A brüsszeli merénylet mérlege: 34 halott, 200 sebesült (ideiglenes)

NIF: Ma már csak egy megoldás lehet a Merkel és tettestársai által okozott rákos daganat metasztázisa ellen. Hogy ne támadhassanak meg, ne nevezhessenek extrémistának, azt mondom, hogy amerikai mintára kell cselekedni- Összegyűjteni az összes muzulmánt, kivétel nélkül, beterelni őket stadionokba, tornatermekbe, fegyveres őrség, minimális fejadag, ahogy tették ezt az amerikaiak a japánokkal a 2. vh. alatt! Minden japán származású ellenségnek volt tekintve! Így elkerülték az ellenséges szervezkedést, és a merényleteket.

Bilan attentat de Bruxelles : au moins 34 morts, environ 200 blessés [provisoire]

Brüsszeli repülötér
Brüsszeli repülőtér

Három robbanás történt Brüsszelben ma reggel:  két robbanás a Zaventem repülőtéren és egy a metrón, Brüsszelben. Belga tűzoltók kiemeltek 14 halottat a repülőtéren, miközben a Brüsszel-i polgármester  húsz halottról beszél a metróban.

brusszeli-sebesultek

[Frissítve március 22, 2016 at 04:04] Alig volt 08:00 ma reggel, amikor az első robbanás történt a nagy indulási csarnokban a Zaventem repülőtéren a fővárosban, közel a check-in pultoknál. A második robbanás néhány másodperc múlva történt . A szóvivő a tűzoltók, Pierre Meys, bejelentette, hogy a két támadás megölt 14 személyt a brüsszeli Zaventem repülőtéren.

Korábban a szövetségi egészségügyi miniszter beszélt 81 sebesültről a repülőtéren. A rendőrök helyszíni jelentése szerint egy harmadik bomba került elő a repülőtéren, de nem volt aktiválva. Egy Kalasnyikovot és robbanásveszélyes övet is találtak.

attentat-a-bruxelles-zaventem-direct-des-armes-decouvertes-a-l-aeroport

Zaventem a második repülőtere a városnak a nemzetközi repülőtértől nem messze, mögötte . A  6. számú check-in pult volt a támadás célja . Röviddel a robbanás előtt tanúk állítólag  arab kiabálást hallottak.

De a mérleg gyorsan romlott, mivel a repülőtér nem volt az egyetlen érintett célpont. Egy másik robbanás is hallatszott 09:11-kor  a metróban, a városban, a Maelbeek állomáson, az európai intézmények negyedében .

photo-prise-apres-les-explosions-par-jef_explosions à Bruxelles

A brüsszeli polgármester a jelentések szerint a mérleg eredménye: tucat haláleset a metrón és 106 sebesült, 17 súlyos, 23 fő “erősen érintett a robbanástól”, és 66-nal több könnyebb sebesült. A polgármester beszélt a holttestek azonosításáról is . “Ez időt vesz igénybe. […] Az első személy a merénylet szerzőjének/kivitelezőjének azonosítása, amelyre a jelenlevő erők szeretnének koncentrálni “, hogy “különbséget” tehessenek az áldozatoktól. “Az azonosítási munka nagyon nehéz.” -mondta még a tűzoltók szóvivője.

Fordította Transyadmin

Forrás: http://www.linternaute.com/actualite/monde/1289275-bilan-attentat-de-bruxelles-au-moins-34-morts-200-blesses-22-mars-2016/

Képgaléria itt tekinthető meg!

http://www.linternaute.com/actualite/societe/1289348-bruxelles-les-photos-des-attentats-dans-le-metro-et-l-aeroport/1289469-evacuation-de-l-aeroport

Folyamatos helyszíni közvetítés itt:

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

3 című bejegyzés “A brüsszeli merénylet mérlege: 34 halott, 200 sebesült (ideiglenes)” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Ez van amikor az önvédelmi reflex akkor sem működik amikor felhívják a veszélyre a figyelmet.
  H.B.

  Kedvelés

 2. Minek kell még megtörténni ahhoz,hogy Európa rájöjjön:
  A MIGRÁNSOK EURÓPA ELLENSÉGEI!!!
  H.B.

  Kedvelés

Hozzászólások lezárva.