Székely “terroristák”: Az alkotmánybíróság segít Bekén és Szőcsön?

 NIF: Rromániában fasizmus honol. Teljesen mindegy, hogy Ceausescu-féle vörös fasizmus, vagy éppen democsokrácia féle exponenciálisan álcázott fasizmus. Ebben az országban egyszerűen nem tudnak leszokni a fasizmusról. Függőségbe kerültek ezzel az eszmerendszerrel. Ez annak köszönhető, hogy 1920-ban megkapták azt a nagy koncot, amit Erdélynek hívnak. Azóta morognak, harapnak, vicsorognak a konc körül, de lenyelni nem tudják. A konc integritásáról vicsorognak, ha valaki megkérdőjelezi, hogy egyáltalán az övéké-e jogosan. A fasizmus is fejlődik, nem állt meg Mussolini korában. Habermaas világ-ismert német filozófus a mai fasizmust diszkurzus-fasizmusnak nevezi. Ugyanis a mai Európában már egy párt vagy mozgalom sem vállalja  fel nyíltan a fasizmus eszméit, azonban . . . .
Azonban ezt felvállaltatják a tömeggel. A tömeget lehet úgy indoktrinálni, hogy az indoktrínalást, mint cselekvés sorozatot nem pártok, vagy mozgalmak vállalják, hanem magán személyek. Ezek a szónokok járják az országot, cikkeket írnak, “igét” hirdetnek és mindezt a népgyűléseken visszahallatják a félszólalóktól. Ezt nevezik diszkurzus fasizmusnak. A tömeg a fasizmus 14 ismérve közül annyit jelenit meg, amennyihez nincs szüksége állami intézkedésekre és erőszakra. A többi ismérvet az állami erőszakszervek álcázva jelenítik meg.

 Terror Siculorum

A talárosok ugyanis kimondták: a SRI jogellenesen végzett lehallgatásokat a nyomozások során. A terrorvádakat pedig éppen ezekre alapozzák.

Beke István és Szőcs Zoltán vizsgálati fogságban levő, terrorizmussal gyanúsított vármegyések ügyvédei múlt héten védenceik előzetes fogva tartásának visszavonását kérték a bukaresti táblabíróságon, miután az alkotmánybíróság kimondta, hogy a Román Hírszerző Szolgálat (SRI) által végzett telefonlehallgatásokat nem lehet kizárólagos bizonyítékként felhasználni a jelenlegi peres ügyekben.

Szőcs Zoltán előzetesben marad

A Bukaresti Táblabíróság hétfőn úgy döntött, hogy Szőcs Zoltán továbbra is előzetes letartóztatásban marad. Szőcs azt kérte, hogy a vizsgálati fogságot enyhítsék háziőrizetre, a bírósg azonban elutasította a kérést. Az ítélet nem jogerős.

Szőcs tárgyalását szerdára, az Bekéét csütörtökre tűzték ki, azonban végül mindkettőt mára halasztották, mert a DIICOT nem jelent meg, illetve nem nyújtotta be a kért iratcsomót.

Az ügyvédek lépésének sikere kérdéses, mivel a talárosok ítélete a nemzetbiztonságot érintő, illetve terrorizmussal kapcsolatos nyomozásokra nem vonatkozik.

Forrás: foter.ro, béel, 2016. március 21. hétfő, 14:00

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

Egy gondolat a(z) “Székely “terroristák”: Az alkotmánybíróság segít Bekén és Szőcsön?” című bejegyzésnél

  1. Valóban ez a teljes igazság , csakhogy a gerinctelenek nem így látják -mert már teljesen el vannak tájolva a hamis történelmükkel

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.