“Rosszabb a helyzet, mint Ceausescu idejében” – Gaudi az Echo TV Napi aktuális c. műsorában (2016.04.08.) az erdélyi magyarok fokozódó román elnyomásáról, a Wass Albert ügyről, az önrendelkezés és nemzeti jogvédelem szükségességéről

Az Echo TV Napi aktuális c. műsorában (2016.0.08.) nyilatkoztam a Nemzeti Jogvédő Szolgálat idén márciusban Erdélyben teljesített jogi monitorozó útjáról, a készülő jelentésről, filmről és folytatásról, az erdélyi magyarok elleni fokozódó román elnyomásról, koncepciós eljárásokról, a terrorgyanúval önkényesen előzetesben tartott kézdivásárhelyi székely hazafiakról, a kertjében Wass Albert szobrot álló Tóth Ferenc jogerős felmentéséről, a bátor és elkötelezett erdélyi ügyvédekről, a Kisebbségi Jogvédő Intézet munkájának nélkülözhetetlen javításáról, a székely önrendelkezés és nemzeti jogvédelem szükségességéről, a magyar kormány megkerülhetetlen alkotmányos védhatalmi kötelezettségéről.

Dr. Gaudi-Nagy Tamás

http://www.gaudinagytamas.hu

NIF

Reklámok

2 című bejegyzés ““Rosszabb a helyzet, mint Ceausescu idejében” – Gaudi az Echo TV Napi aktuális c. műsorában (2016.04.08.) az erdélyi magyarok fokozódó román elnyomásáról, a Wass Albert ügyről, az önrendelkezés és nemzeti jogvédelem szükségességéről” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A szóban forgó jogvedők, meglátásai 100%-an igazak!!!
  Azonban, mindez-mindaddig, szerintem, sajnos, a “pusztába”, illetve, az u.n. EURÓPAI “ANTANT” UNIÓ-ba (és az ENSZ-be!) “kiáltó üres szó fog maradni”, ameddig a (távirányított !) BUDAPESTI KORMÁNY, az Erdély-i, Felvidék-i, Délvidék-i, Kárpátalja-i, Lajtabánság-i, és az egész világon szétszórtan élni kényszerült magyarság, VÉDHATALMI STÁTUSÁT (az Izrael-i állampolgárokénak megfelelően!), át nem veszi, (vagy veheti?) , és ezt ALKOTMÁNUNKBA NEM FOGJA IKTATNI!!!
  Ezért, az általam nagyrabecsült JOGVÉDŐKET, arra kérem, hogy a szoban forgó VÉDHATALMI STÁTUS mielöbbi átvételét is szorgalmazzák!!!
  És, ne nyugodjanak bele abba, hogy a magyarságnak, örökre, a “SED LICET IOVI, NON LICET BOVI”, (amit szabad Jupiternek, nem szabad az ökörnek) (= gojoknak) elvét kell elfogadni!!!

  Jvasolja, az 56-os veterán és Koppányivadék, Dr.E.Sz.L. Bécsből.

  Kedvelés

 2. Elég szomorú ,hogy ilyen sorsot érdemel a szorgalmas erdélyi magyarság ,, mindenesetre hasznos lépés lehet a románok felé a nyomás magyar részről , –de mikor ???

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.