VONA7 – Nem dicsőítem nemzeti forradalmaink ellenségeit

Tényleg Haynaunak ad igazat Vona Gábor? Mi a véleménye az aradi tizenháromról? Az egészségügy rendbetételéről beszél, párttársát viszont azzal támadják, hogy magyar orvosokat közvetített külföldre. Támogatja a pedagógusok sztrájkját? Miért akar pert indítani?

N1Tv

9 című bejegyzés “VONA7 – Nem dicsőítem nemzeti forradalmaink ellenségeit” gondolatot, hozzászólást tartalmaz

 1. Elnézést, Nemzettársak, DE ÉN MEG SEM NÉZEM-HALLGATOM a Gábort!Gyenge, puhány, karaktere megváltozott, szerintem személyiségzavaros (ez könnyű probléma csak,) vagy depressziós, és ez egyre rosszabb lesz. a JOBBIK ma már egy követ fúj a LMP-vel, PM-el, Együtt-el…..Még jó, hogy Gyurcsánnyal nem! Kreativitás nulla, a Fidesz és a Kormány ötleteire kapaszkodnak, próbálják a nem tőlük származó elképzeléseket túllicitálni, TÚL LIHEGNI! Ez már nem egy nemzeti radikális párt, polgárinak meg BAROMIRA NEM EGYEZIK!

  Kedvelés

 2. A mostani helyzetet csak kívülről tudom megítélni, de nagyon nagy kárnak tartottam, amikor szembe szálltak azzal az emberrel, akinek a köpönyegéből bújhattak elő. Csurka Istvánéból. Az “Öreg” tényleg komolyan gondolta azt, amire nálunk addig nem volt példa, hogy kineveli az akkori tehetséges ifjúságból az utódát, utódait, akik véghez vihették volna, amire Neki már nem volt módja.
  Sajnálatos, de még most sem késő megfogadni, hogy a sokszor, fiatalok által semmibe vett öregek is két csoportra oszthatók: vagy kártékonyak, vagy hasznosak az összegyűjtött tapasztalataik révén. Nos, Csurka úr az utóbbi kategóriába tartozott (a pénzügyeken pedig mindig felülemelkedett, vagyis nem foglalkozott ilyesmivel!).

  Kedvelés

  1. Nagy valószínűséggel, hogyha az ifjú titánok nem hagyják faképnél Csurkát, akkor nem lavirozik át a FIDESZ-hez.

   Kedvelés

 3. Volt már Magyarországon történészekből álló kormány(ágyútalpas Antall),amelyik hosszú időre elvette a magyarok kedvét attól,hogy a nép-nemzeti oldalra szavazzanak.Tehetségtelen,öntelt ,felfúvalkodott történészek,jogászok álltak össze kormánnyá,élükön a zsidóval,nagy károkat okozva.Most sem lenne ez másképp,a tőkepénzesek rövid úton
  tönkretennék az országot gazdaságilag,ha a Jobbik bekerülne a kormányba a rendőrből lett gazdasági szakértőjével,meg egyébb botcsinálta Mekk Elekkel,meg Mekk Előddel.Egy látványpékség a Jobbik,csak a duma az megy,szakértelem meg nulla!

  Kedvelés

  1. Jobbikosok az egyik világhírű nyugati egyetem tanárát is visszautasítják! Pedig még 2007-ben már kapcsolatba került Vonàval. De az “ifjú titánoknál” okosabb, bölcsebb ezen a világon nincs!!! Ugyanakkor több embert is futtat a pártban, akik a PT tagjai. Ezen a portalon is megjelent 2011 húsvétkor “Jobbikból is lehet Rosszabbik” tanulmány. Akkor már kilátszott a lóláb!

   Kedvelés

 4. ” ifjú titánok ?
  “a tisztességhez vezető úton nem feltétlen a vastag erszény a legfontosabb.
  Márpedig van amikor az egyiket fel kell adni a másikért.
  Az öregek bölcsességeit a maiak megmosolyogják, de a saját(?) butaságukat kőbe vésnék, vagy hirdetnék a nagyvilágba.

  Kedvelés

 5. Annak idején Csurka István mondta Vonáról,hogy szefárd zsidó ami valószínűleg igaz is.
  H.B.

  Kedvelés

 6. Szerintem is zsidó,azért cserélgette a nevét is,hogy lekövethetetlen legyen a származása,meg előkerült a bármicvója is,de tagad

  Kedvelés

  1. Ez a bármicvó mit jelent pontosan és Vonára vonatkoztatva miből áll?

   Kedvelés

Hozzászólások lezárva.