Orbán Viktor a keresztényeket, a zsidókat, a melegeket és saját lányait félti a bevándorlóktól

LámpaVas

Nem pajtás. Téged nem ezért fognak felakasztani.

Téged azért fognak felakasztani mert belehazudtál a pofánkba. Azért, mert kiraboltál és nyomorba taszítottál minket. Azért, mert kettészakítottad az országodat. A szomszédokat, a barátokat, a családokat. A kokárdázásoddal, a “haza nem lehet ellenzékben”-bornírtságoddal, a másfél évtizede szított gyűlölködéseddel, meg az egész kibaszott, aljas életműveddel.

Azért fognak felakasztani, mert tudatosan, előre kitervelten megosztottál és egymásnak ugrasztottál minket. Csupán azért, hogy közben sütögethesd a saját pecsenyédet. Hogy harácsold a milliárdjaidat. Hogy hizlald a kurva pénzhegyeket, amit tőlünk loptál el. Tőlünk, meg a félhülye alattvalókat nevelő oktatásügyedtől, az omladozó egészségügyedtől, a nem létező nyugdíjpénztáradtól, a megsarcolt kisvállalkozóidtól, a nyomorba taszított országrészeidtől, az éhbéren tartott, nyomorgó közmunkásaidtól, meg a sokezernyi éhező és nélkülöző kisgyerektől.

S mindezt nem szégyenkezve és pironkodva, hanem a pofánkba röhögve tetted. Élvezted mindezt, mert velejéig hazug az a nemzetieskedő, keresztényieskedő, polgáriaskodó máz, amivel eladod magad. Élvezted, ahogy átbaszol minket. Stratégának zseninek hitted és hitetted magad. Pedig csak szimplán egy pitiáner, hazug, megalomán, kapzsi, felkapaszkodott, hepciáskodó, gátlástalan, hatalmaskodó, senkiházi vagy, aki pont a világnak abba a legelbaszottabb szegletébe bírt beleszületni, ahol mindezt büntetlenül meg is teheti. Ahol tízmillió olyan birka legelészik, aki mindezt beszopja.

Tömörebben -ahogy az az ember jellemzett, akinél jobban senki nem ismer téged- egy geci vagy. Egy szar alak, aki becsapta mindazokat, akik hittek benne. Aki eladta a lelkét, a becsületét és az országát a mámorító hatalomért és a még mámorítóbb gazdagságért. Egy aljas, tolvaj diktátor vagy. A történelemkönyvek is így fognak megemlékezni rólad.

Hiába van neked kézi vezérlésű ügyészséged, faszkalap poltpétered, rendőrséged, NAV-od, TEK-ed, a kancsal, agyhalott istenbarma lieblinged által elfoglalt MNB-d, az ezernyi szervilis, seggnyaló hivatalod és hatóságod, ugyanúgy mint a történelem összes többi diktátorának volt.

A sorsod attól még ugyanaz lesz, mint a történelem összes többi diktátorának…

Thumbnail

 

Forrás: LámpaVas

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

30 című bejegyzés “Orbán Viktor a keresztényeket, a zsidókat, a melegeket és saját lányait félti a bevándorlóktól” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. Igy nyilvánul meg egy cenzúrára hajlamos ember! Mit tenne velem, ha hatalma is lenne???
   Mivel ezen a portalon nincs cenzúra, így még az ö útszéli megnyilvánulása is itt maradhat!
   Sajgó Imre azok közé a fidesz-birkák közé tartozik, akik folyamatosan a 2/3-rol bégetnek! Nem tudja elfogadni, hogy mi nem vagyunk pártlap. Nem vagyunk kötelesek beállni a bégető 2/3 közé!
   Az ilyen cenzúrára hajlamos alakok nem értik meg azt az alapvető szerkesztőségi hozza-állást, hogy a cikkek íróinak véleménye nem mindig egyezik a szerkesztőség véleményével!!! Sajgó Imre keresse meg az oldalunkon Novák Előd feleségének, Duró Dórának az OV elleni szidalom beszédét, amit a NIF oldalon ezzel a címmel jelentettünk meg: “DÚRÓ DÓRA MEGBOLONDULT? -NEM! CSAK CUKISODIK Ő IS!!!”
   A szétszakadt MSZP és utódpártjaira meg nem érdemes már időt pocsékolni. Ezek a nemzetpusztítók a szemétdombra tornászták le magukat, és reméljük ott is maradnak! Olyan párt, amelyet feltétel nélkül ajnároznánk még nincs! De teszünk naponta a megjelenéséért! A fejlődés a negáció negációja (tagadás tagadása. A pártok azok a szervezetek, melyek erre a legkevésbé képesek! Pontosan e miatt a kritikák össztüzében vannak mindig!

   Kedvelik 1 személy

   1. Honfitársaim!
    Ezt a nemzetpusztitó politikát amit az orbán,és a kormánya ma képvisel,vérlázitó,egy rabló horda. Hittük. a gyurcsány után valami olyan jön ami emberi, ami Magyar.Tévedtünk..Mikor a saját fajtálya a Magyar cigányság,nyilt levélben,határolodik el tőle. Nyilt levélben.Mikor a cigány fajtályát miliárdokkal támogatta. A Magyar adófizetők pénzéből ,és ők is ellene fordulnak,mit várhat egy nemzet,egy ilyen velejéig korrupt vezetőtöl..Minden fideszes szavazó szégyelje magát és gondolja át hogy országunk elveszejtéséhez ő is hozzájárult..Magyar Hazánk ezer vérből szenved,és vérzik, az akkori szavazók miért nem kérik számon az akkori igéreteket..Persze könnyen lehet hivatkozni arra hogy egy cigány,a genetikályábol adódóan sosem tratja be az adott szavát.,De itt sokkal nagyobb a tét. Egy nemzet sorsárol a Magyarságrol van szó.felelőtlen,ostoba Magyar birkákkal teli nép,egyenes uton menetel a vágóhidja felé. Hát ezt akarjátok,az ezeréves öseink ezért hullatták a vérüket.???MMM.

    Kedvelés

  2. transyadmin!
   Kevesebb kannás bort igyál,mert attól lettél ilyen hülye!Az államháztartás jó helyzetben van,majdnem ingyen lehet házat venni.Közpénzből!A kormány ellen ugatóknak az a fő bajuk,hogy már nem jön a pízecske a purgyé után,reggel fel kell kelni,és elmenni közmunkára.Még ilyet,hogy egy more dolgozzon.Lehet,hogy te is ilyen segíllyes vagy,azért játszol abból a kottából,admin komám?Gádzsó e vagy?

   Kedvelés

   1. (Horn) Gyulát hallottátok a Jereváni Rádiótól!
    Vicces voltál. Szerettük! Nyugodj békében!
    Az államháztartás rendben van???
    Persze, mert az egészségügyi dolgozok, a pedagógusok, és a többiek kispórolják a pénzt. Fizetésük reálértéke meg folyamatosan csökken. Közben meg a fideszes havereid degeszre lopják magukat!
    Ingyen házat közpénzből!!!??? Hallottátok ezt a fideszes dumát???
    Áruld el nekünk is, te Gyula, hogy miként megy ez? Hova kell mennyi és milyen pályázatot beadni, és mennyi kannás bort kell vinni magaddal, hogy be is vegyék ezeket??? De komolyan, na!
    Gyula! Te belekábultál a pufajkádból is kiáramló vodkagőzbe!
    Nem tudunk segíteni rajtad! A delirium tremens súlyos állapot. Csak vegetálni fogsz már ezután! Sajnáljuk. Túl későn jelentkeztél!

    Kedvelés

  1. Admin
   Fingod nincs a pedagógusok,meg az orvosok béréről,bedőlsz a komménista dumának.Nincs kréta,nincs gumikesztyű-ezt valami hülye tanácsadó kitalálta,hogy a húgyagyú libsik is megértsék.Eközben digitális interaktív tábla van az iskolákban,és arra NEM LEHET krétával írni.Húzzál haza Romániába forradalmat csinálni,itt Te ne kavard a lekvárt.A devizások meg kapzsik voltak mind,egytől egyig,azt hitte a barom,hogy majd ő jár jól,a bank meg lenyeli a veszteséget..A kormánynak ahhoz semmi köze,és nehogy már az én adómat arra használják,hogy a devizások meg baumagosok,meg a többi kapzsi kárát enyhítsék.Aki hülye,haljon meg!Joga van hülyének lenni.

   Kedvelés

   1. Gyulanak lehet írni direkt:
    Gyula
    gyuszi@vip.hu
    Mivel ö egy “vip” (angolul “very important person” vagyis “nagyon fontos személy”)ezért mertem “Horn” Gyulának nevezni.
    Véleményeket lehet direkt neki emailben megírni. Nem érdemes vele a NIF-oldalon vitatkozni. Méghogy a magyar iskolákban digitális táblákra írnak, amelyhez nem kell kréta. Ez az ember valami mennyországbeli Magyarországon él, akárcsak védangyala, OV. Ha ilyen szép a világ, akkor miért vannak “elit-kórházak”. Miért nem jó az “elitnek” bármely kórház, mint Svájcban, ahol esetleg kap egy külön szobát, ha arra szol a biztosítása. Egyébként nem vagyok magyar állampolgár!!! A NIF nemzetközi szerkesztőkkel dolgozik, hisz tudhatod a magyar nemzet sokkal nagyobb, mint a Magyarországon élő 9 milliós nép!

    Kedvelés

 1. egyetértek Bodor Andrással. A szólás szabadság nem szabadosság. Ugyan azt a véleményt vesszafogottabban is lehet előadni, a trágár nyomdafestéket nem tűrő szavak, mondatok helyet inkább epés, humoros iróniával előadni nagyobb hatást kelt. Az olvasó elgondolkozna az olvasottan. Az irás szerzője mélyen alul iskolázott ellvakult személy. Egy ilyen primitiv hőzöngő emberke rombolja a NIF nivólát, csökkenti az olvasok számát. Bölcs tanács: mielőtt indulataidat szabadjára engednéd, számolj lassan tizig…

  Kedvelés

  1. Nem tudom, hogy a v mit jelent! Lehet, hogy 5.Kövér nyafogott egy sort, de bizton nem egy zseni (genius), mert honnan van az önbizalma, hogy bölcs tanácsot adott. Na. ezek a gorbán-hívők! Nem bírják, ha valaki nyíltan mond igazat. Márpedig a vélemény teljes tartalmával egyetértek Tudom, hogy mi van odaírva! Én is azt szenvedem! Vagy tagadjam le?

   Kedvelés

   1. Nevek előtt a v. azt jelenti, hogy vitéz!
    De maradjunk a viccnél. Lenin neve előtt a V.I. jelentette azt, hogy hatodik Lenin! Nem pedig azt, hogy Vlagyimir Iljics.
    A cikk nagyon erősen fogalmaz, az írója profi nyelvész lehet. De lerántja a leplet a fidesz elkurvulásáról!

    Kedvelés

 2. ” a megfogalmazás túl finom ahhoz a sok aljassághoz képest,amit a MAGYAROK ellen elkövetett a sleppjével és a sok félkegyelmű támogatóival ! Ha egyeseknek nem tetszik a hangvétele, de attól még a tökéletes igazságot mondta el. A finomkodást nem hiszem,hogy a Népnek kell elkezdeni. Ahhoz már túl régóta,és túl sok aljasságot,mocskosságot toltak le a torkán.
  Mielőtt elkezdenének ajbékolni,egyetlen simlis csoportosulásnak sem voltam,leszek, soha pártoló cimborája sem!
  Ja,és majd magyarázzák el az unokáiknak,hogy az önök szimpátiája miatt is jutott koldusbotra az ország!
  Üdv.TF

  Kedvelés

 3. “Sajgó Imre keresse meg az oldalunkon Novák Előd feleségének, Duró Dórának az OV elleni szidalom beszédét, amit a NIF oldalon ezzel a címmel jelentettünk meg: “-tehát cenzúra nincs,de a cikkeket mi jelentessük meg…. valamilyen időjárási körülmények,vagy érzelmi hatások mentén jön meg a döntés,hogy melyik legyen az? -talán még is van valamilyen kritérium? -a fenti cikkel az a “bajom”,hogy olyan kocsmai pletykálkodó zamata van,mert addig,amíg ,idézem: “Csupán azért, hogy közben sütögethesd a saját pecsenyédet. Hogy harácsold a milliárdjaidat. Hogy hizlald a kurva pénzhegyeket, amit tőlünk loptál el. Tőlünk, meg a félhülye alattvalókat nevelő oktatásügyedtől,….meg a sokezernyi éhező és nélkülöző kisgyerektől….”stb,- ilyen szövegeket talál érdemesnek,és méltónak leközölni,pontosabban “megjelentetni”,azt lehet gondolni,hogy azonosítja magát a 444 értékrendjével,még akkor is,ha szent kötelességének tartja,hogy ne cenzúrázzon,mert úgy-e,valamilyen gondolatból kiindulva,megjelentetik. Ha a cikkben az is oda lenne írva,hogy milyen harácsolt milliárdokról van szó,hogy ezt a bégető barmok is értsék,vagy uu a lopott kurva pénzhegyek mit jelentnek,mivel a nagy odafigyelésünkben,hogy egyszerre bégessünk,nem tudunk mindenre figyelni,tehát ha meg volna nevezve a vádak forrása,akkor egy szavam se lett volna,de így egy városszéli,krónikus alkoholisták által látogatott kocsmai diskurzusnak találom az egészet,és ehhez adja ez az oldal a hangosítást.Erre gondoltam,mikor a rosszallásomat fejeztem ki,amit a kedves transyadmin teljesen félre magyarázott,szándékosan,vagy tudatlanságból
  -örvendek a Bodor András,és v.Kövér György hozzászólásához,ha még számít valamit egy bégető véleménye,aki egyet ért a jelenlegi magyar kormány nemzeti,és gazdasági politikájával
  Ui. -emlékszünk még? :”a szó veszélyes fegyver….”-ezt mindenki,aki a tömegtájékoztatásban tevékenykedik,nem kellene szem elől tévessze, és ennek szellemében végezze munkáját
  tisztelettel,egy bégető barom a 2/3-ból

  Kedvelés

  1. Komplikalt egy alak ez a sajgó imre: most saját magát nevezi bégető baromnak! Úgy latszik ez az egyik kulcsfogalom nála! Vaslogikája is van nekije: ha ö maga barom, akkor mindenki más csak barom lehet! Fárasztó vagy sajgó!
   Egy oldalt szerkeszteni az nem cenzúra! A szerkesztő joga, hogy megjelentessen innen is onnan is véleményeket.
   Miért baj az, ha nem vagyunk pártlap?
   Söt azt se lehet ránk fogni, hogy szélső jobb vagy bal lennénk! Az itt megjelent cikkek és vélemény nyilvánítások azt mutatják, hogy magyarok vagyunk. Esetleg mély magyarok, akik jönnek a sz . . ., a zsidó PT prominens költője szerint!!!
   Meghallgattuk a koncentrált véleményed is és a hosszabbat is, amiben bemutattad intellektuális képességeidet! Nem sikerült bennünket megtérítened. Ezután sem leszünk fideszesek! Maradunk csak magyarok! Tut uns sehr leid für dich, du Europäer!!! Max Guet!

   Kedvelés

 4. Sajgó úrnak is !
  “természetesen más színezete van a dolognak,ha öltönyben, nyakkendővel, ügyes(?) ügyvédekkel megfogalmazott szerződésekkel kicsalni az emberek pénzét,mint feszítő vassal bemenni a bolt hátsó bejáratán. De attól még egy és ugyan az.
  Önöknek tetszik a díszlet ! Annak tapsolnak most. Tegyék,lelkük rajta.
  De ha érdekli a “talicska tologatás, üsse be a keresőbe, orbán, pintér maffia. Talál olvasni valót rendesen. Ha csak az egy százaléka igaz,akkor is sok.
  Persze ők is hazudhatnak!

  Kedvelés

 5. ” az ilyenek(?) szoktak az első csalódás után,a pártjuk részéről, egy pillanat alatt a legnagyobb ellenzékivé válni ! De míg van szalonna,addig sütögetik maguknak a “tűz körül. Olyan acélendrés a stílusa. belemagyarázza a döglött lóba,hogy csak alszik.
  Az természetes,hogy az Ember az igazáért kiáll,de hogy valaki haszon reményében a hülyeség mellett érveljen,visszataszító!

  Kedvelés

 6. se a kedves transyadmin,sem a kedves tóth ferenc nem tudja már,hogy melyik fonal ,melyik bábuhoz tartozik.És itt be is fejezhetném,de azért az mégis csak nevetséges,hogy engem neveznek meg bégető baromnak,és végül rám bélyegzik a találmányt…”mit bűnhödtünk azt is végül,nem róják-e vissza vétkül”-mondhatnám,de úgy sem értenék,mint ahogy tóth is a véleményem hangoztatását is az esetemben haszonszerzéssel társítja,valószínű,magából indul ki,hisz tudjuk:ki hogy él,úgy ítél.És még végezetűl,hadd hívjam fel a figyelmüket: “Szerkesztőségünknek semmi köze az oldalainkon megjelenő szervezetek esetleges belső vitáihoz, személyes konfliktusaihoz, azoktól teljesen függetlenül csak a célt Nemzetünk és Hazánk megmaradását, gyarapításának szolgálatát tartja fontosnak.
  Ennek megfelelően minden olyan szervezet, amely, vagy akik ennek a gondolkodásnak a mentén kérnek meg bennünket a róluk szóló híradások megjelentetésére, azoknak lehetőségeink szerint teret adunk.
  A NIF szerkesztősége”
  Az Önök megítélése szerint,valószínű,hogy a 444 is azok közé a szervezetek közé tartoznak,akik ,” Nemzetünk és Hazánk megmaradását, gyarapításának szolgálatát tartja fontosnak.” Sok sikert az áldozatos munkájukban ezután is,és kívánom hogy nagyobb gondjuk ne adódjon,mint az én személyem.

  Kedvelés

  1. Köszönjük a jókívánságait! Végül mégiscsak sikerült civilizált hangnemet találnia velünk!
   LampaVas nem 444 !!!
   Az írás stílusa viszont valóban az urbánus, bőgatyázó csapatra jellemző!!!
   De olvasgasson már az oldalainkon a magyarországi PT-rol.
   Kedvence, OV, is a tagja, meg Balogh, meg Hende, meg (Gold-)Ader János, Lézer Jani, stb. Majd amikor a fideszben csupa magyar lesz és nem is lopnak, akkor leszünk fidesz-pártiak!

   Kedvelés

   1. Azt hiszem, hogy kedves Imre már nagyon Sajog……..És megfogadtam ötödik kövér tanácsát és humorosan/hamarosan jegyzetelgetek. Igyekszem mondattanilag “brillirozni”, mert, hogy undorodom az affektált, másokat kioktatóktól, akik nem tudják helyesen leírni azt, hogy valaki ellvakult, Nyilván arra akar utalni, hogy egyik szemére sem lát. De elég let volna egy löbetű is. Aztán, hogy mitől lett a nyomdafesték trágár:? azt minek kellett odaírnia? Mert, hogy bíz.a az van odaírva.! Nahát: egy ilyen magasan felüliskolázott személytől nagyobb az elvárásom. Más: átnevezem a vezért Gorbán Fiktornak. Remélem, mindenki elégedett!

    Kedvelés

   2. Vannak közöttünk olyan határon túliak is, akik vagy egyáltalán vagy csak keveset jártak magyar iskolába! Kíméletesnek kell lenni ami a helyesírást illeti! A magyarság iránti elkötelezettség az, amiben hiány van az országban! Tehát ezt kell értékelni elsősorban! Viszont ki kellene inkább használni azt a helyzetet, hogy sok nyelven beszélünk:
    -orosz,
    -ukrán
    -angol
    -francia
    -német
    -román
    -stb.

    Kedvelés

 7. Kedves transyadmin ! Kedves Többiek !
  Ez a V.I. Lenin nem vicc,ez szemem láttára,fülem hallatára megtörtént eset.
  A 80-as évek végén,amikor a kisvárdai Volán-nál voltam műszaki vezető,- nekem kellett beterelni a javítóműhelyben dolgozókat az étkezőbe,hogy meghallgassák a KISZ titkár elvtárs előadását a dicső november 7-e alkalmából.
  Na itt olvasta fel az esztergályosként dolgozó KISZ – titkár elvtárs a párttikár elvtársnő által megírt szöveget,melyben végig hatodik Lenin szerepelt V.I. Lenin helyett.
  Ugye viccnek is jó,de nem vicc,hanem megtörtént eset.
  Hát NAGY AZ ISTEN ÁLLATKERTJE !!!
  Ölelek minden MAGYAR HAZAFIT !
  v.Ignácz János

  Kedvelés

 8. “először önmagunkat kell megvizsgálni,aztán a feladatainkat,aztán azokat,akikért végezzük. Nehogy pusztán időpocsékolás legyen amit teszünk, mert egyesek képesek bűnünkként felróni szolgálatainkat.
  ha egy szamár hátára szent könyveket teszünk,attól Ő még nem lesz egy szent állat,legfeljebb attól a csöppnyi nyugalmától is megfosztották,ami előtte volt neki.
  A véleményem soha mások megelégedettségére nem hivatott, de a voksomat, kizárólag az elesett, kiszolgáltatott, az elnyomott egyszerű “kis Ember mellett teszem le, elfogulatlanul,a “saját értékítéletem szerint, itt, és az életben egyaránt,javadalmazás,és honorárium mentessen. TF.

  Kedvelés

 9. Tóth Ferenc Úr, és többen mások még fején ütik a szeget! Mi magyarok bizony nagyon nagy szarban vagyunk! — és szart lehet selyempapírba, vagy bármi másba csomagolni, de egy idő után mindenképp át fog bűzleni! Már mindent elvettek tőlünk, így nincs már semmi a kezünkben, amivel sorsunkon jobbíthatnánk. Már csak szavakkal tudunk harcolni, és gyakran nem tudjuk ezeket megválogatni. Nagy kár, hogy az átkok nem fognak! Úgy tűnik, Sajgó Imre előkelő idegen itt magyarhonban. Vagy csak ekként viselkedik, mert ez így trendi, így eukonform. Sajgó Imrének nem muszáj olyan hírforrásokat olvasnia, ahol kendőzetlenül, olykor valóban keresetlen szavak kíséretében adnak hangot keresves bajaiknak a hál’ Istennek egyre tisztábban látó honfitársaim.
  Vattay Szabolcs

  Kedvelik 1 személy

 10. Ki ez a “LámpaVas” orbánfóbiás vörösinges-liberálfasiszta akasztás mániás? Lehet, hogy Orbán Viktor akasztani való gazember (majd kiderül, hogy milyen bűnökért), de akkor mi történjen az emlékeztetőként
  felsoroltakkal? (csupa kisbetűvel, mert megérdemlik)
  antal józsef
  jeszenszky géza
  boros péter
  pető iván
  eörsi mátyás
  kiss jános
  magyar bálint
  kóka jános
  kuncze gábor
  horn gyula
  bokros lajos
  kovács lászló
  lendvai ildikó
  gyurcsány ferenc
  bajnai gordon
  simor andrás
  surányi györgy, stb, stb….(a névsor bővíthető)

  Kedvelés

  1. Úgy latom, hogy itt egy szörnyű, 100%-OS antiszemita lista van, amit a törvény tilt!!!
   Kérjük a folytatását! Plakát szerűen kell megszerkeszteni, hogy tudjuk az interneten terjeszteni!
   Pl. ez jó lenne címnek:
   Magyarország kirablói!

   Kedvelés

  2. Hasznos ez a lista – igérete szerint – ezeket kellett volna gorbánnak elszámoltatnia, Ezzel szemben pontosan azt tette, hogy beállt a sorba, mintegy biztosítani a folytatólagosságot. Az eredeti cikk végén látható fotó sokatmondó! bajban voltam, amikor megláttam

   Kedvelés

 11. gyula és gyulák !
  “hol születnek ilyen lelki világgal emberek(?) .? Mit érezhet,mi jár a fejében amikor leírja azt, ami a zsigeréből kipattan? Van e az ilyennek egyáltalán lelkivilága,vagy csak az ösztöneit követi. Kap,vagy csak elvesz valamit,és azt a maga módján honorálni akarja gazdájának. Mert amit írt, az “böfögésnek is rettenetes ! A förmedvény amit véleményének álcázott,tipikus példája annak,amikor az ostobaság,szorgalommal párosul.
  ” az a vélemény(?) mely nélkülözi a tudást fecsegésnek is hitvány.
  A kérdések természetesen költőiek !

  Kedvelés

 12. zsidó nem csak segített a ottomanoknak de segít az erdogan-nak hozzatni bevándorlókat Európába

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.