Szerb radikálisok tüntettek a NATO ellen Belgrádban

NIF: A többszáz éves török alávetettség minden nép karakterét elferdíti. Túlélni török zsarnokság alatt, bevetve minden olyan eszközt, mely az erős satuban még lehetséges, oda vezet, hogy az abnormális normálissá válik, a normális meg ismeretlenné. Így ne csodálkozzunk, ha a szerbek még ma sem értik, hogy a NATO miért bombázta őket. Még ma sem akarják elismerni, hogy súlyos háborús bűnöket követtek el sorozatban. Ugyanis a 2. vh. alatt a magyar civilek tömeges lemészárlása miatt semmilyen büntetést nem kaptak. A románokkal is ue. a helyzet. Ha Erdély leszakadni kezd, akkor ők is hajlamosak lesznek háborús bűnök elkövetésére. Talán a gyilkosaik, tanulva a szerbek esetéből, jobban fognak majd rejtőzködni, hogy később ne lehessen rájuk kenni a háborús bűnöket! A románok eljövendő gyilkolászásait is a NATO és az EU uo. félrenézéssel fogja tűrni, mint a szerbek aljasságait!

Jugoszlávia bombázásának 17. évfordulóján szerb radikálisok tüntettek a NATO ellen Belgrádban. A megmozduláson az ellen is tiltakoztak, hogy a hágai Nemzetközi Törvényszék csütörtökön az ellene felhozott tizenegy vádpontból tízben bűnösnek találta és negyvenéves börtönbüntetésre ítélte Radovan Karadzic volt boszniai szerb elnököt.

Az eseményt a Szerb Radikális Párt (SRS) szervezte, melynek a vezetője az a Vojiszlav Seselj, aki 1998 és 2000 között a szerb parlament alelnöke volt. A NATO 1999 március 24-én kezdte el Jugoszlávia bombázását. A tüntetésen az egyik transzparensen az volt írva, hogy “a NATO több bombát dobott Szerbiára, mint az összes terroristára a világon”.

Azok, akik bombáztak minket 1999-ben, akik meggyilkolták gyermekeinket, azok a bűnözők a NATO-tól, most parlamenti felhatalmazással szabadon járhatnak Szerbiában – idézi Seseljt a Balkan Insight.

NIF: Azokról, akiket a szerbek gyilkoltak halomra egy szó sem esett!!! Nagy kár!  Emberségről, megbánásról tettek volna tanúságot!

forrás: oroszhirek.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

Egy gondolat a(z) “Szerb radikálisok tüntettek a NATO ellen Belgrádban” című bejegyzésnél

  1. A szerbek részéről szimpla érdek. Az oroszoktól mindig, minden segítséget megkaptak. Ennek hiányát Tito “elhajlása idején” alatt érzékelhették, de miután nem hülyék, okultak belőle. Az oroszok is.

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.