Hírek a fasiszta Romániából: Székely hazafiak terrorizmussal gyanúsítva (alul kontószám!)

Egy fasiszta országban, Romániában, magyar lakta varosban, az utcanévtábla magyarra cserélése főbenjáró bűn!
Egy fasiszta országban, Romániában, magyar lakta városban, az utcanévtábla magyarra cserélése főbenjáró bűn!

NIF: A román hatalom nem bírja a bosszantást. A civil engedetlenség pedig a hatalom bosszantására szakosodott tudomány ág! Az erdélyi HVIM-esek egy fasiszta hatalom bosszantását engedték meg maguknak. Utcanévtáblákat magyarosítottak olyan erdélyi varosokban, ahol csak a gyarmattartó fasiszta hatalom rendőrei románok. Kitűzték a székely zászlót Kézdivásárhelyen és máshol is. Az úti forgalmat ellenőrző, csak románul beszélő rendőröknek, csak magyarul válaszoltak, mégpedig így: “Nem értünk románul. Beszéljetek magyarul.” S mindezt fel is vették és a youtube-on megosztották! Egy fasiszta, tekintélyelvű hatalom, nem érti a viccet, és legszívesebben halállal büntetné a bosszantást!


Az elmúlt hónapban Erdélyben járt a Nemzeti Jogvédő Szolgálat jogászcsoportja Dr. Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő és Dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd, európai jogi szakjogász vezetésével. Az út célja az elszakított területeken élő magyarok egyéni és kollektív emberi jogai helyzetének felmérése volt. A jogvédő monitorozó út tapasztalatait Morvai Krisztina kézdivásárhelyi előadásán foglalta össze, amely itt tekinthető meg: 

https://www.youtube.com/watch?v=Neak6…

Az emberi jogok – például anyanyelvhasználat, gyülekezési jog –, illetve kollektív jogok – nemzeti önrendelkezéshez, autonómiához való jog – helyzetéről dokumentumfilmek készülnek, amelyeket folyamatosan adunk közre. E dokumentumfilm-sorozat első része a “Székely hazafiak terrorizmussal gyanúsítva” címmel a Beke István és Szőcs Zoltán ellen folyamatban lévő büntetőeljárást dolgozza fel.

Zagyva György Gyula
Eger, Magyarország · 
Fogjunk össze a jogtalanul meghurcolt székely fiatalokért: mindenkit arra buzdítunk, hogy adakozzon a meghurcoltak ügyvédi költségeiért, akár csak egy-két ezer forintot. A felhívásunkat pedig terjesszék ismerősi körben, osszák meg minél több helyen!

Két székelyföldi hazafit, Beke Istvánt és Szőcs Zoltánt, bizonyítékok nélkül hurcolták el Bukarestbe és vádolták meg terrorizmussal, a jogtiprásokkal teli eljárásban, Istvántól petárdákat, csillagszórót és airsoft eszközöket koboztak el, míg Szőcs Zoltántól Wass Albert könyveket és nemzeti jelképeket. Egyre biztosabb, hogy ez a terroristavád az újkori Románia legnagyobb koncepciós eljárása. Súlyossága a terrorvád és a gyanúsítottak Bukarestbe hurcolása miatt immár hasonló, mint a Ceaușescu-rezsimben a Sütő András és Tőkés László elleni diktatórikus eljárások. Az elhurcolt hazafiak családtagjai számára igencsak megterhelő anyagilag az ügyvédi költségek kifizetése, ezért arra kérjük mindazokat, akikben az összefogás szándéka megvan, hogy lehetőségeihez mérten támogassa anyagilag őket.

Két olyan hazafiról van szó, akik törvényesen, de megalkuvás nélkül küzdöttek a magyar megmaradásért, az autonómiáért, jogaink betartásáért, hagyományaink és történelmünk megismertetéséért. (Valószínűleg ez volt a nagy bűnük, amiért éveken keresztül lehallgatták őket, mint valami közönséges bűnözőket.)

Anyagi támogatást az alábbi számlaszámokra lehet küldeni:
RO10BTRLEURCRT0240034001 – EURO
RO65BTRLGBPCRT0240034001 – GBP
RO23BTRLHUFCRT0240034001 – HUF
RO60BTRLRONCRT0240034001 – RON
Kedvezményezett:
Szőcs Melinda
SWIFT kód: BTRLRO22
Közleménybe írjuk bele, hogy “gyűjtés” (gyujtes).
Bank neve: BANCA TRANSILVANIA S.A.

Akik anyagi helyzetük okán nem tudnak támogatni, őket arra kérjük, hogy osszák meg a felhívásunkat minél több helyen, küldjék el ismerőseiknek, barátaiknak, mutassuk meg, hogy képes összefogni a magyarság!


 

A “magyar” kormány szégyene! Ha a székelyek elbuknak, az összes magyar elbukik…

Tisztelt Honfitársaim, kedves barátaim

Szeretettel tolmácsolom Hegedűs Lóránt lelkész meghívását a Hazatérés
Templomába 2016 április 24.-re vasárnapra délután 6 órára./ Szabadság
tér 2./

Az altemplomban,a Szabó Dezső Katakombaszínházba hívja és várja a
lelkész úr a gyülekezetet és az  érdeklődőket a II. Rákóczi Ferenc
Szabadegyetem keretében megrendezett kerekasztal beszélgetésre dr.
Morvai Krisztina független  EP képviselővel és dr. Gaudi Nagy Tamás a
Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetőjével.

A beszélgetés címéül ” Megalázottak és megnyomorítottak -nemzeti
jogvédelem hazánk visszavételéért” adták a szervezők, apropóját pedig
az adta,hogy Morvai Krisztina és Gaudi Nagy Tamás 16 nemzeti jogvédő
társaságában nemrég tért vissza Erdélyből és Székelyföldről,ahol
nemzet testvéreink egyéni és közösségi szabadság jogait monitorozták
komoly és megalapozott következtetésekkel tértek haza.

Útjuk következtetéseit osszák meg most először dokumentum
felvételekkel alátámasztva érdeklődő hallgatóságukkal

Szeretettel

Reiner Péter

Rendőri igazoltatás Székelyföldön:a HVIM demokráciára oktatja a gyarmattartó hatalom rendőrét!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)
Reklámok

Egy gondolat a(z) “Hírek a fasiszta Romániából: Székely hazafiak terrorizmussal gyanúsítva (alul kontószám!)” című bejegyzésnél

Hozzászólások lezárva.