100 mecset nem kéne?

1684-ben szinte egész Európa összefogott, hogy kiűzzék a törököt Európából. Erre eltelt pár száz év, és szinte egész Európa amellett van, hogy a törökök kezébe adja saját sorsát. Azért ez nagy lórúgásnyi vicc. Az erősebb és kártékonyabb fajtából való.

Amikor először olvastuk a tervezett EU-török megállapodást, dobtunk egy hátast, majd még hármat. Lássuk hát, ez lett volna a korábban agyonsunnyogott alku tárgya:

1. Törökország 3 milliárdot kap a migránsáradat megfékezésére. Rettegett Szelim utódai tehát nem sokat molyoltak azon, hogy pontosan kiszámolják a védelmi pénz értékét, inkább csak odagórtak kilenc darab nullát egy hármas mögé. Mindezt euróban.

NIF: 6 milliárd meg lett szavazva. 9 milliárdról volt szó!

2. Törökország ideiglenes jelleggel visszafogadná az országból illegálisan Görögországba érkező migránsok mindegyikét. Ez egymagában akár még rendben is lenne. De kapaszkodjatok:

3. Az EU-nak minden egyes visszafogadott szíriai állampolgárért cserébe be kellene fogadnia egy szíriai menekültet közvetlenül Törökországból. Az áttelepítések költségeit – ki nem találnátok – az Európai Unió fedezné. Mi más ez ha nem egy bazi nagy tervezett betelepítés? Amolyan kötelező.

4. Az EU vízummentességet ad a török állampolgároknak és felgyorsítja Törökország az EU-hoz való csatlakozását. Ez egyet jelent azzal, hogy az EU jó nagy tágra nyitja a kapuit, és le is cövekeli, nehogy be lehessen csukni. Abba itt most bele sem megyünk, hogy a majd’ 80 milliós Törökország felvétele teljesen átrajzolná az EU belső erőviszonyait, mert a civilizációs következmények sokkal durvábbak.

Döbbenten csak annyit kérdeztünk magunkban: 100 mecset nem kéne?

NIF: 100 mecset még nincs megtervezve, de Budapesten 2 óriási viszont megvan tervezve. Látványterveket NIF leközölte!

Ezek a tervek már tavaly novemberben kiszivárogtak, de akkor szinte senki sem vette komolyan őket. Erre robbant a mai bomba. A helyzet az, hogy Törökország megérezte a vérszagot, és azt, hogy az Európai Unió végtelenül megosztott és gyenge.

Ha a töketlen uniós tanács kicsit is enged, onnantól kezdve Törökország a jövőben olyan feltételeket támaszt, amilyeneket csak akar. Annyi támogatást igényel, amennyi bőr van a képén. Ha úgy tartja kedve, akár hetente egyre többet. A vízummentesség elérésével gyakorlatilag ki is játszhatja az egész megállapodást, ha úgy tartja kedve. Lesz 80 millió török vendégmunkás az EU-tagállamaiban. Budapesten lesz 1 milliós török negyed!

Külön ganépofátlansági nagydíj jár azért, mert a kifent emberi jogok árjában szó sem esik a török demokrácia helyzetéről, és a kurdok legyilkolászásáról. Afelől meg kétség ne legyen, hogy egy EU-török lepacsizással teljesen belesüppedne a közel-keleti válság mocsarába. Függetlenül attól, hogy nem felelős érte.

Az EU-török megállapodást nyomatók egyik legnagyobb bűne, hogy úgy kezdtek el alkudozni Jumurdzsákékkal, hogy az uniós tagállamok még az alapvető dolgokban sem tudtak megállapodni egymással. Ilyen körülmények között nekiállni bizniszelni egy erőfölényben lévő külső nagyhatalommal, na, az maga a politikai öngyilok.

A kisagyunk felforr, mikor azt látjuk, hogy alig van pár uniós vezető, aki belátja: az EU-török terv magvalósulása évtizedekre hazavágja az Európának nevezett cefrét, az önvédelmi reflexekkel egyre kevésbé rendelkező elitjével együtt.

A mai hírek alapján csak pár kormányfőnek maradt még minimális józan esze: örülünk annak, hogy a magyar miniszterelnök is köztük van.

Kommentár:

Dányi Tamás, EKF Eger

Ha ez így megtörténik, akkor Európa iszlamizálásához nem kell égről-földről szalajtani úgynevezett menekülteket, teljesen legálisan bekültözhet a kontinensre pártízmillió muszlim török. 
Pontosan erről beszélt a gyönyörű iszlámista elnökük Erdogan, mikor azt mondta, hogy a mecsetek a fegyvereik, a muszlim hívőik meg a katonáik. És ugyan miért ne jönne ide tömegesen a török, mikor még Románia legputribb részein is jobb az élet, mint a török belföldön (most nem Isztambulról meg a tengerpartról beszélek, hanem a belvidékről, ahol még mindig középkor van), továbbá ha átjönnek ide a török srácok, akkor nem kell harcolniuk a kurdok, az ISIS meg a többi közel-keleti finom társaság ellen.
Egyszerűen bejönnek, megszállják a kontinenst, ahogy Németországgal tették, és amikor ezzel megvannak, elengedik a pórázát annak a pármillió szírnek, afgánnak, egyébnek, akik épp akkor rendelkezésre fognak állni. Akkor majd megindul a migránsáradat megint, már egyébként is nyakig leszünk a törökökkel, akkor jön a java, és vége is a dalnak.
El nem tudom képzelni, miért gondolják európai politikusok, hogy a törökök érdekeltek abban, hogy a kontinens megmaradjon, hogy partnerek bármiben is, és hogy nem akarják a nyakunkra tenni a kést. Felfoghatatlan. 
Egyszerűen NINCS MÁS MEGOLDÁS, mint lezárni Európát az Égei-tenger és a török szárazföld felől, Katonailag. Fegyveres erővel. Ha nem tetszik nekik, majd átlőnek. Ennyi.

Forrás: http://spiler.blog.hu/2016/03/07/100_mecset_nem_kene, Közzétéve: 2016. március 07. Szerző: Hetty King, és Pegida Magyarország Facebook oldalakon

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Reklámok

Egy gondolat a(z) “100 mecset nem kéne?” című bejegyzésnél

  1. A magyar miniszterelnöknek megvan a józan esze; több is, mint aminek lennie kéne! Csak egy a baj, nagyon nagy baj!!! – hogy ezt nem hazánk védelme érdekében használja, hanem haza- és nemzetárulásra! Aki elhiszi azt, amit orbán viktor itthon mond, annak a jövő nagyon nagy meglepetéseket tartogat. Itthon ugyanis játssza a f@sza gyereket, a harcias kurucot, odakinn pedig elárul minden lehetséges magyar érdeket. Kérem tisztelettel, vegyék már ezt észre! “A hazugságban az is vétkes, aki elhiszi!” — ezzel automatikusan a hazugok bűntársaivá, bűnsegédeivé válnak. Vattay Szabolcs

    Kedvelés

Hozzászólások lezárva.