Amerikában az ISIS a villamos hálózat teljes szabotázsára készül . . .

. . . és ezen keresztül egy indirekt puccsra! Ezt állítja legalábbis a “Hátsóudvar szabadság” (Backyard liberty) írója Alec Deacon a survivopedia.com oldal működtetője az FBI legújabb “intel”*-je szerint. (According to recent intel, FBI has reason to believe that America may face a staged coup, targeted at completely disabling all vital infrastructure systems.) Még Hillary (Clinton) is meghökkent, amikor megtudta ezt. A Hátsóudvar szabadság c. könyvben Amerika lakosságát felkészíti a túlélésre, abban az esetben, ha összeomlik az amerikai alapvető infrastrukturális rendszer.

usa-kivilagitva

Filmjében részletezi, hogy a 3. vh. nem az orosz-amerikai összecsapásnak lesz köszönhető, hanem fanatikus elitek kis csoportjainak. Az ISIS-nek nincs vesztenivalója. Az Amerikai államokban szunnyadó ISIS tagok csak a jelre varnak, hogy akcióba léphessenek. Ezt a félelmetes puccsot valamikor a választások fináléja körül, vagy napján, fogják végrehajtani.

(former deputy director of the CIA Mike Morell says: “ISIS has the capacity to carry out a 9/11 -style attack”. And they can use Muslim fanatics who are already in the country.” )

A CIA volt igazgatója, Mike Morell, szerint: “ISIS-nek megvan a kapacitása, hogy egy 9/11 stílusú támadást bonyolítson le. A már az országban lévő fanatikus muzulmánokat használhatják erre.”

Ez lehet a mindenkori legnagyobb támadás a társadalmi és a polgári szabadságjogokra.

A linket Kanadából kaptuk!:

http://www.blackoutusa.org/vsl/index.php?r=1149&r=1879&hop=emk16

A film angol nyelvű, angol felirattal. A  filmet sikerült letölteni !!! Feltöltöttük az új-zélandi szerverünkre, ahonnan le lehet barmikor tölteni:

https://mega.nz/#!E5dEDJrQ!6Hc_fu2ceG5SmWX01e2RxbByXK77B-eMFfQpcoG4PNs

Ajánljuk még a következő oldalt elolvasni (angol) ugyanebben a témában:

http://www.survivalbased.com/survival-blog/8064/isis-power-grid-attack-threats-will-terrorists-make-the-lights-go-out/

*intel FBI- az FBI intelligense szerint, vagyis okos információja szerint. Én, Transadmin a fordító,  így értelmezem!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

2 című bejegyzés “Amerikában az ISIS a villamos hálózat teljes szabotázsára készül . . .” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez már nem is tudományos fantasztikum, hanem TOTÁL DILI! Minden baromságot nem kell elhinni! Így volt ez az Al-Kaida franchise hálózat felnagyításával is, de MÉG MA IS VANNAK TÖBBEN, nem bita emberek, akik szerint nem Pakisztánból Oszama rendezte 2001. 09.11.-et! Aztán jött Irak másodszor, a Jr. Bush idején, ( a Sr. Bush idején volt a “sivatagi vijhar”), Irakot okkupálták 13 évre, DE ATOMOT sem VEGYI FEGYVERT – az indítékát a megszállásnak – NEM TALÁLTÁK! Azért felkötötték Szaddamot. Aztán 2008 őszén kitört a nbankválság – s a TŐKE AZ ARAB ill. észak-afrikai ÉLELMISZERBE PUMPÁLÓDOTT, 400%-al megemelve a kaja-pia árait azokban az országokban. Egy kis MI6 és DGSE és SDECE (francia szolgálatok) könnyen lázíthatták az éhes arabokat: hetek alatt csuklott össze Tunézia, Líbia – Kadhafit a lázadók fejbelőtték -, Egyiptom, a diktátor Mubarak életfogytig börtönben, Jordánia, Szaud az AMERIKA-BARÁT, maradt az oroszok Szíriája, ebből kihagyták Izraelt, akinek nagy terhére voltak, de ez az ISIS nevű, területtel, szervezettel rendelkező új arab állam EGY HÉT ALATT ELSÖPÖRHETŐ LENNE: az USA, a NATO, a ruszkik sem, egyik sem teszi meg: ez nagy játék most.
  A rovásunkra. De hogy ezek a barbár beduinok, akik 2 éve vannak, “alvó ügynököket” tartanának az USA-ban, az ki van zárva. Izraelnek sokkal több van…:-D..meg a ruszkiknak is.
  Irán felmentése a vádak alól is érdekes.

  Itt valami EU-és mindenki más hidegháború zajlik. De nincs semmi ISIS-hatalom, csak helyi háború és hülye öngyilkos merénylők……

  Kedvelés

 2. ” minden merénylő mögött egy beteg elme áll,aki azt pénzeli !
  Pénzeli,márpedig azért,mert valamely csoportnak érdekében áll. Most fizet,de aztán ő is kaszálni akar, különben nem “fektetne be. Kis beruházás egyéni akció,egyén ellen. Nagy beruházás, állam(?). Minden merénylet mögött a még több szerzés áll,hogy a sátánt szolgálja.
  Hogy,hogy mindig ártatlan civilek ellen követnek el merényletet,hangolva a lakosságot az éppen adott irányba. Politikusok ellen meg csak beteg(?) egyének követnek el merényletet, akár szakképzetten irányított, hipnotikus hatás alatt. Nem hiszem,hogy aki nem teljesen vak,ne látná,hogy kinek mi a célja a fenyegetettséggel,robbantásokkal. A bűnöző “csak pénzt akar,a politikus a pénzhez hatalmat is. Minden áron!
  Akkor?

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.