Magyar gyarapodás, a magyarellenes politikai elit ellenére!

Igazsag_04

Vlagyimír Vlagyimirovics Putyin Február 17-én jött Budapestre. Reméljük ,hogy kitart a terve mellett.
Vlagyimir Putyin orosz államfő 2012-ben megrajzolta a leendő Európa térképet. Ennek egy része kezd megvalósulni.
Krím máris az Orosz Föderációhoz tartozik, továbbá Donyeck, Luhanszk és Odessza kikiáltotta függetlenségét és az Oroszországhoz való csatlkozást tűzte ki célul.
Putyin kétségkívül érdekfeszítő térképe szerint például bekövetkezik a mai Spanyolország zsugorodása, vagyis beteljesül Baszkföld és Katalónia régi vágya, elnyerik teljes függetlenségüket és külön államok lesznek.

Ami Balkánt illeti, Bosznia teljesen megszűnik, mostani területét pedig egymás között szétosztja Szerbia és Horvátország. Amit Bosznián nyer, Szerbia más helyeken elveszti. Koszovó Albánia részévé válik, és ami számunkra a legfontosabb: Délvidék (jelentős területe) vissatér Magyaroszághoz (csakúgy mint Erdély egy része).
Egyes szakemberek szerint a térkép összeállításakor Putyin abból indult ki, hogy a változásokat Európa rövidesen bekövetkező teljes összeroppanása, anyagi és erkölcsi csődje eredményezi majd.
Az Európai Parlament petíciós bizottsága regisztrálta az Autonomy for Transylvania Facebook-oldal által indított, Erdély autonómiáját kérő petíciót – közölte Fancsali Ernő, a petíció kezdeményezője.

Az online petíció többek között Erdély önállóságának, az erdélyi népek és felekezetek jó egyetértésének a történelmi hagyományaira hivatkozik, önrendelkezést és kolozsvári regionális kormányzást kér a történelmi Erdély, valamint a Bánság, Partium és Máramaros részére. Utal arra, hogy Erdély sokkal fejlettebb az ország más régióinál, a bukaresti kormányok azonban gyarmatként kezelik.

Az EP petíciós bizottságának válasza

Fancsali tavaly márciusban a Kolozs megyei prefektúrára, idén februárban az államelnöki hivatalban is benyújtotta a petíciót, amelyekre még nem érkezett válasz.

A petíciót továbbra is alá lehet írni.
Az Erdélyi, Felvidéki, Novoroszijai petíciókat mind aláírtam. Állásfoglalás az autonómiáról a végén.
A magyar nemzet új meghatározásának középpontjában a nemzet által belülről megélten és kívülről elismerten megteremtett értékek állnak. Ezen értékek a történelmi idők során, nemzeti tragédiák árán és életet nyitó győzelmek hozadékából születtek, nemzedékek vérével-verejtékével, építő munkájuk, közjogi harcaik, honvédő áldozatuk gyümölcseként, honvesztő árulások és eltévelyedések ellenére. A magyar nemzet legkiemelkedőbb hozzájárulása az egyetemes emberiség felemelkedéséhez annak az államrendnek a kialakításában testesül meg, amely egyedülálló mértékben helyezi középpontba az ott élő emberek nemére, fajára, nemzetiségére és vallására való különbségtétel nélkül az emberi méltóságot. Ezt az államot eleink a Szent Korona tanra alapozták, és a Szent Korona országának nevezzük.  A magyarság által megteremtett államnak a legfőbb ismérve a földi hatalomnak az égiekkel való összekötése, az emberi esendőségtől való mentesítése, legfőbb értéke az igazságalapú jog folyamatos uralma és legfőbb eszköze a jogfolytonosság.

Meghatározásunkat abban a meggyőződésben fogalmaztuk meg, hogy történeti alkotmányunkon kívül nincs és nem is lehet életképes magyar nemzet. Ezért történeti alkotmányunk jogfolytonosságának helyreállítása a legfőbb korparancs, a legelső nemzetstratégiai feladat. A jogfolytonosság helyreállításának pillanatában az ország államformája alapjogilag/de jure Apostoli királyság http://www.apostolimagyarkiralysag.info amelyről bármikor népszavazás tartható.

„Mégis örök igazság marad, hogy csak egyetlen valóságos alkotmánybiztosíték van: a nemzet ragaszkodása alkotmányához, s önfeláldozó elszántsága annak megvédelmezésére.
Ha ez megvan, ha a nemzet tagjai annyira magukénak tekintik alkotmányukat, hogy annak megvédése érdekében szenvedni, magukat feláldozni készek, akkor az alkotmány biztosítva van. Ha ez az önfeláldozó elszántság hiányzik, ha az én érdeke felette áll az alkotmány sérthetetlenségének, akkor a legszebben megfogalmazott alkotmánybiztosítékok is üresen kongó, tartalom- és érték nélküli hatálytalan papirosgaranciák.”

Molnár Kálmán: Alkotmánytörténeti illúzió-e a magyar alkotmányfejlődés jellegzetes közjogi iránya?

Pécs, 1931. 22-23. oldal
Isten óvja a Nemzetet!
Budapest
A Magyarok VIII. Világkongresszusa
AMK Külügy.

 

Valamikor talan 1991, legkésöbb 1992-ben Cigany Imre Brüsszeli EU-közgazdasz egy tanulmanyban kiszamitotta, hogy a csödhelyzetben lévö Ukrajnatol mennyiért lehetne Karpataljat visszavasarolni. Az eredménye 2 milliard dollar volt. Tanulmanyat beküldte az Antal kormanynak. Meghivast kapott, hogy azt mutassa is be és magyarazza el. A bemutatora Antallll nem ment el, a külügyminisztere, Jeszenszky Göza, akit levaltottak 1990 aprilisaban az Erdélyi Szövetség éléröl, mint külügyekkel foglalkozo alkalmatlan alelnököt, megjelent, de hangosan zizegtetett egy ujsagot, felkalongyalt labbal üzente, hogy a kormany leszarja az egészet.
Ezt a tanulmanyt elö kell szedni ujra és az adatokat atnézni, esetleg javitani, és Ukrajnanak a pénzt felajanlani!!!

NIF: Jó lenne, ha tudja valaki Cigány Imre email címét, hogy küldje be azt vagy a stratégiai dolgozatot a NIF- szerkesztőségbe. Közölni kellene, ill. aktualizálni és közölni, és petíciót írni melléje!!!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kapcsolódó: https://internetfigyelo.wordpress.com/2015/03/23/ukrajna-mint-onallo-allam-gyakorlatilag-nem-letezik-magyarorszag-lephetne/

3 című bejegyzés “Magyar gyarapodás, a magyarellenes politikai elit ellenére!” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Egyetértek a leírtakkal, sajnos nem láttam lehetőségét a facebook-on való megosztásnak!

  Kedvelés

  1. A cikk alatt van facebook gomb! Összesen 10 gomb van 3 sorban. Az első a facebook gomb! Kedvelem gomb is van mindegyik cikk alatt!!! Lehet nyomogatni!!!

   Kedvelés

 2. Teljesen egyetertek Veletek! Mindenben es mindenkor, tamogatni fogom nemzetmentö törekveseiteket! Csak igy tovabb!!!
  Az 56-os Veteran es Koppanyivadek, Dr. Endredi Szabo Lajos, Becsböl

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.