Törökországi fiatalok rólunk, a gyaurokról (videó)

Törökországi fiatalok véleménye az európaiakról, és általában a hitetlenekről, vagyis rólunk, a gyaurokról.

80 millió kap most vízummentességet. Ígéretet kaptak az EU teljes jogú tagságára is. Azonkívül a menekültek eltartására 6 milliárd eurót első fordulóban.

Kérdés, hogy ezt az összeget majd minden évben ki kell fizessük nekik? Ha nem tesszük, akkor újra indul a ránkvándorlás? Ki fogja ellenőrizni, hogy ezt az összeget mire fogják költeni?

Egyszerű angol nyelven, felirattal, mondják el véleményüket a török muzulmánok rólunk.

De nemcsak a véleményüket mondják el rólunk, hanem azt is elárulják, hogy mit tesznek majd velünk!!!

forrás: http://www.netextra.hu

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

7 című bejegyzés “Törökországi fiatalok rólunk, a gyaurokról (videó)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. No, lám! Elmúltak azok az idők, amikor a török bazárokban ékes magyar nyelven üdvözölték a turistákat. Akkor még csak a pénztárcájukat ürítették ki, de a fejek helyükön maradhattak.

  Kedvelés

 2. A magyarok meg szerbek megtapasztalták a török alljasságát,nálunk 150 évig, a szerbeknél 250 évig szedték a harácsot,meg a rabszolgákat.csaknem kipuszrult a magyarság az állandó harcban,ezért helyes,hogy mi nem fogadunk be muzulmánt.Ezer keresztény iraki családot állítólag(Balog) befogadtunk
  nagy titokban,még az eltartókkal,azaz velünk sem közölték,külföldről üzente meg a baromarcú Balog. Sunyi arabbal nem kellene komázni,kutyából nem lesz szalonna,.Az arab meg a zsidó unokatestvérek,ugyanaz a gén!Amikor Sesej vajda azt mondta,hogy most véleg leszámolunk a törökkel,helyesen beszélt!Európa meglenne az arabok olaja nélkül,az orosz ellátná olajjal,gázzal.Zrínyinek nincs szobra ,de Szulejmánnak van,micsoda egy szarházi plitikusaink vannak rendre.

  Kedvelik 1 személy

 3. Tévedtem,nem tájékozódtam,van szobra Zrínyinek Szigetváron,a török meg inkább otthon állított volna szobrot,nem kellene barátkozni evvel a primitív néppel.

  Kedvelés

  1. Irországban, még Eszak-Irországban sem, lehetne szobra az ellenségnek, mert traktorral lehúzatnák, vagy felrobbantanak!
   Az ellenségnek szobrot állítani nem egyéb, mint pszichológiai hadviselés a nép ellen. Magyarországon van egy zsidó PT, amelyik az országot már sok évtizede kormányozza! Na, ők állítanak szobrokat az ellenségeinek, és ők nem engedik a magyar hazafiaknak szobrot állítani! (Lásd utoljára a Homan Balint szobor elleni cirkuszt!)
   Keresd ki a NIF-en a következő tanulmányt:
   Magyarellenes pszichológiai hadviselés Romániában.
   Az alapok Magyarországon is ugyanazok!

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.