Grasszálnak a zsidó PT tagjai Budapesten

csunya kutyaMa délután egy nagyon undorító jelenségnek voltam szemtanúja. Kb. 4 óra 50 perckor a XIII. kerületben a Lőportár utcában, a Lehel út sarkához közel, egy zsidó férfi két (kisebb) kutyát tartott pórázon, miközben telefonált és mérgezte magát cigarettával. Egy látszólag jóval 60-on felüli pár haladt el mellette, mire a kutyái hangosan ugatva támadtak az öregek felé. A zsidó PT ezen tagja is úgy viselkedett, ahogy szoktak ők a palesztinokkal szemben Izraelben: esze ágában se volt visszatartani kutyáit, míg a pár próbálta megkerülni az ebeket, ám azok hátulról is támadtak. Az idős férfi a lába felé rohanó kutya felé rúgott hátrafelé, hogy elhárítsa a támadást. Erre fel a kutyák  gazdája az idős férfit fizikálisan megtámadta. A bácsinak volt elegendő vér még a pucájában, a támadást elhárította. Eközben hátrált, elkerülve ezzel a komolyabb konfliktust.

Close up of a pug
Close up of a pug

Milyen időket élünk???!!! Egy szaros, 30 év körüli gané alak ráereszti kutyáit egy idős emberre és párjára, s aztán még fizikailag is bántalmazza. De nem mindenki szarik be! – ennek a bácsinak se lett tele a nadrágja. Amellett, hogy undorítóan aljas dolog látni ilyen inzultusokat, nagyon jó megtapasztalni azt, hogy vannak még tökös magyarok, kikkel az aljanépség nem tehet azt, amit éppen tenni akar. Isten áldása kísérje az ilyen honfitársaimat! Ha jól emlékszem, akkor a bácsi terepszínű nadrágot viselt. Talán ez sem véletlen!

Ezennel felhatalmazom T. Szerkesztőséget, hogy üzenetemet, a lényegi részek megtartásával, szükség szerint módosítsák, szerkesszék.

Beküldte egy a neve mellőzését kérő dühös Olvasónk!

Köszönjük!

Arra kérjük Olvasónkat, hogy amennyiben lehet fényképezze le a delikvens személyt, a kutyáival együtt, és küldje be nekünk, hogy kitehessük a cikkbe a képét. Nem baj ha a fénykép későn érkezik, mert frissíteni lehet a cikket utólag is. A fénykép alá jó lenne nevet és címet is felírni, esetleg telefonszámot, email címet!

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

4 című bejegyzés “Grasszálnak a zsidó PT tagjai Budapesten” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

  1. A zsido parazitánál nincs aljasabb féreg a földön!!!
    LISZT FERENC:„El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdésaz élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése.”

    Kedvelik 1 személy

  2. LISZT FERENC:„El fog jönni az a nap, amikor minden olyan népnek, akik között zsidók laknak, fel kell tennie a kérdést, hogy mindannyiukat kiutasítja; ez a kérdésaz élet és halál kérdése lesz, az egészség vagy krónikus betegség kérdése, a békés létezés vagy az állandó szociális láz kérdése.”

    Kedvelik 1 személy

  3. ” természetesen lakcím kártyát is,hogy biztosan belehessen azonosítani,és bosszút lehessen állni a sértetten. Akár “hivatalosan is ! Mert az elkövető nem biztos, hogy névjegykártyát fog adni.
    Teljesen logikus..(?)

    Kedvelés

  4. Akkor türelmesen kivárjuk a végét , miszerint megkapja a zsidó is a megérdemelt büntetését , jön még egy Hitler csak okosabb valamivel –így mindegy szálig kiirtja őket , lefordítva egyre nehezebb az élet a földön , mindig a másik a hibás az aljas ,
    — A hit szemüvegét elveszítette a nép –

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.