azért, mint ahogy Ön is, rühellték a kritikát. Ami a többi “oldalt illeti ugyan olyan ferde hajlamúak, mint az Ön kedves kedvencei.
  Annyi a különbség közöttünk, hogy én mindig a saját akaratomat követtem,követem,és senkinek az ideológiáját(?) maszlagját nem veszem be, nem majmolok senkit. A mindenkori hatalomnak tükröt tartok,ha tetszik egyeseknek,ha nem! Üdv.TF

  Kedvelik 2 ember

 5. Tisztelt Berecz József !
  Ön egy elvakúlt fideszes ?
  Mert csak az elvakúlt fideszesek szoktak így nekiugrani a keresztény-magyar hazafiaknak.Tapasztalatból beszélek,megéltem már jónéhány hasonló esetet !
  Tóth Úr az utolsó előtti mondatából kihagyta azt amit én ismeretlenűl is tudok róla,hogy neki csak egy Istene van, akit Jézuskrisztusnak hívnak,de semmiképpen sem Orbán Viktornak vagy Gyurcsány Fricinek.
  Ön is bizonyíthatja,hogy nem vak csak vakmerő,mimt ama viccben szereplő cigány lova,-ha megköveti Tóth Úrat !
  De ha ezekután nekem is nekemesik,biztos leszek benne,hogy az ereiben nem magyar vér folyik,hanem narancslé !
  Magyar-keresztényi üdvözlettel; v.Ignácz János

  Kedvelés

  1. IGNÁCZ ÚR !! ÖNHÖZ ÉS VÉLEMÉNYÉHEZ NINCS MIT ÍRJAK >ANNYIT AZÉRT MEGJEGYZEK HOGY SOHA NEM VOLTAM ÉS NEM IS LESZEK SEMILYEN PÁRTNAK TAGJA ! NEM ISMER ENGEM MIBŐL GONDOLJA HOGY FIDESZES VAGYOK?? ÉN IS ÍRHATNÁM ÖNRŐL ISMERETLENŰL HOGY NYILAS PÁRT TÁMOGATÓJA DE NEM TESZEM MERT NEKEM NEM CSAK KERESZT LÓG A NYAKAMBA ÉN AZ IS VAGYOK !! ÉN A SAJÁT EMBERI SORSOMAT ÍRTAM LE SZEMBE ÁLLÍTVA EGY MÁSIK EMBERI SORSSAL HOGY ISMERJÉK MEG A MEG KÜLÖNBÖZTETÉST !! SEMMI TÖBB !! NINCS MIÉRT MEGKÖVETNEM SENKIT > MELCZER LAJOSSAL VAGYOK EGY PLATFORMON CSAK ÉRTENI KELL AZ ÍRÁSÁT !! ÜDV MINDENKINEK >

   Kedvelés

 6. Csak a hazugsának van szüksége az erőszak törvény védelmére, az igazság meg állna a maga lábán is, ha a libsi törvény ne nem csúfolná meg….

  Kedvelés

 7. Tisztelt v. Ignácz János Úr !
  Köszönöm megtisztelő,szívemet melengető szavait,és a bizalmat !
  Nem leszek méltatlan rá !
  ” inkább fújja a szél,s hordja porom,mert ilyen áron,csak ezt akarom.
  Tisztelettel,és alázattal, Tóth Feri.

  Kedvelés

 8. GOSZTOLA ÚRNAK !!! 1949-BEN MEGVONTÁK A HADI ÁRVA MIATT KAPOTT 65 FORINTOT AZON AZ ÉRTESÍTŐN VOLT EZ ÍRVA ! SENKI NEM KAPOTT AKINEK AZ APJA // ROSSZ OLDALON // VOLT

  Kedvelés

 9. “ebben az országban nagyon sokaknak lóg kereszt a nyakába,holott inkább fordítva kellene.

  Kedvelés

 10. Zsidó vicc:
  MI , magyarok, nem tagadjuk, hanem KEVESELLJÜK…….:)

  Valójában egy szemernyi szerepet nem fogadhatunk el a MÁR MEGSZÁLLT ország , Csonka-hazánk területéről elhurcoltak megöléséért.
  Már persze akit megöltek.

  Mert TELE VAN Izrael , Amerika és több földrész magyar zsidókkal!!!

  S akkor írjuk ide gyorsan vitéz szilágysámsoni és mocsolai Koszorús Ferenc nagyszerű páncélos hadosztály parancsnok, vezérkari ezredes, posztumusz vezérezredes nevét, aki cca 250-280 ezer Pesten és Budán tartózkodó zsidót mentett meg, és Horthy Miklóst annak haláláig első számú parancsnokának, államfőjének tekintette, pedig származásilag és társadalmilag egy szintről származtak: az Észak-Erdély és Partium köznemes földbirtokos katonai családjaiból.

  Kedvelés

 11. … KEDVES MINDNYÁJUK, MAGYARNAK VALÓ ÉS ÉRZŐ TESTVÉREK, … NE EGYMÁST ÓCSÁROLJÁK, MERT LÁTHATATLANUL MINDENT MEGTEHET AZ ÍRÁS ÉS A KÉPERNYŐ EL IS BÍRJA … DE A NEMZET AKKOR MARAD MEG HA ÖSSZEFOGUNK ÉS LÁTHATATLANUL IS SZERETET, ÖSSZEFOGÁS, TISZTELET, MEGBECSÜLÉS, KIÁLLÁS (DE NEM A SORBÓL !!), ÁLDOZAT- ÉS SEGÍTŐKÉSZSÉG LESZ A JELLEMÜNK RÉSZE … MERT ELŐDEINK IS ILYENEK VOLTAK … EZÉRT MARADTUNK MEG … BÁNTÓ, HOGY SOK AZ ÖNZŐ MEGFOGALMAZÁS, NAGYKÉPŰSÉG ÉS VALAMILYEN POLITIKAI HÁTTERŰ ÍZE VAN … FELKÍNÁLTÁK NEM EGYSZER A KARRIER LEHETŐSÉGÉT PÁRTBALÉPÉSSEL … DE NEM TETTEM … MERT ISTENNEK ÚGY TETSZIK, HOGY BECSÜLETES REFORMÁTUS (= HELYRE ÁLLÍTOTT VALLÁSÚ !!!!) MARADJAK … A BAJ AZ, HOGY MINDEN KÖZÖSSÉGBEN VANNAK OLYANOK, AKIKET AZ ELLENSÉG MEG TUD VÁSÁROLNI, VESZTEGETNI … ESZKÖZNEK …

  Kedvelik 1 személy

Hozzászólások lezárva.