Videó: Hihetünk még abban, amit látunk???

Hát nem, nem hihetünk!!!

A mellékelt videóban nem a szöveg megértése a fontos, hanem annak a mai, meghökkentő technikának a lehetőségei, amivel a tömegeket a közeljövőben még jobban lehet majd manipulálni!!!

Valós idejű arc befogás és újra játszás!

 

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 című bejegyzés “Videó: Hihetünk még abban, amit látunk???” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. A megtévesztés az emberiséggel egyidős. Míg régebben apró trükkökkel történt, mára művészi ággá fejlődött, ha egyáltalán a becsapást annak lehet nevezni. A szemnek valóban nem lehet hinni, de a tekintetnek igen. Abból – szűk réteget kivéve – minden kiolvasható, mert az átlag aggyal nem szabályozható.

  Kedvelés

 2. Okos gondolatok az előttem szólótól.
  Ma már nem igazán érdekel,hogy mit hallok a médiából és a politikusoktól,mert tudom,hogy hazudnak max. az lehet érdekes,hogy éppen akkor miért teszik.
  H.B.

  Kedvelés

 3. Még gyerekkoromban olvastam Boleslaw Prus: A fáraó című könyvét. Van benne egy jelenet, amikor a papok segítségével a papok titkos tudását alkalmazva a fáraó egy napfogyatkozás alkalmával demonstrálja alattvalóinak hatalmát, hogy ő egy isten, és bármikor elveheti és visszaadhatja a napot. Az ilyen és hasonló titkos tudást, technológiát, félrevezetést, pszichológiai technikákat, manipulációt a mindenkori hatalom megtartja magának, csak a beavatott “papoknak” adja tovább és felhasználja ellenünk. A hatalom alatt nem a kormányokat és politikusokat értem…

  Kedvelés

  1. Egyetértek az előttem szólóval – valóban így működik a világ ma is.
   H.B.

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.