Amerika-ellenes északkoreai videó fenyegetés

DPRK Today északkoreai portál feltöltött a youtube-ra egy a hadsereg csapásmérő erejét bemutató videót, melynek a végén animációval bemutatják miként csapódik be az atomtöltetű rakétájuk Washingtonba.

Abban az esetben, ha az Egyesült Államok provokációkat hajt végre ellenünk , akkor lehetővé teszik számunkra, hogy habozás nélkül nukleáris megelőző csapást mérjünk rájuk”, -mondja a videó felirata.

Északkorea fel szeretné venni újra a tárgyalásokat az amerikaiakkal, de ezt nem tudja elérni.  Az összes fegyver tesztet végrehajtják és a déli határ mentén erőteljesebbé teszik a katonai manővereket. -írja a RIA Novosti, utalva egy orosz külügyminisztériumi forrásra.

Északkorea 5 rakétát indított a Japán Tenger felé és ezzel lezárta az utóbbi hetek harmadik fegyverteszt sorozatát. Ezt úgy lehet tekinteni, mint felelet az amerikai-délkoreai katonai gyakorlatra, amelyben 17’000 katona vett részt. Azt gyakorlatoztak miként szállnak partra Északkoreában és miként vesznek be helységeket, varosokat, katonai támaszpontokat.

Hogyha a kínai terjeszkedést (műszigeteket építenek nemzetközi vizeken, és ezeken hadihajók elleni támaszpontokat létesítenek) és az 5 ország közötti vitat is tekintetbe vesszük, akkor kijelenthető, hogy a hangulat Távolkeleten is forrósodik!

Forrás: de.sputniknews.com nyomán

Fordította Transyadmin

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Egy gondolat a(z) “Amerika-ellenes északkoreai videó fenyegetés” című bejegyzésnél

  1. Minden szolidalitásom a Koreai néppé. és ha valami vagy valaki ezt az agressziv hulladék nemzetet USÁT elpucolná a főld szinéről nem ejtenék egy könycseppet sem.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.