Rendkívüli leleplezés: Izrael is gerjeszti a ránkvándorlási özönt

 IsraAID-figyelnek-a-tengeren

NIF:  Egy igazi demokratikus állam így cselekszik, amikor a nemzetbiztonságát veszélyeztetve érzi: szegre akasztja a demokráciát. Példaadó értékű az EU tagállamainak számára!

Az izraeli kormány aktívan támogatja a ránk-vándorlók özönét Európa felé – ugyanakkor teljes mértékben biztosítja magának , hogy a fejlődő világbeli menekültek ne utazhassanak be Izraelbe, és azok, akik ezt mégis megteszik, tárgyalás nélkül táborokba zárják és deportálják .

Izrael21c_support-migrants

A sokkoló izraeli képmutatás nyilvánvalóvá válik, amikor két újabb hírjelentést  összehasonlítunk: az egyik a New York Times-ban “A menedékkérőket Izrael fagyosan fogadja ” ( “Israel’s Chilly Reception for Asylum Seekers” 2015. október 31)  a másik az izraeli hírszerzés “Israel21c”  lapjában közlik, hogy “A menekülteknek nem számít, hogy mi izraeliek vagyunk ” ( „To the refugees it doesn’t matter that we’re Israeli“ 2015 szeptember 20) .

Die New York Times akaratan kivül leleplezi az izraeli képmutatast

Eli Yishai volt belügyminiszter elárulja, hogy a menedékkérőket Izrael olyan nyomorúságos helyzetbe kényszeríti, hogy azok könyörögjenek a deportálásért. Az izraeli kormány minden menedékkérőt “infiltrátornak” nevez (“beszüremlő” vagyis potenciális terrorista). A New York Times továbbá elárulja azt is, hogy egy 2013-ban érvénybe lépett izraeli törvény szerint az összes férfi menedékkérőt azonnal egy táborba zárják, amely minden izraeli helységtől messze a Negev sivatagban van. Itt 3500.- USD-t ajánlanak fel nekik, hogy nyakukba vegyék a világot. Ha ezt nem teszik, akkor hamarosan deportálják őket Ruandába vagy Ugandába.

IsraAID-felhivas

Benjamin Netanjahu kijelentette, hogy amennyiben nem ilyen keményen kezelik a menedékkérőket, akkor ebből a jelenlegi helyzetből egy demográfiai probléma lesz, vagyis a mostani évi 60’000 menedékkérőből 600’000, ami veszélyeztetni fogja Izrael lakosságát, és létezését, mint demokratikus állam!

Izrael tulajdonképpen hatalmas tömeg migránst generál Európa felé. Tetten érhető tehát, hogy Izrael ebben a hatalmas geostratégiai játszmában az egyik “big player” vagyis magyarul az egyik nagy játékos.

IsraAID-Mitarbeiterin Rachel Lasry Zahavi (links) gibt einem afghanischen Invasoren ihre „Baby Bjorn“-Trageschlinge

A 2 cikk, különösen a New York Times leleplező cikke hosszú. Időhiány miatt nem tudom mind lefordítani. A lényeg, hogy lelepleződött: Izrael benne van Európa masszív és gyors elidegenítésének hibrid háborújában!!! Mert ez egy hadüzenet nélküli háború, vagyis hibrid háború. Minden háborúnak vannak céljai, melyeket békés politikai eszközökkel képtelenek voltak elérni. Ezért minden más eszközt igénybe vesznek, hogy a rejtett politikai céljaikat elérjék. Ez pedig egy Európai Egyesült Államok létrehozása egy amerikai típusú erősen vegyes, gyökértelenített lakossággal, mely fölött az amerikai zsidó PT mintájára létrehozott európai zsidó PT könnyedén fog uralkodni.

Összefoglalva egy Hegemonikus Hibrid Háború zajlik Európa népei ellen, amelyben mi nem ellenállók, nem háborús felekként, nem védekező ellenségként veszünk részt, hanem csak egyszerű elzsibbasztott, mély altatott elszenvedői vagyunk és mint marhák a vágóhídon tűrjük a létaglózásunkat!!!

NIF: A színes szövegek aktív linkek, és az eredeti híradásokhoz vezetnek, melyeket angol nyelven lehet olvasni. A cikkek hosszabb német nyelvű elemzése itt érhető el:

Israel unterstützt die Migrantenflut nach Europa

Fordította és összeállította Transyadmin

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

15 című bejegyzés “Rendkívüli leleplezés: Izrael is gerjeszti a ránkvándorlási özönt” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A meglepő az lenne, ha Izrael e helyzetben, -kivételesen – ártatlan bárányka lenne.!További meglepetés lenne, ha E. politikusai választóik és hazájuk érdekeit képviselve szembe mennének a háttérhatalommal.

  Kedvelés

 2. Ezt a kis klipet még 2015 kora őszén készítettem!

  üdv.:

  Verbovszki Sandor

  Kedvelés

 3. Vajon, van/nak meg olyan bekötöttszemü “gojok=allatok” is, akiket ez a hir tenyleg meg is lepett!???
  A különbözö nepek közti ellensegeskedes gerjesztese ugyanis, a zsidosag ösregi, többezerszer ki-probalt politikaja!!!
  Igy ugyanis, könnyebben tudnak a “zavarosban halaszni”, es napjainkban, sajat erdekeiket, az USA zsoldosaik, es az u.n. EUROPAI “ANTANT” UNIO politikai prostitualtjainak a segitsegevel megvalositani !!!
  Velelmezi az 56-os Veteran es Koppanyivadek, Dr.E.Sz.L. Becsböl.

  Kedvelés

  1. Konkrétan a migrációról van szó. Teljesen más a vélemény és teljesen más, mikor tényekkel leleplezel valakit!!!

   Kedvelés

 4. Nem nagyon lehet olyan simlis dologgal találkozni a világban aminek Izrael ne lenne részese.
  H.B.

  Kedvelés

  1. Strasser! ki lenne itt kire irigy? A zsidokat nem irigyelni, hanem megvetni szoktak, és ha ez a megvetés felgyülemlik, akkor pogrommà gerjed! Ezen sopànkodj inkàbb!!!

   Kedvelés

 5. Strasser nevű hozzászólótól ez volt várható – a név kötelez.
  H.B.
  “Jellemző zsidó-amerikára, ahogy kazár-zsidó Izraelre és az Efraim leszármazottjai uralta Nagy Britanniára, hogy törvények felettinek képzelik magukat. A Vatikán, a Wall Street, City of London és Tel-aviv a patkányfészkek központjai…”

  Kedvelés

 6. No és a Szombatban meg máshol szintén így kezdi: “az irigység nagyon rossz tanácsadó….”

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.