Videó: törökök gyilkolják a fehér zászlót lengető kurdokat

A törökök és kurdok közötti helyzet egyre fokozódik, ahogy az ankarai és isztambuli robbantásokkal is a kurdokat vádolják, és azon sem lepődnék meg, ha a végén egy szisztematikus népirtásba torkollana az egész. Mindez egy NATO-tagállamban, amely folyamatosan kopogtat Brüsszel ajtaján, tagságért könyörögve, ill. most zsarolva. Örmény holokauszt után következik a kurd holokauszt. Ebben van nagy gyakorlatuk a törököknek. Senki őket eddig még nem vonta felelősségre!

A Frace 24 írja, hogy augusztus és február között a török hadsereg 59 alkalommal vezetett be kijárási tilalmat Diyarbakir, Sirnak, Mardin, Hakkari, Mus, Elazig és Batman városában, ami 1,3 millió lakost érintett.

Cizrében a város 80%-a megsemmisült. Februárban a török katonák körbefogtak egy égő lakóépületet a városban. A Russia Today értesülései szerint a bent rekedt emberek élve elégtek.

Itt látható egy videó, ami még januárban készült, és az látható rajta, amint török katonák tüzet nyitnak egy fehér zászlót lengető kurd csoportra. (18 éve felülieknek ajánlott!)

Hol van ilyenkor az Egyesült Államok, a Nagy Igazságosztó?

Sehol, mert Erdogan Törökországa fontos szövetséges.

Orientalista.hu – Jack Fall

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

12 című bejegyzés “Videó: törökök gyilkolják a fehér zászlót lengető kurdokat” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Hát ugyan ezt csinálták 2014 őszén az ukránok Ogyesszában (körülvettek egy házat ahova a nácik elöl menekültek az orosz ajkú ukránok , a házat felgyujtották, élve elégettek 49 békés ártatlan civilt. ) Néhány tizet, Nőt , férfit, akik az ablakokon ugráltak ki lelőtték. A kormányunk ezeket a legkedvesebb barátoknak nevezi ki , akik Ungváron márc. 13.án fasiszta módra fáklya menetelt rendeztek, a Petőfi téren harsogták: magyariv na nozsi!!! = magyarokat késre húzni!!! Takarodjatok innén!!! Mitöl, kitöl MIÉRT félűnk, miért hizelgünk(nyalúnk) az ukroknak?! Mire várunk, már is adjuk meg a vizúmmentességet, hadd jőjenek hozzánk is gyalázni, félelmiteni minket.

  Kedvelés

 2. “a bent rekedtek élve elégtek.
  Ahogy Drezdával is tették anno a “szövetségesek . Minden ok nélküli totális megsemmisítés.
  Napról napra van lejjebb. Igazolni látszik,hogy az ember(?) minden élőlény között a legocsmányabb ! Mert kéjes élvezettel pusztítani csak e féreg képes . pénzért,hatalomért.

  Kedvelés

 3. “Senki őket eddig még nem vonta felelősségre!”
  Nos hát azért folytatják az aljasságaikat – mindenki addig megy el ameddig hagyják menni.
  H.B.

  Kedvelés

 4. Mégis mi a büdös francnak képzelitek a háborút ? Egyben sem vettek rész, honnan tudjátok hogy működnétek. Egy háború csak annyira lehet “tisztességes” amennyire a résztvevői. Hát a mi társadalmunk a legkevésbé az. Akkor meg ?

  Kedvelés

  1. “Mégis mi a büdös francnak képzelitek a háborút ?”
   Én azt gondolom,hogy civilizált társadalmakban élünk és vannak törvényeink amik háború esetére vonatkoznak pl:nem végezzük ki az ellenfelet,ha megadta magát,nem lőjük le a pilótát a levegőben ha katapultált stb.hogy ne legyen anarchia.
   H.B.

   Kedvelés

 5. Én még kurddal sem találkoztam, nem hogy fehér zászlót cipelővel, így hát nem valószínű hogy rájuk utaltam.

  Kedvelés

  1. Törökország a Központi hatalmakkal vereséget szenvedett ország volt, de megkapta az Antanthoz tartozott Örményország déli részét, az Ararát hegységgel együtt. Ezután következett az örmények tömeges írtása ( örmény holokauszt) ELTUSOLVA! A 20 milliós hajdani Kurdisztánt négyfelé vágták (oszd meg és uralkodj!) A legnagyobb részt jutalmul, ismét Törökország kaspta. Írtásuk hosszú ideje folyik. Egy 20 milliós nép nem érdemel önálló országot!!!!! Persze Gibraatár, meg Timor szigetek , stb. lehet önálló. ELTUSOLVA! Ha valaki hisz abban, hogy az USA, az Eu és más nagyhatalmak bárminemű huhanitárizmust és más emberi értéket képviselnek, az megérdemli, hogy a média jászlánál hazug takarmánnyal etessék!

   Kedvelés

 6. “civilizált társadalmakban élünk ?
  “ahol mindenki arra hajt, hogy a másik zsebéből kiimádkozza a lóvét, ahol az “én a legfontosabb, ahol a másikon gázolnak keresztül,hogy “feljebb jussanak,ahol vigyorognak a másik nyomorán, ahol közömbösek,hogy emberek megfagynak az utcákon,ahol gyerekek éheznek,ahol egy dolog biztos csak,a bizonytalanság, ahol a kormányok,hivatalok(?) ellened harcolnak,azt nem lehet civilizált társadalomnak nevezni. Inkább KÉPMUTATÓNAK !!
  Szépen beszélünk(?), szép ruhákba bújunk, illatosítjuk is magunkat, hogy a legkedvezőbb képet mutassuk magunkról,közben keresztül kasul törtetve mindenen,mindenkin,hogy a hőn áhított hatalmat,gazdagságot,sikert,rivaldafényt elérjük. Senki és semmi nem számít,csak az ÉN(?) ! Ez még társadalom se ! Verseny és vetélytársak. Ellenfelek, akik minden eszközt bevetnek a hőn áhított cél(?) érdekében. Közben magasztos eszmékről regélve,lobogtatva származást,bizonyítványt. S így Húsvét táján illően, bűnbánó,áhítatos képpel gondolni Jézusra . Szegény . Szegények ! TF

  Kedvelik 1 személy

 7. “Senki és semmi nem számít,csak az ÉN(?)!”
  Ez jó a hazában gondolkodó embereknek,mert ha eljut a tudatukig,hogy együttműködve legyőzhetőek az ÉN tudatú egoisták akkor van esély az összefogásra.
  H.B.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.