Az EU, az európai elit projektje, a bukás felé galoppol

A cím adásában tartottuk magunkat az eredeti címhez. Mi ezt őszintébben így írtuk volna:

Az EU az európai zsidó PT-ak elitjének és kiszolgálóiknak a projektje.

Saul Fia: Charls Michel belga miniszterelnök
Saul Fia: Charls Michel belga miniszterelnök

2014-ben a francia OpinionWay társaság felmérést végzett 6 EU tagállamban, hogy megállapítsák mekkora a lelkesedés az EU projekt mellett. Az eredmény mellbevágó! Lelkesedés helyett a kiábrándultságtól kaptak sokkot a felmérők. S ez nemcsak azért, mert a BREXIT a nyakunkon van, és e miatt Nagy Britannia-ban folyik a kilépés melletti propaganda. Hanem más tagállamokban is nagy a lelombozódás. Hollandiában 49%-a a megkérdezetteknek ki akar lépni az EU-ból.

Belga katona: meg se fordul a fejében, hogy egy terrorista muzulmán álcázza magát zsidónak. Ugy eltatotta a szajat, hogy a fegyver mindjárt kiesik a kezéből.
Belga katona: meg se fordul a fejében, hogy egy terrorista álcázza magát ártatlan zsidónak. Úgy eltátotta a száját, hogy a fegyver mindjárt kiesik a kezéből.

A németek, mint az EU-motorja, már több mint negyede ki akar lépni. Es ez a felmérés ezelőtt 2 évvel történt, a ránk vándorlási válság előtt jóval. Gondolom, hogy ilyen felmérésre többet nem kapott megrendelést az OpinionWay társulat.

19161-umfrage-zum-Ausstieg-aus-der-EU
Felmérés a kilépésről. Piros a kilépések mellett, zöld a kilépés ellen.

Az EU mindig is egy elitista projekt volt és maradt.A lakosságot sehol nem szavaztattak meg a fontos irányváltásoknál. Csak a belépésnél. S ott is addig gyakoroltatják a szavazást, amíg összejön az Igenek többsége a Nemekhez képest.

Saul Fia Schultz Martin a zsinagógában. Érettségit is nem tudni letette-e.
Saul Fia Schultz Martin a zsinagógában. Érettségit is nem tudni letette-e. Ez nem számít, ha jó a pedigréd még Nobel díjas is lehet belőled, vagy Oskar- díjas.

Forrás: svájci vágatlanok

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok