Az Iszlám Állam terroristákat képez ki Európa ellen

terroristak-elobujnak-europe-isis-620x350

A magát Iszlám Államnak nevező terroristacsoport állítólag mintegy 400 szélsőségest képzett ki azért, hogy Európában halálos támadásokat hajtsanak végre – ezt állítja az APTN hírügynökség.

Vélhetőleg olyan egymáshoz kapcsolódó terroristasejteket telepítenének Európába, mint amilyenek a brüsszeli és a párizsi véres merényleteket is elkövették.

„A jelenlegi helyzetben még mindig az Iszlám Állam ellen harcoló nemzetközi koalícióban vagyunk Szíriában és Irakban, ami indirekt hatással van arra, hogy vitalizálja a külföldi harcosok létét. Úgy vélem, ebben a fázisban teljesen ébernek kell maradnunk ezzel a fajta fenyegetéssel kapcsolatban” – figyelmeztetett a szakértő, Didier Leroy, Royal Military Academy.

Hozzátette, hogy szerinte van elég jelentkező, akiket radikalizálni lehet. Európai és iraki hírszerzési információk szerint Szíriában, Irakban és valószínűleg a korábbi szovjet térségben is vannak olyan táborok, ahol ezeket a dzsihadistákat arra képzik ki, hogy támadásokat hajtsanak majd végre a Nyugaton.

A szíriai titkosszolgálatok már tavaly nyáron jelezték, hogy a menekültáradatot kihasználva terroristák is beszivároghatnak Európába. A szíriai katonai hírszerzés tavaly augusztusban jelentette, hogy napi 150-200 iszlamista fegyveres menekül át Törökországba és valószínűleg nyugat felé tartanak.

Annak ellenére, hogy a nyugati államok többsége évekkel ezelőtt megszakította a diplomáciai kapcsolatokat Damaszkusszal tavaly francia és német titkosszolgálatok a szír kollégáikkal felvették a kapcsolatot, hogy adatokhoz információkhoz jussanak a Közel-Keleten tevékenykedő terrorszervezetek esetleges európai sejtjeiről és kapcsolatairól.

Orientalista.hu  – Zenobia (Euronews nyomán), 2016. Mar. 24.

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 című bejegyzés “Az Iszlám Állam terroristákat képez ki Európa ellen” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Váltig csak azt tudom mondani, hogy hazánk határait védeni kell! Sűrű golyózáporral kell fogadni minden “zöldhatáron” átkelni próbáló személyt. Elegünk van az iszlamista barbárokból; másfél évszázad hódoltság éppen elegendő tapasztalatok birtokába juttatott minket, gondolkodni képes magyarokat. Amilyen brutális mészárlásokat az iszlamisták, dzsihádisták napjainkban művelnek, az minden korábbi képzeletet, gyalázatot felülmúl. Sajnos csak az interneten láthatók azok a felvételek, ahogyan elvágják az emberek torkát, majd lenyiszálják a fejüket csak azért, mert keresztények. Amit nagyon furcsának találok az, hogy nem zsidókkal teszik ezt, pedig napjainkban ők a halálos ellenségeik, nem mi, a keresztények. Ennek is oka van, mint mindennek. Persze a muzulmánok, “köszönhetően” a vérfertőző kapcsolataikból származó utódaiknak, mohamed “próféta” ideje óta degenerált utódokat hoznak világra. Emiatt képtelenek racionálisan gondolkodni, nem látják azt, hogy az utóbbi évtizedek, évszázadok kegyetlen háborúinak kik a mozgató rugói. HÁT NEM A KERESZTÉNYEK! Vattay Szabolcs

  Kedvelés

  1. ” Sajnos csak az interneten láthatók azok a felvételek, ahogyan elvágják az emberek torkát, majd lenyiszálják a fejüket csak azért, mert keresztények. Amit nagyon furcsának találok az, hogy nem zsidókkal teszik ezt, pedig napjainkban ők a halálos ellenségeik, nem mi, a keresztények.”
   Az,hogy a zsidók a szemiták ellenségei szerintem csak előadás a keresztény-gyilkosságok viszont a gyakorlat – nem ismerős valahonnan? – ” ne figyeljenek oda arra, amit mondok, egyetlen dologra figyeljenek, amit csinálok”

   Kedvelés

 2. ” a Próféták MINDIG világosságot hoztak ebbe a sötét világba!
  Hogy aztán az emberek(?) “ebből mit fabrikáltak a maguk hasznára,a másik vesztére,annak már semmi köze a Tanításokhoz. Mindenki a saját szája íze szerint fordítja a maga nyelvezetére, az érdekei szerint,akár csak a Bibliát is.
  Ahogy már előttem is mondták,a háborúhoz három dolog szükségeltetik. Pénz,pénz,pénz ! Akkor kikövetkeztethető, hogy kik pénzelik ezt a háborút, és miért a keresztények ellen.
  Ahogy a Tisztelt H.B szokta volt mondani, “a tisztánlátás az élet ajándéka.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.